Mijn favoriete herfst make up
6 nov 2014 Beauty Make up 27

Mijn favoriete herfst make up

Met af en toe een zonnige dag tussendoor kunnen we er niet meer om heen dat de herfst is aangebroken. Ook de herfst in mijn make up is aangebroken. En alhoewel er producten zijn die ik tijdens elk seizoen wel gebruik (denk aan: Naked Paletten, Mac Lipsticks etc) pak ik er nu regelmatig kleuren bij die helemaal herfst proof zijn. Ik maakte een kleine selectie en laat de producten vandaag graag aan je zien, kijk je mee?

Favoriete herfst make-up

Lipproducten

Ik begin willekeurig met twee favoriete lipproducten. Als eerste Maybelline Color Drama in de kleur Berry Much (review). Over deze mooie potloodjes heb je al vaker kunnen lezen op mijn blog: ik vond ze gewoon erg leuk en fijn! Deze mooie bessen kleur is zeker tijdens de herfst de perfecte kleur, zeker in combinatie met een nude ooglook.

De tweede swatch die je op de foto ziet is Essence Long Lasting Lipstick in de kleur Wear Berries! Dit is een op het eerste gezicht roze kleur maar er zit een paarse tint door wat de lipstick een perfecte kleur maakt voor de herfst!

Favoriete herfst make-up

Blushes

Blushes, zeker in de herfst vind ik dit een must have. Waar de meesten in de zomer een mooi kleurtje van de zon dragen, is dit in de herfst compleet verdwenen. Om toch nog met een mooie kleur voor de dag te komen kan je blush gebruiken. De eerste swatch op bovenstaande foto is een kleur welke zeer geschikt is voor de herfst: Essence Life’s a cherry. Een mooie donkerroze blush en ook nog eens heel budget proof!

En dan zonder twijfel mijn favoriet van dit moment: Mac Blush Gentle (review). Deze blush geeft zo’n mooie warme glans aan mijn gezicht. Deze kleur gebruik ik vrijwel elke dag.

Favoriete herfst make-up

Oogschaduw

Het eyeshadow duo #08 van Dr. Hauschka mag zeker niet in dit blogje ontbreken. Het palletje bevat de kleur donkerpaars en groen. Deze zijn samen ontzettend mooi te combineren en ook nog eens echte herfstkleuren. Op bovenstaande foto zijn het de eerste twee swatches van links. De laatste swatch die je ziet is een mono van Catrice in de kleur Plum Up The Jam. Deze kleur lijkt vrij veel op het kleurtje van Dr. Hauschka maar is iets donkerder en bevat gouden glitters.

Favoriete herfst make-up

Erg leuk om deze producten vandaag eens extra op mijn blog te laten langskomen. Stuk voor stuk vind ik het zeker aanraders!

Wat vind jij van deze producten?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Diana Carlton

  Leuk om te zien dat het voornamelijk budgetmerken zijn. Ik ben benieuwd hoe de kleur van de lippenstift er aangebracht uitziet.

 • Lonneke

  Fijne favorieten, vind alle producten erg mooi!

 • debby

  Wat leuk om te zien altijd de favorieten van een ander. Die oogschaduw va Dr hausaka zijn mooi zeg.

 • Marion

  Prachtige kleuren zeg! Zeker voor in de herfst! Heel mooi.

 • Svenja

  Prachtige items! Ik vind vooral de berry kleurige lispticks heel erg mooi dit seizoen!

 • Manon

  Mooie producten! Vooral die lipsticks zijn lekker knallend

 • july

  Oeh de color drama kleur is echt prachtig, ben gek op dat soort kleuren!

 • wellnewss

  Mooie herstproducten heb je uitgekozen. Xx Laura

 • Miranda

  Wat een mooie herfstproducten. Berry Much van Maybelline ziet er echt uit als de perfecte herfst kleur voor de lippen (:

 • Daniëlle Springer

  Die lipstick van Essence ziet er prachtig uit! Daar ga ik binnenkort even naar kijken in de winkel.

 • Isabel Cristina

  erg mooie producten, vooral die lipproducten vind ik erg mooi!

 • Petra

  Eigenlijk spreken alle producten mij wel heel erg aan, ik vind de kleuren echt allemaal heel erg mooi voor het najaar!

 • Tessa

  Mooie producten! De lipstick van Essence en de Plum Up The Jam van Catrice wil ik zeker een keertje uitproberen.

 • Iris

  Volgens mij dragen best veel mensen nu donkere lipkleuren, dat vind ik best mooi.

 • Infinity

  Mooie herfstige kleuren gebruik je!
  Die lipstick van Essence lijkt me erg fijn!

  Liefs,
  Eva

 • Maroussia

  Mooie herfst make-up die blush van MAC vind ik prachtig 🙂 x

 • Anouk

  Berrie lipproducten vind ik ook helemaal herfstig haha! Prachtige blush trouwens!

 • Lisa's Beautybabbels

  Mooie lipproducten; die kleurtjes draag ik ook altijd in de herfst/winter.

 • Sanne Makeupgorgeous

  Mooie favorieten! Ik wil zo graag eens een Mac blush aanschaffen.

 • Roxanne

  Die dr. Hauska is fijn! 😀 Liefs, Roxanne

 • Chinouk

  Leuk om te lezen! Ik heb nog helemaal geen make-up van Dr. Hauska?! Ga maar eens kijken bij de apotheek of het was is..

 • Manon

  Mooie favoriete gebruik je!

 • Elke

  Wauw, mooie spulletjes! Die blus van Mac is echt heel mooi 🙂

 • Rosanne

  Zo te zien ben jij helemaal herfstproof hihi. liefs x

 • Linda

  Ik vind dat je een mooie selectie aan producten hebt gemaakt met mooie warme kleuren voor de herfst. De lipstick van Essence heb ik ook, en wat een fijne kleur is dat. Prachtige warme MAC blush en het oogschaduwduo vind ik ook prachtig <3

 • Esra

  Leuk om te zien, mooie producten! X

 • _anoniem_

  zou je ook erbij kunnen zetten waar het te halen is en hoe duur?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.