Win een Mac Lipstick! Hiep hiep hoera Twinkelbella een half jaar!
18 feb 2014 Lifestyle 70

Win een Mac Lipstick! Hiep hiep hoera Twinkelbella een half jaar!

Vandaag een half jaar geleden kwam Twinkelbella online. Na lang wikken en wegen wilde ik het toch proberen om mijn eigen blog te beginnen. En eerlijk gedacht had ik niet verwacht dat mensen รผberhaupt mijn blog zouden gaan lezen! Vandaag vertel ik je meer over waarom ik ben gaan bloggen en over mijn verwachtingen. En ik heb een winactie zodat ik vandaag toch een beetje met jullie kan vieren!

Mijn eigen blog

Vincent had al vaker geopperd of ik niet mijn eigen blog zou beginnen. In het begin vond ik dit maar niets, waar moest ik het over hebben? Op gegeven moment ben ik gewoon wat gaan proberen. Ik schreef wat artikeltjes zonder hier iets mee te doen. Toen ik er een hele hoop had heeft Vincent mijn blog gemaakt en ben ik begonnen met elke dag een artikel te plaatsen! Omdat ik aan mijzelf merkte dat beauty het onderwerp is wat ik het allerleukst vind om over te schrijven is dit het hoofdonderwerp van mijn blog. Daarnaast plaats ik ook artikelen over lifestyle en natuurlijk over Senna! Het liefst zou ik meer willen plaatsen over bijvoorbeeld gezondheid. Momenteel doe ik dit in de vorm van eten. Het lijkt mij ook leuk om meer gezondheidstips en dergelijke te geven. Toch vind ik dit lastig om vorm te geven omdat het voor mijn gevoel al snel theoretisch gaat worden.

Twinkelbella

Bezoekers

Ik weet nog zo goed de allereerste reacties die ik kreeg op mijn blog. Ooh wat was ik blij! Vanaf dat moment zag ik de statistieken stijgen en kwamen er steeds meer reacties bij. Wat ik al helemaal super leuk vond is dat ik mail kreeg van meiden die vertelden hoe graag ze op mijn blog kwamen en zelfs vroegen om advies. Alhoewel ik mijzelf echt nog zie als een klein blogje ben ik hier best wel trots op. Ook bedrijven weten Twinkelbella steeds meer te vinden, geweldig leuk vind ik dat! Het zien stijgen van het aantal volgers en bezoekersaantallen blijft voor mij echt een feestje, ik word daar zo onwijs blij en gemotiveerd van!

Toekomst

Mijn doel van mijn blog is voornamelijk als hobby voor mijzelf. Nu ik merk dat er steeds meer bezoekers bij komen merk ik wel dat ik steeds meer wil leren. Zo zou ik in de toekomst graag een fotografie cursus willen gaan volgen. Ook zou ik misschien nog iets van een schrijfcursus willen gaan doen. Qua grammatica kan ik mij aardig redden ondanks dat ik dyslectisch ben. Toch zou ik willen leren om vlotter en duidelijker te kunnen schrijven. Het bloggen vind ik zo ontzettend leuk dat ik hier voorlopig zeker weten mee doorga. Stiekem hoop ik natuurlijk ook dat mijn blog groter zal gaan groeien!

Mac Please Me

Winactie! Om met jullie te vieren dat Twinkelbella een half jaar bestaat ga ik aan een van jullie een mac lipstick naar keuze weggeven. Gister liet ik jullie al mijn nieuwe lipstick zien, een van jullie zal binnenkort ook een nieuwe mogen uitkiezen! Wat moet je doen?

 • Volg Twinkelbella op Bloglovin en like het bericht
 • Volg Twinkelbella op Facebook en like het bericht

Je mag natuurlijk Twinkelbella ook volgen op twitter en/of Instagramย . Dit is niet verplicht. Indien je gewonnen hebt mag je mag een lipstick uitkiezen via deze pagina. Je kan kiezen uit 133 kleurtinten! Zorg ervoor dat je een geldig e-mail adres achterlaat. Deze winactie zal lopen tot en met zondag 2 maart 2014 De winnaar krijgt op 3 maart 2014 bericht van mij per mail.

Doe jij ook mee aan de winactie?

handtekening-saskia

Reacties

 • Healthy Mommy

  Gefeliciteerd met je blog! Een halfjaar alweer. Wat gaaf!
  Rete goeie winactie ook.. Wie wil er nu niet een MAC lippenstift winnen.. Ik zal mij maar eens aanmelden op je FB (en Bloglovin? Of ben ik dat al?..)

 • Nicole

  Gefeliciteerd met je half jaar!
  Ik zou graag mee willen doen maar denk dat een ander meer aan de lipstick heeft aangezien ik misschien 1x per jaar lipstick op heb! Dus gun het een ander….
  Wel super leuk bedacht!

 • Jolijn

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee (:
  Ik heb alle verplichte dingen gedaan โ™ก
  Liefs, jolijn.

 • Anouk

  Wat leuk dag je blog zo gegroeid is!! Gefeliciteerd! Ik doe graag mee aan de winactie!

 • Jana Vmh

  Wow je hebt al een mooi aantal volgers voor ‘maar’ een half jaar te bloggen. Proficiat! ๐Ÿ™‚ En natuurlijk doe ik graag mee met je winactie! Ik volgde je al op bloglovin. Nu ook op fb en twitter :)!

 • Kirsty

  Gefeliciteerd met je blogjubileum!! ๐Ÿ™‚ En wat een supergave winactie, ik doe graag mee! Ik heb de verplichte dingen gedaan en volg je daarnaast ook op Twitter en Instagram. Ik heb nog geen lipstick van MAC maar ik heb er zoveel goeds over gehoord! <3

 • Whitney

  Gefeliciteerd! Vind je blog ook super leuk.

 • Luuke

  Proficiat dat je blog een half jaar bestaat! Je blog is ook erg leuk! Ik doe graag mee aan je winactie. ik volg je al via bloglovin, twitter en facebook. Ik ga nu ook de berichten liken en volgen via instagram ๐Ÿ™‚
  Veel succes iedereen!

 • Anne van der Meijden

  Wauw! Wat een epische winactie ๐Ÿ˜€ ik vind het dapper dat je bent begonnen met bloggen met je dyslectie en de huidige `concurrentie’. Keep it up. xx

 • Micha Vermaas

  Jaaaaaaaa leuk!!! Ik waag graag een poging voor de toffe prijs!! Wat een leuk product en actie alvast bedankt voor de voorpret, die is ook al leuk mijn complimenten voor de mooie pagina’ ’s het aanbod. Op hoop van zegen dan maar en gefeliciteerd met je halfjarige bestaan ๐Ÿ˜€

 • Lexi

  Van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee! Ik heb alles gedaan, ook gevolgd via Twitter & Instagram. Ik heb wel al een oogschaduw van MAC, maar naar de lipstick ben ik zo benieuwd aangezien ik er zulke goede dingen over heb gehoord! xx

 • Julie

  Wauw, wat een SUPER winactie. Ik ben nog niet in het bezit van een MAC lipstick, maar wil dit wel erg graag!

  Ik volg je op bloglovin en heb het bericht daar geliked.
  Ook like ik je pagina op facebook en heb ik het bericht daar geliked.
  Ik volg je ook op Instagram en Twitter en heb je bericht over deze actie geretweet! ๐Ÿ™‚

  Veel succes iedereen!

  Liefs!

 • Tjuly

  Gefeliciteerd Saskia!
  Ik denk dat je een hele goede keuze hebt gemaakt met je blog, want dat je het met plezier doet is terug te lezen!
  Dat is geloof ik ook erg belangrijk!

  Uiteraard doe ik graag mee aan je winactie!
  Alles gedaan, en volgen deed ik je al!

 • ling

  Gefeliciteerd met het half jarig bestaan! Echt een hele leuke win actie! Ik heb sinds kort een paar mac lipsticks gekregen en ik was helemaal fan! Meestal maken lipsticks mijn lippen droog maar bij de mac lipsticks valt dat heel erg mee en de keuze uit kleuren is echt huge! Ik doe graag met de win actie mee! Ik volg je via bloglovin en via facebook.

  liefs,
  x

 • Gwen

  Gefeliciteerd! Stiekem ben ik zo jaloers op jouw bekendheid ๐Ÿ˜‰ Maar ach, uiteindelijk gaat het om het blogplezier ๐Ÿ˜‰ Ik doe mee voor de lipstick trouwens ๐Ÿ™‚

 • Lisa's Beautybabbels

  Gefeliciteerd met het halfjarig bestaan! Wat heb je al veel bereikt in zo’n korte tijd, daar mag je echt trots op zijn! Ik volg je blog al een tijd met veel plezier ๐Ÿ™‚
  Wat een gave winactie, ik doe erg graag mee! Ik heb alles gedaan, en volg je ook op twitter en instragram. (Op facebook heb ik een andere gebruikersnaam: Lisa vd Akker.)
  Geniet van deze mijlpaal, hopelijk gaan er nog veel komen!
  Liefs

 • Kissyfur

  Gefeliciteerd met je blog! Ben blij dat ik je blog een tijdje geleden ontdekte. T is echt en van mijn favorieten. Ben zelf net begonnen en een reactie kan je zo blij maken inderdaad! Kijk alweer uit naar je volgende artikel ๐Ÿ™‚

 • Jenny

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee!

 • Ellen

  Leuk, ik heb meegedaan.

 • Naomi

  Gefeliciteerd! Het is echt een super leuke winactie! Ik doe graag mee en heb alle verplichte dingen gedaan.
  xxx

 • Eline

  Gefeliciteerd, ik doe heel erg graag mee! Ik heb alles gedaan, ook heb ik je gevolgd op Twitter en Insta ๐Ÿ™‚

 • Jaimy en Laura

  Gefeliciteerd met je half jarig bestaan!!! We vinden je blog super!

 • Cindy

  Gefeliciteerd met je half jaar bloggen!! Mooie prijs, ik doe graag mee met je winactie! Ik vind dat je een superleuke blog hebt!

 • Lilia

  leuke winactie, en gefeliciteerd!

 • Tineke

  Wat een mooie kleur! Ik wil weer meer make up gaan dragen, deze lippenstift is een goed excuus om hier mee te beginnen. Ik heb alles gedaan, nu maar duimen!
  Liefs

 • Anita

  Van harte! Ik weet zeker dat je nog veel groter zal worden… Mij kun je heel erg blij maken met zo’n mooie lipstick.
  Wat een geweldig mooie tinten en wat veel keus.
  Vooral Sweetie (lustre) vind ik heel mooi.
  Ik hoop zo dat ik de gelukkige winnares ben…

 • Linda

  Gefeliciteerd met jou half jaar aan bloggen! ๐Ÿ™‚
  Fijn om te lezen dat je nog steeds met veel plezier blogt, ik lees je artikelen al een ruime tijd heel erg graag. En mede daarom die ik heel graag mee met deze winactie, jeetje wat een gave prijs!
  Ik volgde jou al op zowel Bloglovin als op Facebook en heb beide berichten geliked.

 • Rosanne

  Allereerst van harte gefeliciteerd! En wat doe je het goed en je bent nog maar een half jaar bezig! Respect.
  Ik doe zeker mee wat een gave winactie!
  Ik heb alles gedaan ๐Ÿ™‚
  Mijn email is: rosannevandierenn@hotmail.com
  liefs x

 • Judith

  Gefeliciteerd met je blog!! Superleuk en wat heb je al veel bezoekers! Ik wens je toe dat jouw blog meer bekender wordt,
  dat je het goed kan combineren met de opvoeding van Senna & dat je met veel plezier artikelen maakt!
  Ik volg je op bloglovin’ en op facebook. En een nieuwe mac-lipstick? Aaaah, een geweldig cadeau! XX Judith

 • Kim

  Gefeliciteerd! Leuke actie, ik doe mee

 • Yvette

  Gefeliciteerd! En wat een topactie, echt geweldig!
  Ik wil deze zeeeerrr graag winnen (net zoals iedereen waarschijnlijk) ๐Ÿ™‚
  – Ik volg je op bloglovin’ en like deze post.
  – Ik like je op facebook en ik vind je post leuk. (Yvette Tjon Ka Jie)
  – Ik volg je op twitter en instagram. (allebei yvettetjon)

  Nu duimen!
  xxxx

 • marije

  Happy Blog-B-day! ๐Ÿ™‚
  Ik heb meegedaan! Heb fb pagina geliked (middagtheecafe)
  En volgde je al op bloglovin!

  liefs marije

 • Anita te Gussinklo

  Gefeliciteerd met je blog van een half jaar.
  Wat een leuke actie, ik loot graag mee naar een Mac lipstick en volg je op Bloglovin (artikel geliked) & Facebook.

 • Lotje

  Gefeliciteerd met het halfjaar bestaan van je blog! Echt een gave winactie zeg. Ik doe graag mee. Ik volgde je al op Bloglovin en heb het bericht geliked. Nu volg ik je ook op Fb en heb ik het bericht ook geliked! Op twitter volgde ik je ookal en ga nu gelijk even opzoeken op Instagram! XOXO

 • Nadine

  Ik doe mee.
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je op Facebook en heb geliked.

 • Lies

  Gefeliciteerd met het halfjarig bestaan van je blog! Heel erg leuk ook om te lezen hoe je blog is ontstaan en wat heb je een gave winactie! Ik doe ook heel graag mee. Zowel op Bloglovin als Facebook volgde ik je al, maar op Twitter nog niet. Ik volg je daarom nu ook op Twitter.

 • Nina

  Ik doe ook heel graag mee! Ook op FB, TW en BL. ๐Ÿ™‚ Succes met je blog xxx

 • JOrine

  Leuk! Ik doe mee!

 • Svenja

  Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je blog. Ik vind je blog trouwens echt prachtig. Zelf ben ik ook sinds kort begonnen met bloggen, en kan mezelf erg herkennen in je verhaal. Ik lees al jaren blogs, maar durfde het nooit aan om zelf een te beginnen. Ook uit onzekerheid, want wie wil nu iets lezen over mijn leven en interesse, en heb ik wel genoeg creativiteit? Maar eenmal begonnen komen de ideeรซn en artikeltjes vanzelf. Wat ik persoonlijk nog wel erg frustrerend vind is dat ik totaal geen verstand van html, en layouts heb. Dan zie je dat iedereen zo een mooie blog heeft, en dan kom ik aan met mijn standaard saaie blog layout haha. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar dit soort artikelen zijn dan wel erg inspirerend, en geven je moed door te gaan. Want het uiteindelijke doel is natuurlijk het inspireren van mensen, het inspireren van elkaar.

  Ik ga jouw mooie blog volgen via bloglovin, Facebook en Instagram, want dat is je site helemaal waard ๐Ÿ˜‰ veel succes voor de toekomst x

  • Saskia

   Bedankt voor je leuke reactie! Leuk is dat he dat als je eenmaal begonnen bent de inspiratie en artikeltjes vanzelf komen! Je blog ziet er mooi uit, en misschien heb je iemand in je omgeving die je zou kunnen helpen? Ik heb zelf ook weinig verstand van html, maar krijg hulp van Vincent (mijn man). Heel veel succes met je blog!

 • irene niec

  Wat leuk, van harte gefeliciteerd. Heel graag doe ik mee, ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb de leuke winactie geliked.
  Groetjes Irene.

 • Chloe

  Hey, ik doe mee aan je winactie! Het is echt een super mooie lipstick!
  Fingers crossed xx

 • Josanne

  Van harte gefeliciteerd! Ik doe mee :)!

 • Melissa Grootjans

  Proficiat!
  Ik doe graag mee!:)
  Heb alle stapjes gedaan!

 • Sanne

  Wauw gave actie hoor.
  Vooral leuk dat je de winnares de kleur laat kiezen!

  Ik heb nog nooit een MAC lipstick gehad, maar iedereen heeft het altijd over de vanille geur.

  Ik volg je overal nu en heb de berichten geliked. (:
  FB: Sanne Sigmond
  Twitter: SanneS0
  Bloglovin: sannesa
  Instagram: sannes0

  Liefs, Sanne

 • Loubna

  Its lika a dream comes out, heb nog niks van mac zou dolgraag een lipstift winnen doe graag mee:)

  bloglovin en facebook; loubna yag
  x

 • Josรฉ

  Gefeliciteerd! Wat gaat een half jaar snel he?! Hopelijk komt er nog weer een half jaar bij op! (:
  Ik doe graaaag mee met je winactie. Ik volgde je al op bloglovin, en was de 46e liker van het artikel. Op facebook was ik de 36e liker.
  Iedereen veel succes! Liefs Josรฉ.

 • Marloes

  Gefeliciteerd met je half jarig bestaan. Ga zo door met je blog! Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie!

 • Nancy

  gefeliciteerd dat je blog nu een halfjaar bestaat en op naar het volgend half jaar. En leuk die handige moeder tips en deze lipstick is erg mooi en die zou ik graag willen winnen om ook mijn lippen te laten stralen in mijn zwangerschap.

 • Mandy

  Wat gaaaf! Als ik zou winnen zou ik echt hard moeten gaan nadenken welke kleur ik zou willen, ze zijn allemaal zo mooi! Ik volg je nu op Bloglovin en Facebook en heb de berichten geliked.

 • Joyce

  Jeejj, gefeliciteerd! Je doet het ook supergoed! Ik doe ook mee en heb je winactie even geretweet voor meer aandacht ๐Ÿ™‚

  • Saskia Hardeman

   Aah super! Dankjewel!

 • Cora

  Hi, gefeliciteerd met het half jaar bestaan! ๐Ÿ™‚
  Ik kende je nog niet, maar nu wel! Ik follow je en heb fb geliked. Please me vind ik zooo mooi. Ofcourse doe ik mee.
  Facebook https://www.facebook.com/cvandoornmalen
  Bloglovin’ http://www.bloglovin.com/coravandoornmalen
  Groetjes, Cora

 • Bertine

  blog je nog maar een half jaar? en dan al zoveel volgers? Knap hoor!! en lief dat je een mac lipstick weggeeft. ik doe heel graag mee! volg je op bloglovin en facebook en heb beide artikelen een like gegeven, zowel op bl als op fb. nu maar duimen!!

 • Jacquelien

  Hee, Super leuke winactie en nog gefeliciteerd met het half jaar bestaan van je blog! Ik kom net je blog link tegen bij de comments van Mascha en toen kwam ik hier terecht haha ๐Ÿ™‚ Alles wat je moest volgen&liken heb ik gedaan.

  Liefs, Jacquelien

 • Patricia

  Waauw wat leuk!
  Ik doe graag mee ! ๐Ÿ™‚
  Ik volg je op bloglovin en ik heb je bericht geliked.
  Ook vind ik je leuk op facebook en heb ok daar het bericht geliked !

  Xx patries

 • Mirne

  Supervet, ik doe graag mee! En hopelijk blijft je blog nog lekker doorgroeien.

 • Franรงoise

  Gave winactie! Ik zou graag MAC pink plaid willen winnen!

 • zoe

  ik doe mee!
  facebook en bloglovin; zoelouwerse

 • Janine

  Hey Saskia,

  Wat geweldig moet het zijn dat Twinkelbella een half jaar bestaat, Wat
  super luxe dat je gewoon een Mac Lipstick mag weg geven. Dat is nog
  wel is wat.

  Ik hou heel erg van Fashion en Beauty. Maar mijn Stash is
  nog niet eens compleet. Op mijn Wish list staat al een lang
  een Mac product. Ik hoop als ik hieraan mee doen dat mijn
  droom in vervulling komt. Dat ik met een glimlach kan lachen
  met een mooie kleur op van Mac. Ik zou van blijdschap gaan
  springen glimlachen en niet meer stoppen, Mijn dag kan dan
  NIET meer stuk!

  Ik volg Twinkelbella op Bloglovin en liked Artikel.
  Ik volg Twinkelbella op Facebook (Janine Wooshy)

  Ik volg Twinkelbella & Instagram op Twitter (OMGitsWOOSHY)
  Tweet omdat iedereen jou blog moet doornemen : https://twitter.com/OMGitsWOOSHY/status/438309248641273857

  lieefs

  Janine

 • sabine beining

  Gefeliciteerd. Ik volg jou op fb en bloglovin en doe graag mee met de winactie.

 • Fleur

  Door je reactie op mijn blog ontdekte ik je vandaag! Wat heb je een leuke blog! En gefeliciteerd met je 6 maanden bloggen, ik doe graag mee met de winactie. Heb nog niets van MAC (omdat het zo prijzig is), dus ik doe graag een gokje. Heb je overal gevolgd en geliked en gedeeld op Bloglovin’ en FB.

 • Tahlia

  Gefeliciteerd met het halfjarig bestaan van je blog! Ik doe graag mee met deze winactie! Ik volg je op FB en Bloglovin’. ๐Ÿ™‚

 • Cheyenne

  Echt heel leuk dat je blog een half jaar bestaat. Ik volg je blog sinds kort via bloglovin en facebook. Je schrijft hele leuke en interessante artikelen die ik graag lees. Ga zo door!. Ik heb zelf nog geen lipsticks van Mac maar ze lijken mij erg fijn. Ik vind de kleur Lickable het mooiste.

 • Romy

  Gefeliciteerd en wat een ontzettend leuke winactie.
  Ik heb alles gedaan wat je moest en kon doen. *fingers crossed*

  Liefs Romy

 • Melissa

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee. ik heb de verplichte dingen gedaan en volg je ook via Twitter.
  x

 • Luna

  Wat gaaf dat je een MAC lipstick weggeeft… Dat zie je niet vaak ๐Ÿ™‚
  Natuurlijk doe ik graag mee, kansje wagen kan altijd ๐Ÿ™‚
  Veel succes verder met je blog, ik volg je via Facebook en Bloglovin’
  Liefs van mij

 • Kim

  Heel erg gefeliciteerd <3! Ik geloof dat ik deze winactie over het hoofd heb gezien! Wat een supergave winactie! MAC is zo'n leuk merk! Super tof dat je er een lipstick van weggeeft.. Ik volgde je al via bloglovin en de facebook pagina.. Ik like alleen nog even het bericht :)!

  X

 • Wies

  Ah wat een super winactie! Ik doe ook nog mee! (:
  Liefs, Wies

 • Petra

  Wie niet waagt wie niet wint. Ik volgde je al via bloglovin maar nu ook via fb en instagram.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.