Essence 12 Blush My Lips (nieuw!)
4 apr 2014 Beauty Make up 24

Essence 12 Blush My Lips (nieuw!)

De nieuwe collectie van Essence ligt al weer een tijdje in de winkels. De Long Lasting Lipsticks van essence ben ik ontzettend tevreden mee dus ik moest er natuurlijk een mee nemen en dat werd deze prachtig mooie roze kleur: Blush My Lips! Vandaag laat ik deze lipstick graag aan je zien. Nieuwsgierig? Klik verder en lees mee!

Essence 12 Blush My Lips Essence 12 Blush My Lips

De lipsticks van essence zijn goedkoop, maar vooral ook heel erg mooi! De kleuren en pigmentatie is top. Daarnaast vind ik de vormgeving van de huls met bijpassende ring in de kleur van de lipstick ook super!Dit keer nam ik een mooie felroze kleur mee genaamd: Blush My Lips. Ik heb het al weleens eerder gezegd, de namen die Essence steeds verzint vind ik erg leuk bedacht!

Essence 12 Blush My Lips

Het logo van Essence staat in de stick gedrukt, geeft altijd een mooi detail! De zwarte verpakking vind ik mooi, het is een goedkoop product maar ik vind niet dat je dit gelijk af ziet aan het product!

Essence 12 Blush My Lips

Laten we gelijk maar snel doorgaan naar de swatch, want dat is waar het uiteindelijk om draait! De kleur is lekker knal en knal roze! Zo zie ik mijn lipstick graag 🙂

Essence 12 Blush My Lips

sas essence

Een full face foto mag natuurlijk niet ontbreken. Alleen jammer dat het mij niet is gelukt de kleur perfect op de foto te krijgen. Om een goede indruk van de kleur te krijgen, komt de swatch die ik eerder liet zien allerbeste overeen! De kleur is namelijk echt knalroze.

Conclusie

De kleur vind ik erg mooi! Met veel plezier voeg ik deze lipstick aan al mijn andere lipsticks toe! Dan komen we al snel bij de vraag of de lipstick long lasting is. Nee, dit valt wel een beetje tegen. Ik moet wel een aantal keren bijwerken. Maar dat geeft voor mij niets! Als ik een kleur mooi vind werk ik met alle liefde bij! Daarnaast vind ik de prijs echt zo goedkoop dat ik mij er niet druk om maak dat ik iets vaker moet bijwerken.

Essence Long Lasting Lipsticks zijn te koop bij het Kruidvat en kost € 2,39

Heb jij de nieuwe lipsticks al geprobeerd? Houd jij van roze lipsticks?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Kimberley

  Wat een mooie kleur en pigmentatie zeg! Ik vind het leuk staan bij je 🙂

 • Roos

  Haha, toevallig heb ik afgelopen week voor het eerst een Essence long lastig lipstick gekocht (I know, lekker optijd hihi) en heb daar vandaag ook een artikel over geplaatst. Ik ben er ook super enthousiast over en vind een fijne lipstick voor die prijs! De kleur staat je ook erg mooi!

 • Svenja

  Wauw, echt een prachtige/intense kleur!

 • Cindy

  Grappig, ik heb toevallig vandaag een blogpost gepost over een andere kleur van die lijn! Ik vind het hele fijne lipsticks, normaal draag ik nooit lipsticks en deze draag ik al de hele week! Mooie kleur is dit!

 • Asmae

  Mooie lipstick! Ik ben benieuwd naar de nieuwe Essence lipsticks. Hoor er zoveel goede verhalen over.

 • Natascha

  Ik heb al veel reviews gezien van deze lipstick, maar hij blijft mooi! Ik ga vanmiddag denk ik ook een variant scoren en zal dan deze kleur ook zeker bekijken. Hij staat je goed! Mooie foto trouwens van je.

 • Sophie

  De kleur vind ik erg mooi! Ik heb hem niet meegenomen omdat ik wel zoiets heb, maar knalkleuren staan je goed!

 • saskia

  ik vind hem erg mooi en hij staat je ook goed, ben erg te spreken over de nieuwe lippenstiften van essence

 • Todayslife

  Mooi kleurtje! Je hebt mooie foto’s van de lipstick gemaakt!

 • Lieke

  Mooi kleurtje hoor! En mooie foto’s heb je gemaakt 🙂

 • Gwen

  Wat een mooie kleur zeg! Ik draag echt nooit lippenstift. En als ik dit zo zie wil ik het echt eens doen, maar denk er nooit aan het te kopen hihi. Dom he 😉

 • Melissa

  Heel mooie kleur!
  x

 • Beautyjuf

  Wat een prachtige kleur! Ik ben fan van de Long Lasting Lipsticks van Essence. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken, is de houdbaarheid.

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat een mooi kleurtje hè 🙂 Ik heb ‘m ook, ben er erg blij mee.

 • Manon

  Wat een mooie kleur!

 • Kayleigh

  Wat een mooi kleurtje! Ik hou heel erg van roze lipsticks!

 • Joyce

  Erg mooie kleur! Ben zelf ook erg fan van de lipsticks van essence, maar je hebt gelijk; ze blijven niet erg lang zitten.

 • Mama's Jungle

  I love lippenstift, lekker knalrood het liefst. Ik ben benieuwd hoeveel lippenstiften jij in de tijd verzameld hebt 🙂

 • Edith

  Wat een mooi kleurtje, staat je ook erg mooi!

 • Rachel Kromdijk

  staat je goed prachtige lipstick! liefs x

 • Jana

  Deze kleur wil ik ook wel toevoegen aan mijn stash :)!

 • Esther

  Het kleurtje staat je prachtig. Ik heb hem ook, erg mooi!

 • Claudia

  Wauw, inderdaad een hele mooie kleur! Ik vind het juist altijd wel fijn als een lipstick wat langer blijft zitten. 🙂

 • Dana

  Mooi kleurtje! Hij staat je ook prachtig ;D

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.