Mac Matte Lipstick: Please Me
17 feb 2014 Beauty Make up 28

Mac Matte Lipstick: Please Me

Het was even zoeken voordat ik eruit was, maar ik heb een nieuwe Mac lipstick aan mijn collectie toe kunnen voegen. Dit keer een matte lipstick genaamd Please Me. Kijk je mee?

Mac Please Me

Mac Please Me

Uit zo veel mooie kleuren een nieuwe Mac Lipstick zoeken was erg leuk, maar niet helemaal makkelijk. Er zijn zo ontzettend veel mooie kleuren! Uiteindelijk besloot ik te gaan voor een matte lipstick namelijk: Please Me. Ik heb weinig matte lipsticks terwijl ik dit altijd wel heel erg mooi vind. En een groot voordeel van matte lipsticks is dat de houdbaarheid lang is!

Mac Please Me

Mac Please Me

Mac Please Me

Verpakking Mac Please Me

Zoals we van Mac gewend zijn zit de huls van de lipstick verpakt in een doosje met daarop de naam van de lipstick, kleur en finish vermeld. Ook de ingrediënten staan op het doosje vermeld. De huls is mooi zwart met hele kleine glittertjes. Zwart vind ik altijd een mooie uitstraling geven als verpakking, en de kleine subtiele glittertjes maken het helemaal af!

Mac Please Me

Mac Please Me

De kleur van de lipstick zelf vond ik lastig op foto vast te leggen omdat het al snel donkerder lijkt dan in werkelijkheid is. Bovenstaande foto komt het meest overeen met de echte kleur! Zoals je misschien wel kunt zien is Please me een roze lipstick met een beetje roodachtige tint erdoorheen.

mac please me

De lipstick is super gepigmenteerd en geeft een erg mooie kleur af! Duidelijk een matte kleur wat ik zelf erg mooi vind!

mac please me

En zo ziet het er uit als ik de lipstick op heb. Echt een mooie vrijwel nude kleur. Perfecte kleur voor overdag!

Mac Please me

mac please me

Mac Blush Rosy Outlook

Ik ben dolblij met deze lipstick. De kleur vind ik perfect. De roze tint die de lipstick geeft vind ik erg mooi. De lipstick vind ik helemaal super voor overdag wanneer ik even geen zin heb in felle lipsticks. Een matte lipstick is wel weer even wennen. Ik merk er tijdens het dragen helemaal niets van. Ook is door het matte de lipstick lekker lang houdbaar en hoef ik vrij weinig bij te werken: laten we zeggen ongeveer twee keer per dag. Wat wel een nadeel kan zijn is dat met een matte lipstick velletjes extra kunnen opvallen wat betekent dat goed scrubben van te voren wel belangrijk is. Aanrader? Ja!

Deze lipstick kocht ik voor € 18,50 bij de Douglas.

Wat vind jij van deze mac lipstick? En wat vind je over het algemeen van matte lipsticks?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

 

 

Reacties

 • Mariska

  Mooie kleur! Heel anders op je lippen dan ik zou verwachten bij het zien van de lipstick. Ik had een donkerdere kleur verwacht !

 • Melissa

  Heel mooi kleurtje!
  x

 • Laura

  Hele mooie kleur!

 • Lies

  Heel erg mooi kleurtje! Ik heb zelf tot nu toe alleen nog matte lipglossjes, maar een lipstick wil ik ook zeker nog eens naar gaan kijken. Ik vind het matte effect op de lippen namelijk erg mooi.

 • Eline

  wat een plaatje, ik vind hem echt super!

 • Amy

  Wat een mooi en lief kleurtje! Ik ben ook dol op matte lipsticks, vooral donkere dan 🙂

 • stacey

  wat een lief kleurtje 🙂

 • Jenny

  huh hij is zo licht als je m op hebt!

 • Kim

  hele mooie nude kleur! Ik vind MAC lipsticks altijd erg fijn en mooi ^^

 • BeautyNailsJana

  Mooie natuurlijke kleur! Matte lipsticks vind ik zelf vaak ook mooier 🙂

 • Lotje

  Wat is ie mooi! Ik hou van matte lipsticks x

 • Manon

  mooi subtiel kleurtje.

 • Lyana

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Ook een prachtige nude en subtiele kleur.

 • Maxime

  Wauw, ik vind het een mooi subtiel kleurtje!

 • Romy

  Wauw, wat een mooi kleurtje!

 • Luuke

  Mooie kleur! Ik raak wel in beetje in de wat met de foto van de lipstick zelf en waar je hem op hebt, ik dacht dat hij veel roder is..

  • Saskia Hardeman

   Ja snap ik, toch valt de kleur bij mij lichter uit dan in de stick. Zoals ik vertel is de kleur in stick ook best lastig vast te leggen en lijkt deze op de foto sowieso al wat donkerder..

 • Jana Vmh

  Supermooie kleur! 🙂

 • Saskia | Former Parades

  Hij ziet er supermooi uit! Ik ben zelf ook altijd heel erg fan van de lipsticks van Mac 🙂

  ♥ Saskia

 • Kirsty

  Wat een beauty zeg! Ik vind je foto’s ook erg mooi!

 • Lindsay

  Mooie lipstick! Ik had de kleur wel veel donkerder verwacht!

 • Anoeska

  Wat een mooie kleur zeg, staat je heel goed!

 • beautyforgirls

  Wat een prachtig kleurtje.
  Liefs, xxx

 • Lisa's Beautybabbels

  Wauw, wat een mooi kleurtje! Inderdaad voor iedere dag geschikt.

 • Linda

  Wat een prachtige lipstick, ik vind de kleur mooi en subtiel en dat hij draagbaar is vind ik heel erg fijn! De kleur staat je ook prachtig. Ik hoop ook binnenkort een Mac lipstick aan mijn verzameling toe te voegen en greep voor de zoveelste keer mis bij de Mac & Rihanna editions.
  Berg je deze lipstick wel goed op 😉 hihi

 • José

  Wauw wat een geweldige kleur, staat je goed! Liefs José.

 • Angela

  Vind ik een hele mooie kleur, past bij veel looks. Zo’n kleur waar je niet over hoeft na te denken en gewoon op doet. Zoiets kies ik ook meestal ( en dan eindig ik met 20 van die kleuren wat op elkaar lijken 🙂 ). Het staat je mooi in ieder geval.

 • Rani

  MAC heeft echt de mooiste lipsticks <3
  vooral van de matte ben ik nu grote fan, flat out fabulous is men grote favoriet! x

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.