Mac Pink Pearl Pop
16 sep 2014 Beauty Make up 37

Mac Pink Pearl Pop

Sinds de allereerste Mac Lipstick die ik kocht heb ik een wens: zo veel mogelijk Mac Lipsticks verzamelen. Waarom? Ze zijn mooi, blijven goed zitten en hebben gewoon een groot “ik-wil het-heel-graag-en-zo-veel-mogelijk” factor. Om het naar Vincent toe nog een beetje te kunnen verantwoorden koop ik af en toe een nieuwe lipstick, en zo groeit mijn verzameling heel langzaam. Onlangs kocht ik een mooie roze lipstick. Maak vandaag kennis met Mac Pink Pearl Pop, lees je mee?Mac Pink Pearl Pop

Mac Pink Pearl Pop

Roze is een kleur die ik zelf heel erg mooi vind en het liefst in mijn make up zo vaak mogelijk gebruik. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken om dit keer te gaan voor een roze kleur. Pink Pearl Pop viel voor mij gelijk op door haar roze uiterlijk, maar ook door haar mooie glans.

Mac Pink Pearl Pop

Mac Pink Pearl Pop

Mac Pink Pearl Pop

Verpakking Mac Lipstick

Veel nieuws zal ik jullie waarschijnlijk niet vertellen want zoals de meesten van jullie weten zitten de lipsticks verpakt in een zwart matte doosje. Op het doosje staat onder andere de naam van de lipstick en de ingrediënten. De huls is ook zwart met een mooi subtiele zilveren glitter er doorheen.

Mac Pink Pearl Pop

 Mac Lipstick Cremesheen

De lipstick is “cremesheen” wat betekent dat het een lipstick is met een mooie glanzende finish. De lipstick is ook iets creme achtig, hij smeert daarom gemakkelijk uit. Wel een nadeel is dat het snel in lijntje kan gaan zitten. Om dit te voorkomen kan je bijvoorbeeld een transparante lipliner gebruiken.

Mac Pink Pearl Pop

Mac Pink Pearl Pop

Roze Mac Lipstick

Deze lipstick heeft een mooie zachte maar toch aanwezige roze kleur. Ik vind dit een perfecte kleur voor overdag! Deze lipstick is gemakkelijk te combineren met diverse ooglooks en geeft de gezicht net even dat tikje extra uitstraling. De kleur is goed gepigmenteerd met een glanzende finish.

Mac

Links geen lipstick en rechts Mac Pink Pearl Pop. De foto is zoals je misschien kan zien in de zon gemaakt. De kleur lijkt hierdoor iets minder rose. Deze lipstick geeft mijn gezicht meer uitstraling en ik vind de kleur gewoon erg mooi!

Mac Pink Pearl Pop

Mac Pink Pearl Pop

Wat een plaatje weer. De lipstick is perfect voor mij en werkt erg prettig. De lipstick brengt gemakkelijk aan en geeft mijn gezicht vanwege haar frisse kleur een mooie uitstraling. De lipstick droogt mijn lippen niet uit maar geeft ze een fijn hydraterend laagje. Bijwerken is wel een must. Vanwege de cremesheen blijft de lipstick niet erg lang zitten. Na ongeveer twee a drie uur moet ik bijstiften. En ook een hapje en een drankje overleeft deze lipstick maar nauwelijks. Toch vind ik de kleur zo fijn in gebruik en mooi van kleur dat ik met alle liefde nog eens extra bijstift.

Wat is jouw favoriete lipstick van Mac?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Esra

  Prachtige lipstick, staat je heel mooi! X

 • Cheyenne

  Mooi kleurtje! Ik heb zelf maar 1 Mac lipstick, Viva Glam Nicki, die ik erg graag draag!

 • Denise

  Wat een prachtige kleur ! Staat je super ! X

 • Yudeska

  Mooi kleurtje staat je echt mooi.

 • Sophie

  Pink Pearl Pop is zo’n mooie lipstick! Dit is mijn everyday kleur, haha!

 • bymarlayne

  Mooi kleurtje!

 • Milou

  Wat een ontzettend mooie lipstick! Ik kom nog maar net kijken wat make-up betreft omdat ik nooit meer dan mascara gebruikte maar zo wordt ik wel overgehaald!!

  Staat je heel mooi die kleur!

 • Shannon

  Hij staat je prachtig! Heel misschien past deze kleur wel bij mij! Ik vind hem prachtig! Liefs.

 • Svenja

  Waaaaauw, echt een prachtige kleur <3 Mac is ook zo verslavend mooi!

 • Teddy

  Wat een prachtig kleurtje. Staat je heel mooi! Ik hou echt van MAC lipsticks

 • Denise

  Prachtig kleurtje!

 • Mirne

  Ik vind hem erg mooi! Wel een beetje subtiel.

 • Maxime Kimberley

  Ik zou de lipstick zelf niet gebruiken, maar ’t is een mooie hoor!

  XO MK.

 • Malou

  Heel mooi, en het staat je echt goed 🙂

 • Danique

  Deze kleur was me nog nooit opgevallen, maar ’t is wel echt een plaatje!

 • Anouk

  Wat een mooie kleur, deze kende ik nog niet echt! Mijn favo mac lipstick is angel en pink plaid, ik kan niet kiezen haha!

 • Vicky

  Leuk kleurtje, zou ik ook dragen. Beetje per beetje je collectie uitbreiden is ook leuker zo heb je steeds iets om naar uit te kijken en ja manlief zou niet gelukkig zijn moest ik thuiskomen met 10 MAC lipsticks vrees ik!

 • Natascha

  Dit is ook een hele mooie lipsticks! Zelf kocht ik afgelopen week mijn ook mijn eerste lipstick en ik ben helemaal fan 🙂

 • Anita

  Wat een prachtige kleur!

 • Karin

  Wauw, prachtig kleurtje! Ik houd van MAC lipsticks 🙂

 • Rachella

  Staat je prachtig!

 • Evelien

  Deze kleur kende ik nog niet, maar wat een beauty <3. Een erg mooie kleur voor iedere dag.

 • Infinity

  Prachtig! Ook een vrij subtiel kleurtje.
  Staat je goed!

  Liefs,
  Eva ♥

 • Natasja

  Mooie lipstick! En Mac heeft inderdaad het hebben gehalte!

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla

  Stunning!! Roze staat mij helaas niet, Candy Yum stond (pijnlijk genoeg) mij echt afschuwelijk.

  Maar mss werkt dit roze kleurtje wel mee. Fijn review!

 • Iris

  Mooi, jammer dat ‘ie niet heel lang blijft zitten, maar het effect is belangrijker.

 • Manon

  Wat een mooie lipstick

 • Luuke

  Mooie kleur zeg! Hij staat je ook erg leuk 🙂

 • Lies

  Heel erg mooi kleurtje en staat je ook heel goed! Ik heb zelf nog geen lipsticks van MAC, maar telkens als ik ze voorbij zie komen begint het toch wel te kriebelen om er eens naar te gaan kijken haha.

 • Kim

  Inderdaad perfect voor iedere dag! Staat je mooi <3

 • Ellemieke

  Gaaaf! MAC is inderdaad super, heb laatst een donkerpaarse lipstick gekocht. Het was een echte gok want ik had geen idee hoe die kleur bij me zou staan, maar MAC zorgde dat al mijn twijfels verdwenen toen ik hem aanbracht 🙂

 • Rosanne

  Ik vind je hem heel mooi staan meid. liefs x

 • Trix

  Mooie kleur, hij staat je erg goed!

 • Chinouk

  Ahh wat een schattig kleurtje!

 • Amy

  Wat een prachtige lipstick! Staat je beeldig 🙂

 • Lisa's Beautybabbels

  Leuk kleurtje! Mac lipsticks zijn altijd goed 😉

 • Jasmijn

  Prachtig!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.