Outfit: Comfy & Bambi
26 feb 2015 Beauty Lifestyle Make up 7

Outfit: Comfy & Bambi

Vandaag een outfit waarvan ik niet direct van plan was om foto’s van te maken. Het is namelijk een lekker makkelijke en comfy outfit. Ik bedacht mij opeens dat het juist leuk zou zijn om hier foto’s van te maken omdat het een outfit is die ik heerlijk vind om te dragen. Daarnaast vind ik het gewoon leuk om te laten zien dat ik er heus niet altijd netjes bij loop en ook vaak genoeg zin heb in iets comfortabels. Nieuwsgierig? Klik dan snel verder!

Afgelopen dinsdag was een dag dat Senna met mijn zus een dagje uit ging en ik daarom een dagje alleen thuis zou zijn. Omdat ik die dag verder geen plannen had wilde ik fijn gemakkelijke kleren dragen en vrijwel geen make-up. Gewoon zo’n lekkere hangdag waarbij niets moet.

Outfit

Ik droeg een t-shirt van de h&m met een afdruk van Bambi. Omdat het nog niet warm genoeg is droeg ik daar een roze vestje van de vera moda over. Het t-shirt lijkt trouwens misschien iets verwassen maar de print hoort zo. Zowel het vest als het t-shirt zijn gewone kleding die ik ook voor mijn zwangerschap droeg. Het shirt valt iets wijder en is daarom erg geschikt voor tijdens de zwangerschap.

Outfit

Verder droeg ik een zwarte broek van de h&m welke wel onder de positiekleding valt en heel fijn zit. Verder draag ik nog mijn Dolce & Gabanna Horloge. Ik heb de hele dag lekker op mijn sokken gelopen en droeg dus geen schoenen.

Lacoste Touch Of Pink

Hangdag of niet, een geurtje vind ik altijd fijn. Dit maal koos ik voor een lekker energieke geur: Lacoste Touch of Pink! Heerlijk fruitig!

outfit

Qua make-up droeg ik enkel mascara (Chanel Le Volume) en concealer (Estee Lauder Double Wear) onder mijn ogen en op plekjes op mijn kin. Heerlijk om lekker weinig make-up te dragen! In dit soort out fits voel ik me altijd erg fijn. Vincent vindt het shirt verschrikkelijk en heeft het liefste dat ik het nooit meer aandoe. Zelf vind ik het leuk om gewoon eens zoiets te dragen. Het hoeft niet altijd netjes en opgedoft te zijn.

Wat vind jij van dit soort outfits? Heb jij een outfit welke jouw vriend of man verschrikkelijk vindt?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Manon

  Wat een schattig shirt.

 • beautifulday4makeup

  Ik ben wel benieuwd naar die Lacoste geur 🙂

 • Laura

  Wat een leuke outfit! Ik vind dat bambi shirt echt schattig hihi.

 • jori

  Leuke een shirtje!

 • Iris

  De meest comfortabele outfits zien er helaas vaak niet uit, zolang het maar lekker zit.

 • Nicole

  Ik vind de outfit echt mooi! Dat shirt is zo leuk!

 • Els

  Ik heb afgelopen kerstvakantie in Engeland een onesie gekocht die zit lekker maar ziet er niet uit haha

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.