Review: Chanel Le Volume Mascara
19 apr 2015 Beauty Make up 12

Review: Chanel Le Volume Mascara

Sinds ik deze Chanel Le Volume Mascara heb ontdekt gebruik ik niets anders meer. Niet dat er geen andere mascara’s zijn die best fijn zijn, alleen deze is perfect. Het werd dus eens tijd dat ik er een blogje over zou schrijven. Daarom vandaag een review. Lees je mee?

Chanel Le Volume Mascara

Chanel Le Volume Mascara

Op de website van Iciparisxl staat te lezen over deze mascara: “De onmiddellijke schok van volume, kleur en stijl. Onmiddellijk volume en intense krul: de wimpers lijken zich te vermenigvuldigen en zijn voller. Omhuld door een rijke kleur, openen de wimpers en de blik.Een schokkend resultaat, veroorzaakt door de perfecte samenwerking tussen borsteltje en product:Het borsteltje met sneeuwvlokvorm vormt het volume dankzij het bijzondere ontwerp van dicht op elkaar staande en schuingeplaatste schijfjes.De vloeibare samenstelling droogt snel op en maakt ieder gewenst volume mogelijk. Uw blik geeft uitdrukking aan een zinderende persoonlijkheid. De golf van verleiding zet zich voort…“.

Chanel Le Volume Mascara

Goede mascara

Zelf vind ik het belangrijk dat een goede mascara niet klontert, een intense kleur heeft en niet vlekt op de oogleden of onder de ogen. Zelf gebruik ik nooit een waterproof mascara, dus als een mascara ook nog eens zo min mogelijk uitloopt bij een regen of huilbui ben ik al helemaal tevreden.

Chanel Le Volume Mascara

Verpakking

De verpakking is luxe zoals we gewend zijn van Chanel. Om de mascara zit een kartonnen doosje. Ik vind dit soort doosjes altijd zo mooi dat ik het zonde vind om weg te gooien!

Chanel Le Volume Mascara

Borsteltje

Chanel beschrijft het borsteltje als sneeuwvlokvorm. Nu moet ik zeggen dat ik dit zelf niet zo erg zie. Wel vind ik het borsteltje fijn in gebruik en kan ik gemakkelijk mijn wimpers voorzien van mascara. Door de verseling van de haartjes wordt de mascara goed verdeeld voor een mooi resultaat.

Chanel Le Volume

Resultaat

Op bovenstaande foto kan je goed het resultaat van de Chanel Le Volume Mascara zien. Links heb ik twee dunne laagjes Chanel Mascara gebruikt en rechts draag ik geen mascara. Zoals je kan zien heb ik zelf vrij onopvallende wimpers en zorgt de mascara voor volume en krul. Ik krul mijn wimpers overigens nooit van tevoren.

Chanel Le Volume

Op bovenstaande foto draag ik aan allebei de kanten twee laagjes Chanel Le Volume Mascara (onder 1 heel dun laagje). Zelf gebruik ik nooit meer dan twee laagjes omdat ik dan bang ben voor het spinnenpoten effect. Voor mij is deze hoeveelheid genoeg om een open blik te creëren.

Chanel Le Volume Mascara

Conclusie

Chanel Le Volume is een mascara die aan vrijwel alle punten voldoet die ik belangrijk vind aan een mascara. Het grootste pluspunt vind ik dat deze mascara niet vlekt en dat na een huilbui mijn mascara niet helemaal over mijn gezicht verdeeld zit. Zeer geschikt dus voor de huilbui van een zwangere vrouw 😉 De kleur zwart vind ik mooi intens en met enkel twee laagjes creëer ik een mooie open blik zonder klontjes. Het zal je vast niet verbazen dat ik als nadeel de prijs noem. Bij de Iciparisxl betaal je namelijk € 28,80 voor 6g. Gelukkig zijn er regelmatig kortingsacties waarbij je een mascara kan kopen met 40% korting. Vaak sla ik met deze acties deze Chanel Le Volume Mascara dan ook goed in. Wel moet ik zeggen dat als deze acties er niet zouden zijn ik deze mascara zo fijn vindt dat ik er ook de volle prijs voor zou betalen.

Wat is jouw favoriete mascara?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Michelle Verdienen

  Ik ben met deze mascara ook zeer tevreden, ik gebruik nu even een andere maar deze gebruik ik normaal altijd!!

 • Iris | Todayslipstick

  Deze mascara lijkt me erg fijn, ik heb er al veel goeds over gehoord! Het effect is erg mooi en wat een krul zit er in je wimpers!
  Liefs, Iris

 • Laura - Essential Honesty

  In België zijn ze wat minder ‘spendy’ met kortingen helaas.. Er loopt nu ook een korting op alle mascara’s, maar wel slechts voor -20% .. Oh well 🙁 Ik ben wel super benieuwd naar deze mascara! Ik aas er al zo lang op, maar heb nog een behoorlijke stash liggen!

 • Tamara

  Mooie mascara! Misschien als ik ooit een verwen mezelf bui heb haha

 • Sanne Makeupgorgeous

  Het is inderdaad een prima mascara! Ik heb hier zelf een testertje van ontvangen en eerlijk: ik wou dat hij niet zo fijn was, want nu wil ik zo graag de fullsize versie kopen.

 • Lifesabout

  Mooi resultaat! Ik heb zelf gewoon een zwarte waterproof van de Hema. Lengte en krul heb ik al in mijn wimpers, ik wil ze alleen zwart hebben omdat ze anders helemaal niet opvallen.

 • beautifulday4makeup

  Dat effect is erg mooi!

 • Indian2day

  Wat een mooi effect, je ziet duidelijk een krul in je wimpers. Prachtig!

 • Linda

  Ik ben het helemaal met je eens, wat is het toch een fijne mascara! <3 Hij staat prachtig op jou wimpers, je krijgt er zo'n mooie open blik van.

 • Eline

  Absoluut ook mijn favoriete mascara!

 • Carlijn

  Fijn dat je een mascara hebt gevonden waar je zo tevreden over bent! Ik heb mijn Le Volume een aantal weken geleden opgemaakt en mag van mezelf geen nieuwe kopen totdat ik mijn andere 6 of 7 mascara’s heb opgemaakt. Dat kan nog wel langer dan een jaar duren dus 😉

 • Lisa's Beautybabbels

  Ik heb al zoveel mascara’s geprobeerd, maar moet tot mijn schaamte bekennen dat ik deze nog nooit geprobeerd heb. Toch maar eens gaan doen!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.