Review: Sleek Rose Gold Blush
17 mei 2014 Beauty Make up 22

Review: Sleek Rose Gold Blush

De blushes van Sleek was ik al een tijd nieuwsgierig naar. Naast dat ik de verpakkingen er altijd zo mooi uit vind zien heb ik regelmatig verschillende mooie kleuren blush van dit merk voorbij zien komen. De meest bekende is denk ik wel de kleur Rose Gold. En jep, ik probeerde deze blush uit! Lees je mee?

Sleek Blush

Sleek Rose Gold

Sleek Rose Gold Blush

Deze blush komt in een mooie strakke, stijlvolle zwarte verpakking. Dit soort verpakkingen houd ik van! Ze zijn klein en daarom gemakkelijk mee te nemen. Ik moest even uitzoeken hoe ik de blush gemakkelijk kan openen, dit ging bij mij niet in een keer gemakkelijk. De platte verpakking vind ik altijd lekker praktisch omdat je op deze manier de doosjes gemakkelijk kan opstapelen en kan opbergen. En niet te vergeten: er zit een spiegel in!

Sleek Rose Gold

Rose Gold

Ik vertelde al dat ik koos voor de kleur Rose Gold. Op de achterkant van de verpakking staan ook de ingrediënten aangegeven.

Sleek Rose Gold

Sleek Rose Gold

En daar is hij dan. Ziet hij er alleen zo al niet prachtig mooi uit? Op deze manier kan je de gouden shimmer al iets zien zitten. Juist dit maakt deze blush zo geweldig mooi!

Sleek Rose Gold

Pigment Sleek Rose Gold Blush

Deze blush is ontzettend goed gepigmenteerd, zoals je al aan deze swatch kan zien. Dit is een enkele veeg.

Sleek Rose Gold

Sleek Rose Gold

Wauw is het niet ontzettend mooi? De gouden shimmer vind ik echt geweldig en dit in combinatie met de zacht roze kleur: perfect! In verschillende soorten licht uit deze blush zich weer anders. De bovenste foto is vol in het licht genomen en de tweede foto is binnen genomen.

Sleek

En hierboven zie je twee foto’s waar ik de blush draag. Zie je de mooie glans?

Sleek Rose Gold

Sleek Blush

Deze blush is zeker weten een ontzettend goede aankoop. Wat zal deze geweldig zijn in de zomer! Het pigment is mooi en de kleur en de shimmers zijn echt prachtig. Wel even de kwast aftikken voor het aanbrengen, op deze manier kan je de blush heel mooi opbouwen. Zelf gebruik ik naast deze blush geen highliter meer, er zit al zo veel shimmer in dat dit geheel overbodig is. Aanrader? Jajajaja!

Deze blush is te koop in de webshop van Sleek en kost €5.49 voor een hoeveelheid van 8gram.

Wat vind jij van deze blush? Wat is jouw favoriete blush van Sleek?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Martina

  Ik heb m zelf ook, moet m echt snel weer uit mijn beautykast halen 🙂

 • Romy | Big Cozy Sweater

  Hij is echt prachtig!

 • Beautydagboek

  Hij is mooi! Ik heb hem zelf ook, maar gebruik hem veel te weinig.

 • Lindsay

  Ik gebruik hem sinds kort weer dagelijks! Het is een prachtige blush, maar ik moet er altijd op letten dat ik niet te veel aanbreng. Het wordt al gauw héél shiny. Ik kreeg de verpakking vroeger trouwens ook haast niet open, haha 🙂

 • Jaimy en Laura

  Ik heb zelf geen blush van Sleek, maar ik vind deze erg mooi!

 • Eline

  Dit is echt een van mijn favorieten, kleur staat je goed!

 • Sophie

  Ik heb ‘m ook, hij is zó fijn! Hij staat je erg mooi!

 • Natasja

  Ik heb hem ook, ik vind het zo’n mooie kleur. Hij staat je echt prachtig!

 • Amy

  Mooie blush en hij staat je goed!

 • Ellen

  Wat een prachtige blush!

 • Dionne

  Hij ziet er prachtig uit!

 • Kimberley

  Wat een mooi kleurtje!

 • Sascha

  Erg mooi!

 • Natasja

  Wat een mooie bush. Ik heb hem al zo vaak gezien en ik snap nog steeds niet waarom ik er nog geen gekocht heb… haha!

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat een mooi kleurtje is het toch, staat je geweldig 🙂

 • alexa

  wat een prachtige blush en zoals hij zo mooi glimt!!

 • Lotje - Beautybylj

  Ik heb deze ook en gebruik m bijna elke dag! Vind m erg mooi x

 • Esther

  Ooooo hij is zo prachtig!!!

 • Lisa

  Staat je goed! Ik heb deze zelf ook in mijn stash liggen. fijne kleur 🙂

 • Evelien

  Ik vind Rose Gold echt prachtig. Ik heb ‘m zelf ook, alleen is die van mij helaas gebroken. Gelukkig kan ik ‘m nog wel gebruiken

 • Mandy

  Hij is echt heel erg mooi! Hij gaat op mijn wishlist 😀

 • saarenzo

  Wauw, wat is dit toch een mooie blush! Ik wil hem super graag, maar ben hem helaas nog nergens tegengekomen. Laatst ging mijn zus naar Londen en daar zou ze voor me kijken, maar uiteindelijk had ze toch geen tijd. Jammer! Ik zoek ondertussen weer verder 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.