Producten die ik meeneem tijdens een dagje uit..
13 jun 2014 Beauty Make up 12

Producten die ik meeneem tijdens een dagje uit..

Sinds kort heb ik ontdekt dat het eigenlijk wel heel erg handig is dat als ik een dag wegga ik een klein toilettasje mee neem met een aantal spulletjes. Het leek mij altijd zo’n gedoe om alles mee te slepen, maar het is juist ontzettend handig! Vandaag een kijkje in wat ik zoal mee neem als ik een dag op stap ga!Cosmetica dagje uit

Dagje uit

Als ik gewoon een afspraak heb of naar een vriendin ga neem ik eigenlijk behalve een lipstick nooit iets aan cosmetica mee. Als ik een lange dag wegga of weet dat ik wel een dagdeel weg ben neem ik tegenwoordig wel wat spulletjes mee. Behalve als ik aan het werk ben natuurlijk, dan vind ik dit niet zo belangrijk en draag ik nauwelijks make up. Onderstaand zal ik de producten laten zien die ik mee neem!

Cosmetica dagje uit

Dr Hauschka Eyeshadow 04 Taupe

Alhowel het echt bijna nooit voorkomt dat ik mijn oogschaduw onderweg bijwerk vind ik het toch fijn om bij mij te hebben. Op dit moment zit deze oogschaduw van Dr Hauschka in mijn toilettasje. Het hangt er van af welke kleur ik die dag draag en dat neem ik mee.

Essence kwast

Naast de oogschaduw neem ik altijd deze kwast mee. Werkt zo veel fijner daan een sponsapplicator!

Cosmetica dagje uit

Bourjois Healthy Balance Poeder

Deze poeder is toch wel heel erg handig om bij mij te hebben voor onderweg. Vooral met het plakweer zeker belangrijk voor mij. Daarnaast heb ik een vette huid dus dan is het ook wel fijn om zo af en toe te kunnen bijwerken. (review)

Sleek Blush Rose Gold

Mijn favoriete blush! Sinds ik deze heb draag ik vrijwel niets anders meer! Ook mijn blush werk ik vrijwel niet bij omdat het heel goed blijft zitten. Voor de zekerheid vind ik het toch wel fijn om mee te nemen. Het formaat is ook ideaal omdat het maar een klein plat doosje is. (review)

Kabukki kwast Mineralissima

Deze kwast van Mineralissima heb ik een tijdje terug gekregen en ik ben er echt gek op! Deze kwast is geweldig zacht en ik breng er elke dag (als ik deze draag) mijn poeder er mee aan.

Cosmetica dagje uit

Max Factor Clump Defy

Mascara is ook altijd handig om bij mij te hebben, deze mascara vind ik erg fijn!

Dr Hauschka Lipstick Novum 09

Van deze lipsticks wil ik er wel tien op voorraad hebben. De kleur is zo natuurlijk dat het lijkt dat ik een lippenbalsem op heb maar dan tien keer mooier!

Cosmetica dagje uit

Avene Termenal Spring Water

Wat mij betreft het fijnste water spray die ik tot nu toe heb geprobeerd. Dit is een mini verpakking maar ik heb ook nog een grotere. De mini verpakking is ideaal om mee te nemen om even op te frissen tussendoor!

No-Ad Sunscreen SPF30

Zonnebrand is de laatste dagen onmisbaar. Deze mini kreeg ik bij het Kruidvat en ik vind het een ideaal formaat en een ideale zonnebescherming!

chilly

Chilli Gel Mini & Chilly Gel Pocket

Een paar weken terug kreeg ik een pakketje opgestuurd met onder andere deze mini Chilly producten waaronder doekjes en een wasemulsie. Ideaal om mee te nemen als je een dagje weggaat en om die reden zitten ze tegenwoordig standaard in mijn tas.

Cosmetica dagje uit

Wat is er voor jou onmisbaar om mee te nemen als je een dagje weg gaat?

handtekening-saskia

Doe jij ook mee aan de winactie?

 

 

 

 

 

 

Reacties

 • kelly

  Ik heb al heel lang een klein toilettasje in mijn tas. En als ik uit ga of een dagje stad, gaat zelfs dit toilettasje mee in een kleinere handtas! 🙂 Altijd een spiegeltje, lipglosje, wattenstaafjes, zwarte eyeliner en pincet bij de hand! Ook kan ik niet zonder mijn mini haarlakbusje!

 • Jasmijn

  Fijne producten neem je mee 🙂 Voor mij is, zeker op warme dagen zoals nu, een poeder echt onmisbaar voor mij

 • Natascha

  Ik gooi mijn producten altijd los in mijn tas. Maar na het lezen van jouw artikel heb ik me voorgenomen om ze in een klein toilettasje te doen! De Noad zonnebrandcreme heb ik ook in mijn tas, fijn formaat en helemaal natuurlijk omdat ie gratis was. Gister bij de Apotheek heb ik dit Spring water ook geprobeerd, vond hem erg fijn!

 • Sophie

  Fijne producten! Toevallig ook de Chilly doekjes (you never know), altijd iets aan parfum/ body mist, deodorant, lipstick en heel veel lipbalsem. Een spiegeltje, mascara en eyeliner 🙂

 • alexa

  wat een handige producten neem je mee, al neem je wel best wat dingen mee. haha

 • esther

  Wat een leuk artikel! Ik heb altijd deodorant bij me, desinfectantgel, lipstick en poeder. Altijd handig als je wat bij je hebt haha!

  liefs x

 • Linda

  Heel erg handig inderdaad! Ik neem ook altijd een klein tasje mee met een cover stick, een spiegeltje, lip balsem en soms ook mascara, blush en wat kwastjes. Mocht ik er een flinke dag van maken dan kan een BB cream meenemen ook geen kwaad 🙂 Handencreme zit ook standaard in mijn tas 🙂
  Leuk om te zien wat je mee neemt!

 • Mandy

  Handig! Ik zal alleen zelf nooit mijn make-up meenemen.

 • saarenzo

  Leuke producten! Ik had ook altijd een toilettasje in mijn tas zitten, maar na een tijdje vond ik mijn tas toch ze waar worden. Nu gooi ik gewoon een lipbalsem, lipstick en een handcrème erin als ik wegga.

 • Florentine

  Wat een super hándig artikel!! Lijken me ook fijne producten allemaal!

 • BeautyLife

  Handig artikel en het lijken me allemaal fijne producten! Zelf neem ik altijd een mascara en lipbalsem mee in een klein make-up tasje in mijn handtas mee. xoxo

 • Chinouk

  Leuk artikeltje en handige producten! Ik heb een klein deodorantje van Rituals in mijn tas, samen met een klein parfum (op dit moment een flesje Pure van DKNY), Les Beiges van Chanel (poeder) en een lipproduct (hangt af welke ik draag!) En uiteraard wat vrouwendingetjes en een antibacteriële gel!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.