Review: Lavera Lipstick #02 Strawberry Pink
31 mrt 2015 Beauty Make up 9

Review: Lavera Lipstick #02 Strawberry Pink

Hoi, daar heb je mij weer met een roze lipstick. Achja ieder zijn ding zullen we maar zeggen. Voor mij persoonlijk is roze een kleur lipstick waar ik bijna niet fout mee kan gaan. Rood bijvoorbeeld staat mij veel minder goed. Vandaar dat ik vaak bij het testen van lipsticks voor een roze kleur ga. Vandaag heb ik een mooie lipstick welke natuurlijk is, en ook nog eens betaalbaar! Deze lipstick heb ik uitgebreid voor jullie gereviewd.. Lees je mee?

Lavera

Zelf ken ik Lavera van de babyverzorgingsproducten en van de douchegel. Beide producten heb ik altijd prettig gevonden en ik was dan ook heel erg benieuwd naar de make-up. Lavera heeft een erg mooie make-up lijn met onder andere foundations, blushes en compact powder. Vandaag review ik een van de lipsticks in de kleur #02 Strawberry Pink.

Lavera Lipstick

Verpakking

De verpakking van deze Lavera lipstick is zwart met zilveren letters. Ik vind de verpakking er prima uitzien, niet heel bijzonder maar zeker ook niet verkeerd. De huls is langwerpig en de lipstick zelf zit met een plakker “geseald” zodat je zeker weet dat niemand anders de lipstick eerder heeft gebruikt.

Lavera Lipstick Strawberry Pink

Ingrediënten

Alhoewel ik qua make-up minder kritisch ben op de ingredienten als bijvoorbeeld gezichtsverzorging, ben ik altijd wel heel nieuwsgierig naar de ingredienten van natuurlijke make-up producten. Mijn ervaring is namelijk dat natuurlijke make-up vaak de huid ook nog eens verzorgt en extra zacht is voor de huid. Hieronder zal ik de ingredienten benoemen. Deze staan overigens niet op de verpakking maar is gemakkelijk te vinden via bijvoorbeeld google.

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Rhus Verniciflua Peel Wax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Hydrolyzed Jojoba Esters, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Dipotassium Glycyrrhizate, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Tilia Cordata Flower Extract*, Rosa Centifolia Flower Extract*, Jojoba Esters, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Alcohol*, Flavor (Aroma), Limonene**, [+/- Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Carmine (CI 75470), Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77492), Iron Oxide (CI 77499), Calcium Aluminum Borosilicate, Bismuth Oxychloride (CI 77163), Tin Oxide (CI 77861), Silica)

Voor zover ik kan zien zitten er ontzettend veel fijne en verzorgende ingredienten in deze lipstick. Ik zie bijvoorbeeld diverse verzorgende oliën zoals bijvoorbeeld amandelolie en kokosolie. Daarnaast bevat de make-up geen synthetische ingrediënten en zijn de natuurlijke pigmenten zijn chroom- en nikkelvrij. Ook altijd goed om te weten is dat de producten van Lavera dierproefvrij zijn en BDIH gecertificeerd. Voor meer uitleg over onder andere deze certificering klik hier.

Lavera Lipstick Strawberry Pink

Lavera

Swatch

De swatch is helemaal goed, er komt een mooie roze, iets oudroze, kleur vanaf. Voor mij een perfecte alledaagse kleur!

Lavera Lipstick

Lavera Lipstick

Ik ben erg verrast door deze Lavera lipstick. Toen ik het voor het eerst opdeed vond ik het resultaat en de glans erg mooi. De kleur heeft een goed pigment en laat de lippen er kleurig en gezond uitzien. Daarnaast verzorgt het de lippen ook nog eens heel erg goed en droogt deze niet uit. De houdbaarheid is niet bijzonder lang maar ook niet slecht. Na ongeveer drie uurtjes moet ik weer bijstiften. Dit is zeker een van mijn favoriete lipsticks. Mocht je op zoek zijn naar fijne natuurlijke lipsticks met goede ingredienten neem dan zeker eens een kijkje bij deze lipsticks.

Deze lipstick is te koop bij Solobiomooi en kost € 9,60.

handtekening-saskia

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review.

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Bertine

  toen ik de verpakking op de 1e foto zag dacht ik dat het om een mascara ging, haha! deze kleur staat je heel goed, ik vind m mooi!

 • Kirsten

  Wat een mooie kleur lipstick, de pigmentatie ziet er inderdaad goed uit.

 • Manon

  Wat een mooi kleurtje is dit! staat je goed.

 • beautifulday4makeup

  De kleur is heel erg mooi!

 • Miranda

  Wat een mooie kleur.

 • Iris | Todayslipstick

  Wat een mooie lipstick! De kleur staat je erg goed, een perfecte kleur voor iedere dag. Ik ken het merk nog niet, leuk om te weten dat het merk ook babyverzorging heeft!
  Liefs, Iris

 • Laura

  Wat staat deze kleur je goed! De lipstick heeft echt een prachtige finish!

 • mariëlle

  Ik heb nog nooit wat van dit merk geprobeerd maar ik ben wel super nieuwsgierig! Ziet er goed uit 🙂

 • Anita

  Staat je heel goed deze kleur!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.