Gek op sieraden!
15 jun 2014 Lifestyle 23

Gek op sieraden!

Naast dat make-up je outfit helemaal af kan maken zijn sieraden ook erg mooi om toe te voegen aan een mooi geheel. Zelf houd ik altijd wel van less is more en daar bedoel ik mee dat ik houd van basic kleding met een mooie ketting. Een ketting hoeft van mij niet heel aanwezig te zijn. Alhoewel ik statement kettingen erg mooi vind ga ik zelf toch sneller voor een mooie hanger. Vandaag een inspiratie blogje waarin ik je een aantal kettingen laat zien die ik zelf ontzettend leuk vind! Kijk je mee?

Sieradensieraden

Ketting bloem € 23,95

De bovenste ketting vind ik juist zo leuk omdat het vrij simpel is. Een mooie ketting die mij erg leuk lijkt om te dragen bij een zomerjurkje. Of in combinatie met een basic top en een colbertje lijkt het mij ook erg mooi! De lengte is 41 cm.

Ketting strand € 23,95

Kettingen met verschillende hangers zijn ook altijd heel erg leuk, en deze vind ik dan ook super. De hangers zijn afneembaar je kan er dus bijvoorbeeld ook voor kiezen om eens alleen het anker of de ster te dragen! De lengte van deze ketting is 84 cm wat vrij lang is. Juist langere kettingen vind ik echt iets leuks hebben en kan met veel verschillende kledingstijlen gecombineerd worden!

ketting ketting

 

Zomerse Ketting € 35,95

Bovenstaande ketting is echt een ketting die bij mij past. De vrolijke kleurtjes en verschillende elementen zoals natuursteen, kunststof en glas maken het een mooi geheel. Een zomerse ketting die ik persoonlijk erg mooi vind! De lengte is 80 cm.

Statement Ketting € 40,95

Statement kettingen vind ik erg mooi bij anderen maar zelf wil ik er nog niet echt aan omdat ik denk dat het mij niet staat. Als ik zou kiezen voor een statement ketting zou ik de onderste erg leuk vinden. De kleurtjes roze en mint groen passen mooi bij elkaar. Stiekem vind ik deze ketting ontzettend leuk! Deze ketting is 40 cm

ketting ketting

Budha Ketting € 35,95

Als ik deze ketting in de winkel zou tegen komen zou ik hem per direct mee nemen. Wat een leukerd zeg! De combinatie met schelpen en natuursteen vind ik erg mooi. En helemaal top de hanger met Budha onderaan. Deze ketting is 92 cm lang.

Kralen Ketting € 35,95

Een ketting met kralen welke ook gemaakt is uit verschillende elementen zoals resin, metaal en agaat. De lengte van deze ketting is 76 cm.

ketting ketting

 

Fantasierijke ketting € 35,95

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik houd van kettingen met tierlantijntjes. Ook dit is een ketting die perfect in mijn collectie past en welke ik bij veel verschillende looks zou kunnen dragen. Erg leuk! De lengte van deze ketting is 80 cm.

Antiek kleurige ketting € 35,95

Hoe leuk is het om een mooie ketting zoals deze op een simpele trui te dragen. Zelf heb ik een ketting wat hier op lijkt en ik vind het erg leuk om deze te dragen. De lengte van deze ketting is 80 cm

De kettingen in dit blogje heb ik allemaal van de site van Peter Hahn. De assecoires die te vinden zijn op deze webshop hebben mij verrast aangezien het kettingen zijn die ik zelf graag zou dragen. Er staan er inmiddels een aantal op mijn verlanglijstje!

Draag jij graag kettingen? Wat voor kettingen vind jij mooi?

handtekening-saskia

Doe jij ook mee aan de winactie?

tb

 

 

 

 

 

Reacties

 • Linda

  De kettting met de bloem vind ik ook erg mooi, doet mij ook een beetje aan het Daisy parfum denken van Marc Jacobs 🙂
  De gekleurde statementketting zal ik ook wel aan mijn verzameling toe willen voegen. Ik heb nu een aantal goedkope sieraden waar ik graag mee afwissel, afgewisseld met wat duurdere juwelen die ik weleens met kerst of voor mijn verjaardag krijg. Ze maken een outfit af, en mede daarom draag ik ze graag!

 • Lonneke

  Ik ben al jaren gek op kettingen, ik vind dat ze je outfit helemaal afmaken. Ik draag verschillende kettingen maar meestal wel opvallend. Ik vind de Boeddha ketting erg leuk.

 • Oum Feerozah

  Ah wat een mooie sieraden vooral de zomerse ketting spreekt me erg aan

 • Florentine

  Ik vind sierraden ook zó leuk!!!! De gene die je in deze blogpost laat zien zijn ook te gek! X liefs

 • Marloes

  De zomerse statement is mooi zeg!

 • Beautydagboek

  De statementketting is leuk, helemaal mijn smaak! Lekker zomers met die koraaltinten.

 • Mirjam

  Ah mooie sieraden! Vooral die bloemketting vind ik erg mooi.

 • todayslovely

  Kettingen zijn just the must voor je outfit!

 • Evelien

  Leuke kettingen! Vooral die zomerse ketting en de statement ketting.

 • saarenzo

  Die zomerse ketting is heel leuk!

 • Kirsty

  Leuke kettingen! Ik houd zelf meestal vooral van wat subtielere sieraden, maar statement kettingen vind ik ook erg leuk!

 • saskia

  wat een prachtige kettingen!! ik ga zeker eens even op de website kijken! ik ben ook gek op kettingen!

 • Jasmijn

  Leuke kettingen, de mooie en kleurige statement ketting vind ik het mooist <3

 • Anneleen - Teasistars

  Heel leuk lijstje!
  De ketting op de allereerste foto (dat amulet) vind ik heel erg mooi!! 😀

 • Kim

  Mooie sieraden! Ik hou wel van statement kettingen.. al heb ik daar nog niks van haha 🙂

 • iiiThinkPink

  Mooie sieraden!

 • alexa

  De sieraden zien er allemaal erg goed uit. Ik houd van subtiele kettingen maar ook van statement!

 • Mandy

  Wat leuk! Vooral de eerste twee vind ik erg leuk 🙂

 • Melissa

  Kettingen zijn altijd erg leuk om te hebben, hoe meer, hoe beter 😉 Vind ze allemaal wel wat hebben 🙂

 • Daily Cup of BlaBlaBla | Take a Sip

  Leuke post en gave kettingen!

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat een mooie sieraden, vooral die Buddha ketting.

 • Little Yara

  Super mooie sieraden!

 • irene

  Super mooie kettingen! Vooral die zomerse is helemaal mijn ding!

  Liefs irene

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.