Favoriete dagelijkse producten
1 jun 2015 Beauty Make up 13

Favoriete dagelijkse producten

Er zijn van die dagen dat ik alleen met een likje mascara de deur uitga, maar er zijn ook dagen dat ik ga voor een gemakkelijke make-up. Deze routine kan ik inmiddels dromen en heb ik zo klaar. Ik zette eens mijn favorieten op een rij die ik voor deze natuurlijke dagelijkse look gebruik.. Kijk mee!

favoriete producten

favoriete producten

Maybelline – Dream Wonder Nude Foundation

Dit is een foundation die ik het liefste elke dag zou gebruiken maar ik ben er onlangs achter gekomen dat mijn huid bij dagelijks gebruik heel droog wordt. Dit komt door de ingredienten zoals bijvoorbeeld alcohol. Toch hoort deze foundation wel in dit blogje thuis omdat ik de foundation voor een drogisterij merk (afgezien van de ingredienten) echt heel goed vind. Ik gebruik zelf overigens kleur #21.

Dr. Hauschka Bronzing Powder

Volgens mij blijft dit voor altijd een favoriet. Deze bronzing powder vind ik perfect en gebruik ik altijd als ik make-up draag. De kleur is gewoon altijd goed, of ik nu bruiner ben door de zon of als ik bleek ben, dit product kan ik iedereen aanraden.

Sleek – Rose Gold Blush

Deze blush zien jullie vaker op mijn blog voorbij komen en ik kan er dan ook echt geen genoeg van krijgen. Dit is de eerste blush die ik tot de laatste kruimel heb opgemaakt en waarvan ik onlangs een nieuwe heb gekocht. Deze blush geeft gewoon een onwijs mooie uitstraling aan de huid!

Dior – Oogpotlood zwart

Ik heb heel lang geen lijntje meer getrokken op mijn ooglid maar vind het de laatste tijd wel weer mooi. Een gel eyeliner vind ik net weer iets te hard omdat ik nog niet echt bruin ben en daarom gebruik ik dit oogpotlood van Dior. Werkt prima, niet extreem zwart maar voor mij voldoende. Blijft ook nog eens fijn zitten met een oogschaduw eronder!

favoriete producten

favoriete producten

Urban Decay – Naked Basics Palette

Dit palette kocht ik ik bij de Sephora in Portugal en is een van mijn favoriete paletten. Voor een dagelijkse look ga ik altijd toch snel voor matte kleuren op de ogen omdat ik dit mooi vind. Afgezien van de highlighter (venus) zijn de rest van de kleuren allemaal mat. Voor een snelle look ga ik vaak voor Venus (ooghoek en onder wenkbrauw) en Naked 2 (ooglid).

Anatasia – Brow Dip

Ook deze gebruik ik vrijwel dagelijks in de kleur soft brown. Toch ben ik nog niet helemaal tevreden hoor, wenkbrauwen zijn gewoon niet zo mijn ding :-). Alhoewel ik heel goed oplet dat er weinig lucht bij het product komt vind ik toch dat hij vrij snel uitdroogt.

Chanel – Le Volume Mascara

Deze mascara wil ik nooit meer veranderen 🙂 Tuurlijk zal ik nog wel eens het een en ander uitproberen, maar dit blijft gewoon een groot favoriet!

Estee Lauder – Double Wear Concealer

Ook een product wat ik nog regelmatig opnieuw zal kopen. Daarnaast is het ook nog eens erg zuinig in gebruik en de dekking is perfect. Ik gebruik het zelf voor rode plekjes in mijn gezicht en heel iets onder mijn ogen.

Dr Hauschka – Lippenbalsem

Door de zwangerschap waren mijn lippen zo droog en niet mooi dat ik op zoek moest naar echt een goede lippenbalsem. Omdat ik zeker wilde weten dat het gelijk goed zou zijn ging ik voor dit product. Dit merk werkt vrijwel altijd voor mij. Nadeel is dat het in een potje zit maar zelf los ik dit op door een lippenseel te gebruiken.

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn dagelijkse favoriete producten te bekijken. Naast dat het persoonlijke favorieten zijn, zijn dit producten die ik ook aan iedereen zou kunnen aanraden omdat de werking gewoon fijn is. Producten zoals lipstick e.d. heb ik niet meegenomen in dit blogje omdat ik hierin meerdere favorieten heb.

Zitten er producten bij die jij zelf ook graag gebruikt?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Sophie

  Eindelijk iemand die ook een oogpotlood gebruikt 😀 oh en de blush, die blijft prachtig!

 • Natascha

  Een mooi lijstje met favorieten! Een aantal van je producten lijken erg op mijn eigen favorieten, dit had zowiezo mijn lijstje kunnen zijn. Het naked basics palette ga ik binnenkort ook nog aanschaffen nu UD bij IciParis te koop is.

 • Joy

  Je hebt een ontzettend mooie lijst met favoriete producten. Om jaloers op te zijn.
  Vind het altijd leuk om te lezen wat iemand anders gebruikt qua make up

 • Linda

  Wat een prachtige dagelijkse producten! De kleuren die jij opnoemt uit het Basics palette zijn ook mijn meest gebruikte kleuren, wat zijn ze toch mooi <3 Heel erg leuk om jou favorieten zo op een rijtje te zien.

 • Kimberly

  Ik zie veel dingen die ook mijn favoriet zijn, zoals het Naked pallet, de Sleek blush en het Dior oogpotlood!

 • beautifulday4makeup

  Wat een mooie favorieten zeg. Die Sleek blush lijkt me superprachtig

 • lin

  Leuk om te zien! De bronzing powder lijkt me heel fijn!

 • isabel

  Ik heb dezelfde foundation maar kan hem ook niet elke dag gebruiken. Daar droogt mijn huid véél te hard van uit. Dus ik hou hem lekker voor speciale gelegenheden. ^^
  Die blush van sleek lijkt me echt prachtig. 😀

 • Manon

  Wat een mooie producten gebruik je! Die sleek blush is heel erg mooi

 • Sylvie

  Leuk om te lezen! Thanks voor je tip van de lippenbalsem, heb zelf juist ná m’n zwangerschap zo’n last van droge lippen gekregen, hopelijk werkt deze ook voor mij!

 • Chinouk

  Wat een fijne en mooie producten gebruik je elke dag! Ik heb ook een product waar ik uitslag van krijg als ik het dagelijks gebruik, ik ben er alleen nog niet achter welke; maar het zou dus mijn foundation kunnen zijn als ik het zo lees. Ik vind oogpotloodjes ook fijn, zijn inderdaad niet zo hard als een vloeibare eyeliner dat kan zijn.

 • Yamuna

  wat een mooie producten! En dat naked basic palet wil ik al zo lang! Ga ik zeker binnenkort bestellen.
  Liefs, Yamuna

 • Silvy

  Hoi Saskia, ik vroeg me af of je nu, bijna een jaar later, nog steeds diezelfde favoriete producten gebruikt. Of zijn er producten vervangen ondertussen?
  Liefs

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.