Vijf budget favorieten
18 mrt 2014 Beauty Make up 22

Vijf budget favorieten

Een tijdje terug las ik op een aantal blogs de tag vijf favorieten producten onder de 5 euro. Omdat ik de laatste tijd begin te ontdekken hoe mooi budget producten kunnen zijn leek het mij leuk om eens tussen mijn spulletjes te duiken en vijf favorieten te selecteren! Vandaag laat ik deze graag aan je zien, klik verder en lees mee!Blush Catrice

Blush Catrice

Blush Catrice

Catrice Defining Blush 030 Love & Peach € 3,59

We beginnen met de blush van Catrice. Deze kleur Love & Peach vind ik een perfecte kleur voor de lente, staat gewoon lekker fris. Van Catrice Defining Blush heb ik er nog een aantal en ik vind ze gewoon erg fijn! Zijn goed gepigmenteerd, en de kleuren zijn erg mooi! Daarnaast vind ik de verpakking lekker praktisch. Wat mij betreft wel een aanrader!

Essence Wear Berries

Essence Wear Berries

Essence Long Lasting Lipstick Wear Berries € 2,39

De Essence Long Lasting Lipsticks vind ik echt geweldig! De kleuren zijn zo mooi en het is gewoon fijn om deze lipsticks te dragen! Wear Berries is een kleur die ik graag draag. De kleur is een beetje rozig/paarsig alhoewel ik hem bij mij meer roze vind. Voor mij absoluut een budget favoriet!

Review: klik

Essence Make Up Base

Essence Make Up Base

Essence Make Up Base

Essence All About Matt Make Up Base € 3,59

Deze primer gebruik ik nog niet zo heel erg lang, maar ik kan mij nu al niet meer voorstellen om zonder te kunnen. Mijn vette huid wordt gedurende de dag helemaal onder controle gehouden en dit allemaal dankzij deze primer! Ik gebruik de primer als basis onder make up, maar gebruik het ook regelmatig als ik verder geen make up draag. Heerlijk spul!

Review: klik

Essence Highliter

essence metal glam

Essence Highliter Metal Glam 01 Gold Digger € 3,39

Ook de highliters van Essence vind ik erg fijn, de blijven perfect zitten en zien er gewoon erg mooi uit! Deze Metal Glam gebruik ik de laatste tijd regelmatig. De gouden gloed vind ik echt geweldig mooi!

Review: klik

Max Nail Polish Set

Max Nail Polish Set

Max Mini Nail Polish Set 0,79

Bij de Action zijn deze schattige setjes met mini nagellak te koop. Ik vind ze zo leuk en het kost echt niets. De kleuren zijn niet heel bijzonder maar wel heel mooi! De nagellak houdt het bij mij twee dagen zonder te chippen, voor mij wel vrij kort maar ik verwacht ook niet meer voor die prijs. Er zijn heel veel variaties verkrijgbaar, wat mij betreft een aanrader.

Review: klik

budget

Dit waren mijn budget favorieten. Wat zijn die van jou?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Kim

  Die basis lijkt me erg fijn! En die lipstick is sowieso prachtig 🙂

 • Natascha

  Leuk artikel want ik zoek nog een nieuwe highlighter. Die van essence lijkt me erg mooi!

 • Laura

  Leuke favorieten! Ik heb sinds kort de primer en ben er ook echt gek op

 • Svenja

  Stuk voor stuk mooie items. De blush van Catrice gebruik ik ook graag. Over de lipsticks van Essence heb ik ook al veel goede dingen gelezen, deze wil ik ook snel een keer aanschaffen. De lakes van de Action kende ik nog niet, maar die lijken me ook erg fijn, mooie kleurtjes ook!

 • Sophie

  Wat een fijne favorieten, wauw! Die blush vind ik er prachtig uit zien en zou ik ook graag willen proberen! 🙂 De primer heb ik ook, en vind m erg fijn!

 • Gwen

  Wat een fijne favorieten zeg! Ik zweer bij wenkbrauwpotlood vd Hema om alles wat bij te tekenen. Ook heel erg budget, nog geen 3 euro geloof ik. En verder van alles van Catrice en Essence eigenlijk, ik ben snel vatbaar voor een leuke blush in het schap 😉

 • Kirsty

  Mooie budgetfavorieten! Ik vind de Longlasting Lipsticks van Essence ook echt heel erg fijn 🙂

 • alexa

  Mooie favorieten vooral je highlighter!

 • Beautyjuf

  Ahh, de lipstick van Essence kan natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken 😉 Ik had ook een top vijf waar de lipstick in naar voren kwam.

 • Esmée

  Wat een mooie favorieten! Zo zie je maar dat budgetproducten ook goed kunnen zijn! x

 • Marleen

  De blush en lipstick vind ik echt erg mooi!

 • Manon

  wat een mooie favorieten!

 • FSHN Forward

  Mooie favorieten!

 • Linda

  Leuk om een budget favorieten rijtje te zien. De blush vind ik er heel erg mooi uitzien en de lipstick heeft mij ook zeker verrast, juist omdat ze op je lippen een stuk minder fel zijn maar wel een hele mooie finish geven. En de primer wil ik zeker ook eens gaan proberen!

 • Paola

  Mooie producten! Ik heb de lipstick ook en vind hem erg mooi!

 • Luuke

  Handig artikel. Ik wil zo graag ene paar lipsticks van Essence uitproberen!

 • Rosanne

  Ik vind het allemaal eigenlijk wel hele leuke producten. Die make-up base heb ik ook, en ik kan ook echt niet meer zonder.
  liefs x

 • Bertine

  die nagellakjes van action zijn ook mooi! leuk voor een ombre effect!

 • Esther

  Mooie producten. De highlighter is écht prachtig! De lipstick heb ik nog te weinig gebruikt om echt van te houden.

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat een heerlijke producten, ik ben dol op budget 🙂 Momenteel ben ik helemaal gek op mijn nieuwe P2 lipsticks die nog geen 2 euro per stuk kostte..

 • Hannah

  Ik ga die basis van Essence ook maar eens halen, hoor er zoveel goeds over!

 • saskia

  Zitten echt hele fijne producten tussen!! ik ben benieuwd naar de Basis en de lippenstift heb ik ook al een paar keer mee in mn handen gestaan!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.