Outfit & Make-up Look
27 jan 2015 Beauty Lifestyle Make up 25

Outfit & Make-up Look

Ik had er weer eens zin in om een outfit post te plaatsen. Toen ik niemand had om te fotograferen bedacht ik mij gewoon dat ik het zelf ging doen. Dit heb ik gedaan en laat jullie vandaag het resultaat zien. Ook laat ik zien welke make-up look ik heb gemaakt en welke producten ik hiervoor heb gebruikt. Kijk je mee naar mijn outfit & make-up look?

Outfit & Look

Deze foto’s maakte ik afgelopen zaterdag toen ik mij aan het klaarmaken was voor een kinderconcert van Peter en de Wolf. Ik ging daar met mijn zoontje en familie naartoe. In de avond had ik met mijn zus een afspraak om uit eten te gaan.

Ik koos ervoor om comfortabel maar ook netjes gekleed te gaan. Ik heb een positiespijkerbroek van de H&M die ik heel fijn vond om te dragen. Daaronder droeg ik lekker warme laarzen en daarop droeg ik een wijde blouse die officieel niet als positiekleding is bedoeld. Ik draag het wel nog regelmatig omdat het fijn zit en omdat ik het mooi vind met de kraaltjes die aan de bovenkant zijn verwerkt. Het blousje is van de Only.

Ik draag verder geen sieraden. Normaal ben ik gek op sieraden maar de laatste tijd draag ik het wat minder omdat ik het niet altijd fijn meer vind zitten.

Outfit & Look

Outfit & Look

Op bovenstaande foto kan je de kraaltjes waar ik ver schreef goed zien. Ik vind het mooi!  Mijn make-up look hield ik vrij simpel. De laatste tijd ben ik niet zo meer van de felle kleuren lipstick. Vaak draag ik gewoon een lippenbalsem, zolang het er maar verzorgd uitziet vind ik het prima. De ogen hield ik vrij rustig zodat ik deze in de avond met enkel wat donkere paarse en bruine oogschaduw kan omtoveren in een avondlook. Ik gebruikte vier kleurtjes (strange, Dust, Limit en Nooner) uit het Naked3 palette. Hieronder zal ik nog even de producten die ik heb gebruikt voor deze look op een rijtje zetten.

look

Producten die ik heb gebruikt

Catrice – All About Matt Plus Foundation 015 Vanilla Beige

Estee Lauder -Double Wear Concealer 02 Light Medium

Dr. Hauschka – Bronzer

Sleek – Rose Gold Blush

Chanel – Powder 20 Clair

Chanel – Le Volume Mascara

Hurraw – Vanille Lipbalm

De producten in bovenstaande lijst zijn producten die ik regelmatig gebruik. De volgende keer dat ik een soortgelijk blogje maak zal ik eens producten erbij pakken die ik minder vaak gebruik!

Outfit & Look

De geur die ik deze dag droeg is Diamonds van Armani. Een geur die ik de laatste tijd vrijwel dagelijks draag.

Dit was mijn outfit en look. Zelf vind ik het erg leuk om dit soort blogjes te maken, ook voor later vind ik het leuk dat ik nog eens kan terugkijken wat ik droeg tijdens de zwangerschap :-).

Vind je het leuk om vaker dit soort blogjes te lezen?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Amy

  Wat een mooie ooglook heb je gemaakt! En je ziet er echt stralend uit, je hebt echt een mooie glow over je 🙂

 • Nina Simplynspecial

  Ik vind het een leuke outfit! Het blousje is zeker mooi met die details 🙂

 • anouk

  Leuk bloesje!! De kraaltjes zijn een mooi detail

 • Liset

  Je ziet er mooi uit! Heel verzorgd en helemaal klaar om er op uit te gaan :).

 • Martina

  Je ziet er heel mooi uit!

 • Kimberly

  Wauw, wat zie je er mooi uit! Je straalt helemaal! Ik vind je parfum trouwens ook zoooo lekker. Mijne is al op, maar ik wil denk ik toch een nieuwe kopen… Nu ik hem bij jou zie denk ik, oh ja, wat was die toch lekker ;).

 • Eline

  Je ziet er heel mooi uit 🙂 de kleur staat je ook echt mooi!

 • Bianca

  Beauty! Je ziet er goed uit x

 • Mandy

  Wat zie je er prachtig uit!

 • rachel

  erg mooie look je ziet er super uit!

 • Laura

  Mooie oog look! En wat een ontzettend leuk blouseje heb je aan :)!

 • Danielle

  Wauw je ziet er prachtig uit!

 • Isabel Cristina

  leuk om te lezen! Je ziet er echt heel mooi uit!

 • Rosanne

  Mooie outfit heb je aan zeg, en je buikje ziet er echt mooi uit. liefs x

 • Dionne

  Hele mooie blouse!

 • Iris

  Slim bedacht met het blouseje, het lijkt me zo vervelend om helemaal niets van je ‘normale’ kleding aan te kunnen (op je sokken na).

  • Saskia Hardeman

   Haha ja inderdaad. Gelukkig passen basic shirtjes vaak ook nog wel 🙂

 • Manon

  Je ziet er echt heel mooi uit!

 • Petra

  Wat ziet je ooglook er prachtig uit, het bloesje is erg mooi, zo met de kraaltjes rond de hals….echt leuk!

 • Rebecca

  Je ziet er onwijs leuk uit!
  Het shirt en de kleur staat je heel goed <3

 • Christel

  Wat staat die kleur je prachtig.

 • saskia

  Hele mooie outfit, prachtig bloesje! mooie look ook!

 • Els

  Wat een enorm mooi ooglook! Die blouse is echt prachtig :-).

 • Iris | Todayslipstick

  Wat zie je er mooi stralend uit! De ooglook is erg mooi. Ik ga je blog zeker volgen.
  Liefs, Iris

 • Els

  Je straalt helemaal en die outfit is mooi en lekker simpel

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.