Welke look past bij jou? (mijn verhaal en ik ben benieuwd naar die van jou!)
15 feb 2015 Beauty Make up 19

Welke look past bij jou? (mijn verhaal en ik ben benieuwd naar die van jou!)

Toen ik vorige week enthousiast deze look aan Vincent liet zien zei hij: “maar dat draag je toch altijd”. Ik was helemaal verbaasd want ik draag dat helemaal niet altijd. De look was zelfs gemaakt met een palette die ik al heel lang niet meer had gebruikt. Toen ik er over nadacht snapte ik wat hij bedoelde: ik draag vaak aardetinten in mijn ooglook en vrij zachte tinten in mijn gezicht en meestal op de lippen. Door hier over na te denken kwam ik op het blogje van vandaag. Ik ben namelijk heel benieuwd hoe het bij jou zit. Draag jij bijvoorbeeld vaak dezelfde tinten? En wat voor tinten zijn dit dan? Om te beginnen zal ik vertellen wat mijn favoriete kleuren en producten zijn. Lees je mee?

Zoals ik vertelde houd ik zelf heel erg van aardetinten. Je raadt het al: ik ben daarom ook dol op de Naked Paletten. Zelf heb ik de Naked2 en Naked3 en het Basics palette. Dit zijn kleuren waar ik nooit genoeg van kan krijgen omdat ik vind dat ze bij mij passen. Soms pak ik er nog een mono oogschaduw bij om een tint te pakken die mijn ogen extra laten uitkomen. De foto die je als uitgelichte afbeelding ziet bijvoorbeeld is een look die ik in de zomer maakte en daar gebruikte ik het Naked2 palette en in de arcadeboog een groen/grijze tint van Dr. Hauschka. Dit is nog steeds een combinatie die ik heel graag gebruik omdat die mono oogschaduw perfect bij mijn oogkleur past.

naked

Op bovenstaande foto zie je mijn favoriete look met de Naked Basics Palette. Soms heb ik zin in iets meer kleur en dan pak ik het Naked3 palette erbij. Voor degene die het niet weten: het Basics palette bevat matte tinten (behalve de highlighter) de Naked2 zijn mooie bruine tinten en de Naked3 bevat mooie roze tinten. Roze past goed bij groene ogen en daarom vind ik het palette zo fijn. De kleuren in het palette zijn zowel koel als warm wat ik zelf altijd leuk vind om mee te combineren. Grappig is dat ik altijd dacht dat het Naked3 palette niet bij mij zou passen vanwege de rozeChanel kleuren. Totdat ik het palette opgestuurd kreeg door een webshop en voor het eerst gebruikte, sindsdien gebruik ik het palette vrij vaak. Ook het oogschaduwpalette met matte tinten van Dr. Hauschka gebruik ik erg graag en een palette met zachte paarse kleurtjes van Dior. Onlangs ontdekte ik weer het Nude palette van Catrice wat ik ook fijne kleurtjes vind. De mascara die ik gebruik is Chanel Le Volume, ik wil nooit meer een andere.

Het liefst gebruik ik enkel een concealer van Estee Lauder maar helaas heb ik de laatste tijd ivm zwangerschapsacne wel wat foundation nodig. Als ik veel dekking nodig heb gebruik ik er hiervoor een van Catrice en als mijn huid wat rustiger is gebruik ik de BB-Cream van Dior. Wat betreft blush e.d. houd ik het ook vrij rustig. Sleek Rose Gold is bijvoorbeeld een blush die ik heel veel gebruik maar ook de blush die je op de uitgelichte afbeelding ziet (Catrice Sunrose Avenue). Als bronzer gebruik ik tegenwoordig vrijwel altijd de bronzer van Dr. Hauschka. Wat mij betreft is er geen betere, zelfs die van NYX niet.

Chanel Mélodieuse

Voor de wenkbrauwen gebruik ik altijd Anastasia Dipbrow. Ik gebruikte altijd chocolate maar sinds de kleuren zijn uitgebreid ga ik voor de lichtere kleur soft brown. Wat lippen betreft ben ik gek op Mac Angel en Please Me van Mac maar houd ik ook heel erg van lekkere felle tinten. Ik kan bijvoorbeeld niet wachten tot de zomer en ik bovenstaande lipstick van Chanel weer kan dragen! Dit is de kleur 136 Mélodieuse.

Zo. Dit was wel zo’n beetje wat ik het liefste qua look draag. De komende tijd wil ik wat meer gaan experimenteren. Ik heb namelijk genoeg producten waar ik een lekker knallende look mee zou kunnen maken. Ik moet het van mijzelf gewoon eens lekker gaan doen!

Hoe zit het met jou? Welke kleuren passen het beste bij jou en welke producten gebruik je daar het liefste voor?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Anouk

  Haha dat draag je toch altijd, dat zal zo een uitspraak van mijn vriend kunnen zijn. Die zei vanmiddag nog: waarom lijk je die filmpjes (Tutorial van een ooglook), je doet het toch nooit na. Het is blijkbaar niet opgevallen dat ik laatst een cranberry look had ipv aardetinten haha. Die kies ik meestal ook uit, zachte warme tinten met af en toe een glansje

 • Merel

  Ik heb zelf bruine ogen. Ik gebruik vaak aardetinten zoals bruin en koper maar soms ga ik ook wel is voor nude of groen. Ligt er maar net aan wat ik aan heb en waar ik zin in heb. De producten die ik meestal gebruik zijn het all about nude palette van catrice en en het chocolate palette van essence. Soms als ik uitga voor het w7 palette of voor het dead chocolate palette van make-up revolution. Allemaal fijne paletten trouwens! omdat mijn huin op dit moment erg onder de acne zit gebruik ik nu niets op mijn huid of een test poeder foundation van Cenzaa. Lipsticks gebruik ik meestal van M.A.C.

 • Astrid

  Wat een leuke post. Ik draag zelf weinig make-up, maar als ik het draag, graag blauw- en paarstinten en op mijn lippen iets neutraals (mijn man merkte de laatste keer niet eens dat ik lipstick op had). Ik lak mijn nagels wel in verschillende kleuren: paars, rood, roze, geen blauw hoor want dat vind ik niet staan op nagels. Niet dat ik vaak nagellak opdoe, maar als ik het gebruik.

 • Feancesca

  ik draag ook aarde tinten. Ook de Naked2. Verder maxfactor foundation kleur gold en l’oreal blush in een zalmrose kleur.
  Als ik speciaal wil doen maak ik mijn de smokey eye donkerder met de donkerste bruine tint vd Naked2.

 • Nina Simplynspecial

  Mooie natuurlijke look 🙂 ik denk dat mijn favoriet daar ook bij in de buurt komt. Gebruik vooral warme nude/aarde/bruin tinten. Ook mijn lippen hou ik vrij neutraal 🙂

 • Amy

  Mooie look Saskia! Ik houd ook van natuurlijke (aarde-) tinten op de ogen, maar wil af en toe wel iets ‘geks’ doen met bordeauxrood of groen en bijna altijd draag ik eyeliner. Op mijn lippen draag ik op het werk vaak rustige tinten, maar thuis kies ik steeds vaker voor rood of knalroze. Maar mijn basic look is net als die van jou ook rustig 🙂

 • Liset

  Je hebt een prachtige look gemaakt, echt heel mooi! Ik gebruik zelf veel roze/paars tinten, maar dan wel zachte kleurtjes gecombineerd met taupe en aubergine. Ik heb groen/bruine ogen en vind dat altijd het beste staan :). Het Naked 3 palette zou ook echt mijn ding zijn! Echt een leuk artikel Saskia!

 • Milou

  Wat staat je dit mooi zeg! Ik weet nooit zo goed wat ik met make up aan moet… Draag zelf eigenlijk alleen maar wat mascara en een eyeliner lijntje. Ik durf niet zo goed te experimenteren hihi!

 • Daniëlle

  Als ik oogschaduw draag, zijn het ook vaak aardetinten. Lekker vertrouwd hihi

 • Kirsty

  Het is wel een hele mooie look, dus ik snap wel goed dat je dat vaker draagt! Ik merk zelf dat ik over het algemeen wel aardig varieer met mijn make-up, alleen ik merk wel dat ik sommige paletten echt weken achter elkaar kan gebruiken zonder dat ik denk: goh, eigenlijk wil ik wel iets anders gebruiken. Dat gebeurd bij mij vooral als ik een nieuw palette heb en ik er dan meteen verliefd op raak haha! Daarnaast is mijn Naked 3 voor mij hét palette dat alleen maar mooie looks geeft, dus die blijft bij mij altijd wel heel geliefd! <3

 • Kimberly

  Wat een mooie foto’s van jou! oke, volgens mij zeg ik dat elke keer, haha. Zelf draag ik altijd Garnier BB cream, poeder, mascara (meestal Maybelline of Essence), ALTIJD blush (vooral Kiko en Sleek), en vaak ook aardetinten op mijn ogen (Naked 1 + 2).

 • Christel

  Naked 2 of naked 3. De ene keer matte look, de andere keer met wat glitters. Oftewel een smokey-eye met Dior.

 • Chinouk

  Wat leuk om te zien wat je graag draagt en het flatteert je ontzettend! Zelf draag ik op dit moment dagelijks: bareMinerals foundation primer, Guerlain Babyglow Sheer Foundation, Dior BB Eyecream (concealer), Sensai Loose Powder, Guerlain Terracotta bronzer en blush verschilt per dag. Laatste tijd is het mijn nieuwste MAC blush: Lovecloud. Voor highlighter kies ik vaak Soft & Gentle van MAC of Guerlain Meteorites. Ik heb een nieuw palette van MAC, de 15 x Cool, dus die draag ik dagelijks als oogschaduw. Maar over het algemeen zijn het of taupe kleurtjes of koele bruintinten. Ik wissel heel veel met oogschaduw, net als blush en lipstick/liner. Ik ben wel aan het experimenteren met vloeibare eyeliner, maar ik pak liever een diepzwarte oogschaduw (Catrice is favoriet) en zet daar een lijntje mee. Mascara heb ik geen ultieme favoriet, ik gebruik nu de Lancôme Grandiose, maar hiervoor had ik YSL Babydoll.

 • beautifulday4makeup

  Van mij hangt het echt af van mijn stemming. Soms heel kleurrijk, soms heel natuurlijk

 • Iris

  Ik draag helemaal geen make up, dus ja, een zeer naturelle look.

 • saskia

  Leuk om te lezen. Ik moet zeggen dat ik ook echt wel van de naturelle looks ben als everyday look, het liefst een zachte kleur op het bewegend ooglid met een matte donkere kleur in de arcadeboog, als blush vind ik flower petal heel mooi en soft & Gentle van mac. Mascara gebruik ik wat ik open heb, lippenstift vind ik nu pink plaid van mac heel mooi.
  Toch heb ik ook dagen dat ik graag een gekleurde look draag en dan vind ik aqua/goud, met een licht gouden kleur echt heel mooi of meerdere kleuren paars met een blauwe ondertoon. rose gold met warm bruin, of zacht bruin met bordeaux vind ik ook een mooie combi of goud met donkergroen.

 • sabrina

  Zelf ben ik nog niet zo goed met oogschaduw, dus dat gebruik ik bijna niet. Op mijn lippen heb ik wel veel verschillende kleuren. Heerlijk! Ook op de nagels steeds een ander kleurtje.
  De laatste foto vind ik trouwens erg mooi! Heel toepasselijk 🙂

 • Channah

  Ik draag altijd bruintinten, en het Naked2 palette is dan ook echt mijn go to palette die ik bijna iedere dag gebruik. Ik heb bijna altijd dezelfde make-up look, behalve als we echt een keer op stap gaan of uiteten, dan doe ik wel eens wat heftigere make-up op, maar nooit heel erg overdreven.

 • Yasmin

  mijn man noemt make up nog steeds (expres) schmink en verschillende looks vallen hem al niet meer op ook al draag ik minimaal per week 4 tot 5x wat anders hahaha. Ik val graag terug op de koelere roze/paarse kleuren in combi met donker bruin. Maar ook groen of volledig aardetinten gebruik ik graag. Heel soms gebruik ik zwart of goudachtige kleuren. Het liefst gebruik ik losse pans van Mac en daarnaast een palette van Chanel of Mac. Dat zijn echt mijn favorietjes maar regelmatig pak ik ook zomaar een ander palette om weer eens te gebruiken.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.