Mijn dochter & ik
1 nov 2015 Mama 17

Mijn dochter & ik

Om even heel heel eerlijk te zijn: ik kon mij niet eerder voorstellen dat een band tussen moeder en dochter zo bijzonder was. Als ik eerder weleens moeders hoorde praten dat het krijgen van een dochter een droom was, vond ik dit stiekem een beetje overdreven. Maar daar kom ik nu dus even helemaal op terug. Want wat is het mogen krijgen van een dochter ontzettend bijzonder en mooi!

Omdat er gisteren iets is misgegaan met plaatsen van dit artikel, plaats ik deze vandaag nogmaals. Om 12.00 uur vandaag volgt nog een extra artikel!

Mijn eerste kindje was een zoon. En ja, jongens zijn ook hartstikke geweldig, leuk, uitdagend en niet te vergeten ontzettend lief. Ik kon mij eigenlijk al lang niet meer voorstellen dat meisjes ook wel leuk konden zijn. Met de geboorte van Sophia heb ik dan ook geleerd hoe bijzonder het is om een meisje te mogen krijgen. Mijn eigen mini me. Toen Sophia ongeveer drie maanden oud was begon ik te merken dat een moeder dochter band toch eigenlijk ook wel heel bijzonder is.

Kaya Sieraden

Kaya Sieraden

Kaya Sieraden

Ik vind het heel moeilijk te omschrijven, want moeder zijn van een zoon vind ik absoluut geweldig en fijn. Moeder zijn van een dochter is weer een andere ervaring. Ik denk puur om het simpele feit dat Sophia en ik van hetzelfde geslacht zijn. Hoe klein zij nog maar is, wil ik haar al behoeden voor dingen die ik mijn leven heb meegemaakt. Veel dingen die ik als jong meisje in mijn leven heb meegemaakt gaat mijn dochter ook meemaken.

Kaya Sieraden

Kaya Sieraden

Zoals ik al vaker aan jullie heb verteld houd ik heel veel van sieraden. Sieraden zijn blijvend en eigenlijk hebben bijna al mijn sieraden een bijzondere betekenis. Zo ook het moeder en dochter armbandje welke Sophia en ik met heel veel trots dragen. Voor Sophia ben ik natuurlijk nog wel een beetje voorzichtig, maar ik heb haar het sieraad al een paar keer omgedaan. Baby armbandjes zijn gewoon zo ontzettend schattig lief en klein! Mijn dochter & ik dragen precies hetzelfde armbandje en ik vind het ook geweldig om dit te kunnen bewaren voor later, ik hecht er veel waarde aan.

Wat vinden jullie van dit soort sieraden? En van deze armband? Mijn zoontje was een beetje jaloers haha, hij vertelde ook wel zo’n mooi armbandje te willen. Voor meer mooie armbandjes neem zeker eens hier een kijkje. Zou jij het zelf ook leuk vinden om dezelfde armband te delen met je dochter?

handtekening-saskia

Dit artikel bevat producten welke ik opgestuurd heb gekregen ter review, dit beïnvloedt mijn mening niet. 

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Jess

  Hoe schattig is u dochter! Ik denk da elke keer als er een foto online komt :-). Knappe juweeltjes, zo willen wij er ook wel eentje.

 • Renske

  Aaah, ontzettend leuk zeg! Prachtige foto’s ook. 🙂 Is er geen leren bandje voor Senna? Haha.

 • Dineke

  Heel mooi, ik ga eens een kijkje nemen. Wat is het fijn hè om een meisjesmama te zijn?

 • Bertine

  een dochter lijkt me geweldig! en wat schattig dat jullie dezelfde armband hebben:)

 • Iris

  Die armbandjes en foto’s zijn echt heel lief, het ziet er heel speciaal uit.

 • Leonie - Mamakraamt

  Wauw, wat een mooie foto’s van Sophia. Mijn band met mijn moeder is ook ongelooflijk mooi. Ik hoop, dat als ik een dochtertje ooit mag krijgen, ik ook zo’n band met haar kan evenaren.
  Ik vind de armbandjes erg mooi.

 • Sax and the Pretty

  Zo cute! Wat een lieve handjes hihi xx

 • Sheila

  Ik geloof je meteen dat je met een dochter een andere band hebt. Mocht ik een tweede krijgen zou ik zo graag een meisje willen. Lijkt me gewoon fijn dat je iets kan delen wat je niet snel met je zoontje zal hebben.

 • Nesrin

  Wat een mooie foto’s. Ik ben het met je eens dat zo een moeder dochter band anders is. Ik streef ernaar dat mijn dochter zich nooit laat tegenhouden door iets of iemand omdat zij een meisje is.

  De armbandjes zijn erg mooi! Dit vind ook leuk voor mijn dochter en ik.

 • Angèlique

  Ach wat een lieve foto’s! Prachtige sieraden ook.

 • martina

  aaaah mooie foto’s!

 • Channah

  Hele mooie foto’s en ik wil nu ook zo’n armbandje voor Tara, echt prachtig!

 • Jeanine

  Ik vind het echt een heel schattig armbandje. Lijkt me inderdaad super bijzonder die moeder dochter band. Hier alleen maar jongens, maar wie weet ooit 😉

 • Loene

  Wauw, wat een mooi armbandje! Moeder en kind, super lief! 😀

 • Chris

  Een moeder dochter band is heel bijzonder. Soms is het net alsof je naar je zelf aan het kijken bent. Leuk die armbandjes zo bij elkaar, echt super schattig.

 • Chloé

  Ik ben moeder van een dochter en een zoontje. Heb dat echt niet dat ik bij mijn dochter iets anders voel dan bij mijn zoontje. Het zijn 2 kindjes die ik beide zo ontzettend lief heb. Geslacht is bijzaak. Mijn zoontje is zelfs meer mijn “mini me” dan mijn dochter.

 • Julia Dijkstra

  Ik ben ook een echte liefhebber van sieraden. Een leuk idee om je eigen kindje ook een sieraadje te geven. Wellicht ga ik dit ook doen. Hoe gaat het nu met je dochtertje?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.