Persoonlijk: Welcome to my life (week 50)
16 dec 2013 Lifestyle 18

Persoonlijk: Welcome to my life (week 50)

Goedemorgen allemaal, maandagochtend betekent weer tijd voor foto’s. Kijk en lees je mee?

Afgelopen week was voor mij een week waarin het even iets minder lekker ging. Het gaat wat minder met mijn pols waar ik eerder aan geopereerd ben en ik heb er veel last van. Zo en nu door naar de foto’s! Want ondanks de pijn heb ik wel een ontzettend schattig mannetje in huis lopen welke mij elke dag weer vrolijk maakt!

Senna

Ooh die Senna toch.. Hebben Vincent en ik van alles uit de kast getrokken om Senna te leren puffen, meneer gilde het elke keer weer uit. Totdat ik van de week eens stiekem om het hoekje keek en Senna uitgebreid zat te inhaleren (zonder puf). Hij kan het dus wel! πŸ˜€

Kerstboompje

Vincent heeft een hekel aan kerstbomen en ik vind het o zo gezellig. Daarom hebben we een compromis gesloten. Een mini kerstboom in de keuken en een iets grotere voor in de woonkamer! Zo hebben we toch nog een beetje kerst in huis. Bovenstaande foto is een inimienie boompje, zo schattig!

mac

Hoera! Mijn eerste Mac lipstick! En wat issie prachtig!

Mannenhychiene

Ik was een tijdschrift aan het lezen waarin dit artikel stond. Ik vind het wel grappig en stuurde het door naar Vincent. Hij was iets minder enthousiast πŸ˜€

hutspot

Mijn lievelingseten! Lang leve de winter waarin we onbeperkt stampot kunnen eten jeej!

7 dagen handen wonder kuur

Deze kuur ben ik momenteel aan het uitproberen, ben erg benieuwd!

hart onder de riem

Ik schreef een artikel over hart onder de riem en kreeg hier erg leuke reacties op! Het onderwerp ligt mij erg aan het hart en was daarom erg blij dit via mijn blog te kunnen delen.

mimoneda

Van Vincent kreeg ik een nieuwe Mimoneda munt, ik had er al een met glinsters en deze wilde ik al lang graag hebben.

sas en sen

Knuffelen met mijn vriendje

Dit was het weer voor deze week. Aankomende week wordt rustig. Weinig afspraken en veel oefenen met het bewegen van mijn pols. Ook heb ik van de week wederom fysio, ik hoop dat dit mij verder kan helpen! Anders zou ik helaas weer terug moeten naar de chirurg. Dus voor nu doe ik even lekker rustig aan!

Fijne week lieve allemaal!

Hoe was jouw week?

xoxo Saskia

Β Volg jij Twinkelbella al viaΒ Facebook,Β BloglovinΒ en/ofΒ twitter?

Reacties

 • Kim

  Leuke foto’s weer! Die nagellak op de foto met de lipstick is echt prachtig! Veel beterschap met je pols, hopelijk gaat de pijn snel weer weg.

 • WeHeartFit

  Hoor je volgens mij niet vaak, dat iemand kerstbomen haat haha! Maar jullie hebben het perfect opgelost!!

 • linda

  Aller eerst, wat vervelend dat je zo’n last heb van je pols! Ik hoop dat je door de oefeningen deze week vooruitgang kan boeken.
  En het staat best schattig een klein mannetje met een grote puf. Wel balen dat hij hem nodig heeft.. hopelijk heeft hij het snel onder de knie na zijn oefen sessies πŸ™‚ en het artikel hihi, ..mannen!

 • Geertje

  Haha, die Senna met zijn puf… ze houden je voor de gek waar je bij staat…
  Vervelend van je pols, hopelijk wordt t snel minder…
  Mijn week was rustig, zoals gewoonlijk… πŸ˜‰

 • Laura

  Leuke foto’s! Fijn dat je alsnog de kerstboom mocht zetten, staat inderdaad zo gezellig!

 • I scream beauty

  Leuke foto’s! Mooie munt!

 • Kirsty

  Ik ben echt superbenieuwd welke MAC lipstick je hebt gekocht πŸ™‚ Hoop trouwens dat het snel weer wat beter gaat met je pols, wat naar zeg dat je er weer meer last van had!

 • Marloes

  Veel beterschap! En oohhh hutspot β™₯

 • Nicky

  Leuke foto’s en vervelend dat je toch weer last van je pols hebt. Beterschap!

 • Mirjam - Jewelyz

  Wat een mooie munt! En lieve foto’s van Senna πŸ™‚

 • Kimberly

  Hahah dat intieme product voor mannen, geniaal :’) Die munt is trouwens erg tof! Ik wil nog altijd zo’n leuke ketting. Vervelend van je pols zeg trouwens, ik hoop dat ‘ie snel weer wat beter aanvoelt! Ik ben trouwens benieuwd welke mac lipstick je hebt πŸ˜€

 • Kiss & Make-up

  Senna, wat een mooie naam is dat πŸ™‚ En hmmm, worteltjespuree, lekker! Moet ik nog eens maken.

 • Whitney

  Succes met je pols! Geniet van je mannetje. Onze week heb je kunnen lezen op me blog πŸ˜‰ Begon rustig maar einde van de week veel bezoek. Deze week plan ik dat echt anders. Fijne week!

 • Jess

  Leuk zo’n overzicht. Sterkte met je arm. Oh en wat een eigenwijsje heb je met zijn puf. Wat een schatje!

 • Gwen

  Bah, wat een narigheid met je pols zeg, hopelijk gaat een rustweek en fysio helpen. Olivia had ook een tijdje een pufje, was de ene keer een drama en de andere keer ging het heel goed. Inmiddels gebruiken we hem niet meer, maar Senna snapt het supergoed zo te zien πŸ˜‰ Het is natuurlijk leuker om een toneelstukje met papa en mama op te voeren als hij een pufje moet, groot gelijk πŸ˜‰

 • Tedje

  Leuke foto’s zeg! En wat vervelend van je pols…

 • Lidewij

  He gets, hopelijk gaat het snel weer beter met je pols! Wat is jouw zoontje een schatje zeg! Leuke foto’s πŸ˜€

 • Elke

  Leuke foto’s! En ik ben wel benieuwd of die kuur ook werkt! πŸ˜‰

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.