Review: Essence Metal Glam Highliter Powder
8 jan 2014 Beauty Make up 20

Review: Essence Metal Glam Highliter Powder

De Essence Metal Glam producten maken inmiddels weer plaats voor de nieuwe producten van de Essence Super Heroes. De hele Metal Glam collectie sprak mij niet aan. Ik heb er dan ook niets van gekocht. Totdat ik gisteren zag dat alle producten van Metal Glam te koop waren voor 1,–. Voor dat geld wilde ik deze highliter natuurlijk wel even proberen en laat ik deze vandaag aan je zien!

essence metal glam

De naam van deze Highliter is Golddigger. De verpakking is van plastic en simpel. Van Essence vind ik de simpele verpakkingen geen probleem aangezien de producten vaak wel heel fijn zijn.

essence metal glam

Vanuit de verpakking zie je al de mooie gouden gloed. Een gouden highliter heb ik zelf nog niet, dus was erg benieuwd!

Essence Metal Glam

Met een veegje heb ik al een duidelijk pigment te pakken. Betekent goed uitkijken dat het niet te dik wordt aangebracht. Overigens vind ik de kleur veel meer naar zilver neigen dan naar goud.

essence metal glam

Deze foto heb ik gemaakt na een middagje buiten rennen met Senna. Ik zie er dus niet zo netjes meer uit, maar je kan hier wel heel goed de highliter zien! Zoals je ziet neigt de highliter ook hier meer naar zilver. De highliter blijft gedurende de dag prima zitten.

Essence Highliter

Conclusie

Ik ben er niet helemaal hyper enthousiast over, maar neemt niet weg dat ik de highliter erg mooi vind! Deze highliter zal ik zeker vaker gaan gebruiken. De highliter heeft een mooi pigment en blijft ook nog eens lang zitten. Voor een euro zou ik hem zeker niet laten liggen. De laatste producten uit de metal glam collectie verdwijnen langzaam deze week uit de winkel. Als je snel bent kan je er waarschijnlijk net nog een te pakken krijgen. Bij mij in het Kruidvat waren ze er allemaal nog!

Wat vond jij van de Metal Glam collectie?

xoxo Saskia

Doe jij ook mee aan de Scentchips winactie?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

 

 

 

Reacties

 • WeHeartFit

  Dat is niet veel geld voor een highlighter! Ik moet eerlijk toegeven dat ik gewoon oogschaduw gebruik als highlighter schaam schaam… Dus voor mij een goed excuus om er snel eens eentje te gaan kopen haha!

 • Linda

  Hij kleurt duidelijk zilver op de foto. Het was misschien niet helemaal de bedoeling,maar ik vind hem best mooi en subtiel als je hem aangebracht hebt.
  Zelf heb ik niets van deze collectie.

 • Whitney

  Draag zelden en weinig make up. Wel mooi, jammer dat de naam niet helemaal overeenkomt met de kleur.

 • Iris -TBM

  Ik vind hem wel heel leuk! Je kunt hem goed met een mooie blush combineren!

 • Kirsty

  Ik vind hem er wel heel mooi uitzien! 🙂

 • fashionadvies

  Ziet er echt goed uit!

 • Kimberley

  Mooi! Ziet er goed uit. 🙂 Let it shine!

 • Laura

  Ik vind het er wel heel mooi uit zien! En hij is budget, dat is altijd fijn haha

 • Kimberly

  Deze ziet er echt mooi uit zeg, wauw! 😀 Op je huid staat die zo echt prachtig en komt ‘ie ook heel mooi uit. Ik vind hem ook meer naar zilver neigen, maar dat maakt hem zeker niet minder mooi hihi

 • Luuke

  Hij ziet er mooi uit! De metal glam collectie zag er wel leuk uit vond ik, maar ik had niks gekocht.

 • vintagirie

  Ik vind het in de verpakking echt goed lijken. Maar op je vinger en je wang is het inderdaad zilver, illusie!

 • Kiss & Make-up

  Het staat je best mooi, hoor. Zelf zou ik deze niet dragen. Pore galore! 😉

 • Lieke

  Ziet er goed uit hoor 🙂

 • Melissa

  Ziet er mooi uit!
  x

 • Lotje

  Prachtige highlighter!

 • Maaike

  Ziet er mooi uit maar ik sla deze toch even over, ik heb er al zoveel 😉
  X

 • Eline

  Erg mooi!

 • Roos

  Voor €1,- kan je zoiets niet laten liggen. Het neigt inderdaad snel naar zilver maar ik vind het je goed staan!

 • Amy

  ik heb hem ook, vind hem erg mooi en gebruik hem vaak. xx

 • Angela / Bouncing Brunette

  Hij ziet er erg mooi uit. Ik ben zeker benieuwd hoe hij eruit zal zien op mijn huid!

  X Angela

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.