Sophia haar eerste kerst (+winactie)
17 dec 2015 Lifestyle Mama 10

Sophia haar eerste kerst (+winactie)

Lieve mensen, waar blijft toch de tijd. Opeens schoot mij te binnen dat het al bijna kerst is! Een kerst met persoonlijk een dubbel gevoel omdat ik al lang ziek ben, maar ook een heel belangrijke kerst. Het is namelijk Sophia haar eerste kerstfeest!

Al eerder vertelde ik dat sieraden heel belangrijk voor mij zijn. Als een sieraad dan ook nog eens een mooie herinnering met zich mee draagt, ben ik er helemaal gelukkig mee. Ik mocht een armbandje ontvangen voor Sophia haar eerste kerst. En vooral mama was eigenlijk helemaal in haar nopjes 😉

Ik weet zeker dat Sophia het later heel mooi vind als ze dit armbandje terug ziet. Voor beide kinderen heb ik een koffertje waarin ik alle belangrijke en bijzondere spulletjes van het eerste jaar in bewaar. Ook dit armbandje van Sophia haar eerste kerst zal ik daarin voor Sophia bewaren.

Kaya Kindersieraden

Kaya Kindersieraden

 

Eerder schreef ik al eens een blog over een moeder en dochter armband ik vind het erg mooi om mijn eigen dochtertje met dit soort mooie sieraden te zien. Ook dit keer mocht ik de sieraden van Kaya ontvangen. Ik vind de kindersieraden die zij ontwerpt bijzonder mooi en leuk.

Het armbandje heeft mooie parels met daartussen zilveren sterren. Het hangertje dat eraan hangt heeft de tekst ” mijn eerste kerst”. Belangrijk om te vermelden is dat KAYA per sieraad een bedrag doneert zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).

kerstmis

kerst

Winactie

Ik ontving twee mooie armbandjes en dat betekent dat ik er een aan jullie mag weggeven! Zo kan jouw kindje haar eerste kerst volledig in stijl vieren! Lees hieronder hoe je kans kan maken!

 • Volg mij op  Facebook en laat op Facebook een berichtje achter dat je mee doet.

Zo makkelijk is het. Je mag natuurlijk voor je eigen kindje meedoen, maar ook voor een buurkindje of een nichtje of neefje! Succes!

Wat vind jij van het armbandje van Sophia? Houd jij van sieraden?

handtekening-saskia

Dit artikel bevat een product welke ik heb ontvangen ter review. 

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Angela

  Wat een super lief idee om een doosje voor je kindje te bewaren met herinneringen van hun eerste jaar. Zullen ze later vast heel blij mee zijn!

 • Jeanine

  Echt een heel lief en mooi armbandje zeg. Ik wens jullie alvast een hele mooie kerst.

 • Dorien

  Ohw wauw, ik vind het idee van een moeder/dochter armband eentje om.te onthouden! Ik wens je sterkte maar vooral heel veel liefde deze kerst!

 • jeapiebel

  Weer een schattige foto met een klein en één grote hand. Wat een schattige armband en de tekst mijn 1e kerst vind ik heel mooi. 🙂

 • Hanna

  Wat ontzettend lief! Ik hecht zelf ook veel emotionele waarde aan sieraden, voor elk sieraad wat ik heb staat een bijzondere gebeurtenis.

 • Suzanne

  Wat een schattig armbandje, en vooral de eerste foto is zo lief en mooi! Ik ben zelf meer van de oorbellen 🙂

 • Simone

  Wat schattig! En wat een leuk idee ook om zo’n koffertje te vullen met alle belangrijke dingen uit de babytijd! Ik heb nog zo’n leeg kinderkoffertje staan. Ik volg je voorbeeld 😉

 • Loes

  Wat een schattig armbandje en inderdaad heel bijzonder, de eerste kerst met jullie vieren. Heel fijne dagen straks!

 • marian Zw.

  Is hier al een winnaar van? Kon op Facebook ook niets terug vinden. 🙂

  • Saskia Hardeman

   Ja. De winnares heeft haar pakketje al mogen ontvangen 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.