Essence Long Lasting Lipstick
3 dec 2013 Beauty Make up 30

Essence Long Lasting Lipstick

Om eerlijk te zijn had ik nog nooit eerder een lipstick van Essence geprobeerd. Omdat ik veel goed had gehoord over deze Essence Long Lasting Lipsticks ben ik toch heel nieuwsgierig geworden en probeerde ik er drie uit. Vandaag laat ik deze drie graag aan je zien. Klik verder en lees mee!

Essence Long Lasting Lipstick

De kleuren die ik aan je wil laten zien de volgende: 01 Coral Calling, 09 Wear Berries! en 07 Natural Beauty. Ik vond het overigens moeilijk kiezen! In het assortiment zitten tien kleuren en bij het swatchen vond ik meeste erg mooi om te zien. Dat ik Wear Berries! mee zou nemen stond al vast, verder heb ik gekozen voor een nude kleurtje en een koraalkleur! Ik ben gek op koraalkleuren dus ik was helemaal gelukkig met mijn aankoop.

Essence Long Lasting Lipstick

Zelf zegt Essence over deze lipsticks: “langdurige liefde … je wordt gewoon echt verliefd op de longlasting lipsticks van essence. de lipsticks geven je lippen urenlang intense kleur zonder ze uit te drogen. je vindt zeker jouw favo kleur – van felroze en bessenrood tot subtiele nude tinten. het essence logo op de lipstick en de matte, zwarte verpakking met een ring van de bijbehorende kleur zijn echte blikvangers!

Klinkt precies zoals ik het graag horen wil. Ik kon niet wachten om deze lipstick uit te proberen!

01 Coral Calling

coral

Dol ben ik op koraalkleurtjes. Deze kleur vind ik dan ook erg mooi!

07 Natural Beauty

natural

Een mooie nudekleur! Op de foto valt hij trouwens wat weg, hij is wat meer roze. Mooie kleur en ideaal voor een neutrale look!

09 Wear Berries!

Wear Berries!

Samen met de Coral Calling mijn absolute favoriet! Ook hier lijkt de kleur iets minder fel dan hij is. Het zou een kleur moeten zijn die naar paars neigt. Bij mij neigt hij toch meer naar roze. Maar ik ben dol op roze, dus voor mij perfect!

Essence Lipstick

Conclusie

De kleurtjes vind ik helemaal mijn ding, erg mooi! Leuk detail vind ik dat dat de ring op de verpakking dezelfde kleur heeft als de lipstick. Super handig als je snel op zoek bent naar een kleur. Ook droogt deze lipstick mijn lippen niet uit, nog een pluspunt! De houdbaarheid is naar mijn mening wel iets minder. Na een hapje of drankje is de kleur nog wel aanwezig, alleen is de felheid wel een stuk verminderd, bijstiften dus. Desondanks ben ik dol op deze lipsticks! Bijstiften vind ik niet zo erg, dat de kleuren prachtig zijn en het ook nog eens mijn lippen gehydrateerd houdt maakt heel veel goed! Ja deze lipsticks kan ik absoluut aanraden!

Heb jij al kennisgemaakt met deze Essence Long Lasting Lipsticks?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

Reacties

 • pretty beauty land

  van mij mogen lipsticks altijd wel veel kleur bevatten =)

 • linda

  Ik zeg het niet snel over lipstick, ben best kieskeurig als het hier op aan komt.. maar deze kleuren zijn prachtig! Ze staan je goed en ik vind de dekking prachtig! 🙂 Ga ze zeker onthouden. En denk dat je een hele mooie keus heb gemaakt 😉

 • Iris - The Beauty Magazine

  Oh ik had ze donkerder verwacht! Maar ze zijn wel heel mooi!

 • Geertje

  Ik vind die Wear Berries echt super mooi!
  En mooie foto’s zo erbij!

 • Ayla

  Mooi! Ik twijfel ook steeds bij het schap van Essence..misschien toch maar wat proberen want dit ziet er goed uit! Wear berries vind ik ook het mooist.

 • Laura

  Nu ben ik heel benieuwd naar de lipsticks! Ze zien er mooi uit

 • Tjuly

  Ik heb er ook een paar op mn verlanglijstje staan!

 • Esther

  Ja ze zijn echt ontzettend fijn! Ik heb er ook 3, coral calling, wear berries en on the catwalk! allemaal aanraders wat mij betreft 🙂

 • Madeleine

  Superleuke lippensticks! Ik ben al helemaal fan, heb er laatst 5 gekocht :).

 • Joyce

  Wat een fijne review! Erg mooie kleuren, natural beauty staat je super

 • Nicky

  Mooi subtiele kleuren, ik vind Wear Berries! erg mooi bij je staan.

 • Lotje

  Ik vind de Natural Beauty heel mooi bij je staan! Xoxo

 • Melissa

  Ik heb ze allemaal behalve Wear Berries, maar die ziet er ook erg mooi uit 🙂
  x

 • Marloes

  Mooie kleurtjes! Ik vind ze ook erg fijn om te gebruiken!

 • Kimberly

  Deze kleuren zijn echt heel erg mooi! ik hou van Coral calling! Ik gebruik ‘m heel vaak!

 • Esmée

  Wat een mooie lipsticks! Wear Berries is echt prachtig. x

 • Natasja

  Ik heb nog nooit een lipstick van essence geprobeerd en heb er altijd een negatief gevoel bij (zonder reden overigens!). Mooie kleuren, maar jammer dat het zijn belofte niet nakomt.

 • Beautyjuf

  Ik ben verliefd op de lipsticks van Essence. Althans, de vernieuwde lipsticks 🙂 De kleuren zijn erg mooi, fijne structuur en…naja ik kan zo nog wel even doorgaan 😉 Je hebt mooie kleuren gekocht! Staan je goed.

 • Mandy

  Mooi zijn ze!

 • Luuke

  Mij lijken deze lipsticks echt fijn. Als ik er een moest kiezen ging ik ook meteen voor wear berries.

 • Kirsty

  Ik heb Wear Berries! ook, vind het een erg mooi kleurtje! 🙂

 • Mandy

  Ik heb al vaker een blogje gelezen over Essence lippenstift. Ook allemaal positief. Waarom heb ik er nog geen gekocht??

 • Jana Vmh

  Ik heb er ook twee van en ik vind ze zo leuk :)!!!

 • Marianne

  Mooie kleuren zeg, vooral wear berries! Ik heb geen lipsticks van essence, maar deze zien er erg goed uit!

 • Lisa's Beautybabbels

  Mooie kleurtjes. Ik heb ook een paar lipsticks uit deze lijn, vind ze erg fijn!

 • Judith

  Ik vind ze erg mooi! Ook qua verpakking!

 • Anoeska

  Ik ben zo’n fan van deze lipsticks, heb er meerdere!

 • Maria Antoinette

  Heb deze ook al lekker geprobeerd. Prima lipsticks, maar niet specifiek long-lasting.

  Liefs,

  Maria

 • Laura

  Wear Berries is echt wel een hele mooie kleur!!

 • Axelle

  ze zijn alle 3 erg mooi!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.