Het mooiste bezit van een moeder <3
19 mei 2016 Mama 7

Het mooiste bezit van een moeder

Toen ik moeder was geworden van mijn oudste moest ik mijzelf zo af en toe echt eens knijpen omdat ik het gewoon niet kon geloven dat iemand zoals ik zo’n prachtig kind had gekregen. Toen daar een paar jaar later dan ook nog eens een geweldige én prachtige dochter bijkwam, kon ik mijn geluk al helemaal niet meer op. Mijn mooiste bezit was compleet.

Het mooiste bezit van een moeder

Ik heb nog steeds dat als ik naar mijn leven kijk ik soms nog steeds verbaasd ben dat ik moeder ben van twee kindjes. Wat een mooi geschenk en nog steeds zijn zowel Vincent en ik dankbaar dat ze het allebei zo goed doen en gezond zijn. Want dat dit niet altijd vanzelfsprekend is weten wij maar al te goed.

Kaya Sieraden

Mama Sieraden

Sinds ik moeder ben heb ik mijn kindjes het liefst zo dicht mogelijk bij mij. Ik was járen geleden nooit echt iemand van de sieraden maar sinds mijn kinderen is het niet aan te slepen haha. Het begon met een ketting en daarbijbehorend bedeltje die ik van mijn moeder kreeg bij de geboorte van Senna. Daarna merkte ik dat ik het heel erg waardevol vind om sieraden van mijn kindjes te hebben. Zo ontving ik bijvoorbeeld een paar maanden na de geboorte van Sophia een onwijs mooie moeder en dochter armband. Ik ben daar nog steeds heel trots op en het is heel waardevol voor mij. Sindsdien zijn mama sieraden onmisbaar voor mij.

Kaya Sieraden

Armband voor moederdag

Vorige week ontving ik voor moederdag een onwijs mooi parelarmbandje met daaraan een zilveren hartje met de namen van mijn kindjes erin gegraveerd . In mijn vlog liet ik het al zien dat ik heel erg blij ben met deze armband. Wat ik zelf heel fijn vind aan de armband is dat er geen sluiting op zit en ik de armband zo om mijn pols kan schuiven. Bij armbandjes met een sluiting heb ik vaak mijn man nodig en dat is niet altijd even handig. Het armbandje is daarnaast heel draagbaar bij verschillende stijlen en past vrijwel overal bij, ideaal.

Het mooiste bezit van een moeder zijn hoor kindjes, en om dit vast te leggen in sieraden is wat mij betreft heel waardevol. Mijn sieraden met de namen van mijn kindjes zijn voor mij heel bijzonder .

Draag jij graag sieraden? Heb jij sieraden met de naam van je kind (jes) of van iemand anders misschien? Laat het mij weten in de comments, ik ben heel erg benieuwd!

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Simone

  Mooi armbandje. Ik houd wel van dit soort symbolische dingen.

 • Iris

  Zelf ben ik meer van de kettinkjes, dus ik zou voor een hanger met naam/namen gaan. Het idee spreekt me erg aan, simpel en lief.

 • Ellen

  Wat een leuke armband. Kan je overal bij aan.ik heb niet veel sieraden. Vorig jaar werd bij ons ingebroken en al mijn sieraden helaas weg. Geen grote financiële waarde. Maar wel emotionele waarde. Sinds die tijd heb ik nog geen zin gehad om iets nieuws aan te schaffen. Komt vast wel weer.

 • Laura

  Ooo prachtig, je armband! Ik heb precies hetzelfde met het waardevol vinden van een sieraad. Ik draag een gouden i aan een ketting sinds Isa-Lynn geboren is. Heel subtiel maar zo ontzettend waardevol voor mij.

 • Nesrin

  Prachtige armband. Ik draag eigenlijk sinds ik kinderen heb heel weinig sieraden omdat toen ze zo klein waren aan alles gingen trekken 😉

 • Bertine

  wat een mooie armband, super!!!

 • Tessa

  Ik draag heel graag sieraden en ben dan ook erg blij met mijn armband met zoon zijn sterrenbeeld en zilveren kettinkje met een moeder-kind hangertje. Ik draag ze niet standaard want ik wissel graag af en het is allebei een andere stijl, dus perfect voor mij.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.