Persoonlijk: Welcome To My Life! (Week 46)
18 nov 2013 Lifestyle 21

Persoonlijk: Welcome To My Life (Week 46)

Goodmorning! Tijd voor een fotodagboek van mijn afgelopen week! Senna had buikgriep, (wat overigens gigantisch schijnt te heersen) dus het was een rustig weekje! Kijk je mee?

Cadeau vin

Vincent was dinsdag jarig. Hij kreeg van Senna een oorkonde voor de allerliefste papa 😀

Sinterklaasliedjes

 Mijn lieve oom en tante wonen helaas in Denekamp wat hier niet bepaald in de buurt ligt. Lang leve de post want we kunnen elkaar wel kaartjes sturen. Senna kreeg met de post een leuke cd en was er hartstikke blij mee! Ik was ook heel blij want kreeg een super lieve kaart. Ik mis vooral dat we niet even gezellig bij elkaar op de koffie kunnen of gewoon even gezellig bij elkaar kunnen zijn,

Flensjes

We maakten flensjes met een speciaal ingredient. Welk ingredient dit is zal ik je vertellen in een artikel van aankomende week.

senna deur

Senna besloot ons interieur een beetje op te vrolijken.

Senna Josiah Hardeman

Senna is gek op havermoutkoek.

Kruidvat

Jullie begrijpen natuurlijk wel wat ik woensdagavond ga doen..

piet Senna

Senna mocht natuurlijk zijn schoen zetten. Hij snapt er nog niet heel veel van en denkt nu dat hij elke avond zijn schoen mag zetten 😉

Honey Mania

Doe jij mee aan de winactie waarmee je een body butter uit de honey mania lijn kan winnen?

thank-you-quote

Ook bereikte ik de 100 volgers op bloglovin. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe blij ik daar mee ben! Ik had echt nooit verwacht dat ik dit binnen drie maanden zou halen. Toen ik begon met bloggen dacht ik dat ik eerst misschien wel een half jaar zou moeten bloggen voordat ik volgers zou krijgen. De reacties van mensen en dat mensen mij volgen maakt het bloggen nog veel en veel en veel leuker! En ik vond het al zo ontzettend leuk!! Dankjulliewel!

quote

Tot slot nog een mooie quote..

Dit was het weer. Vinden jullie het buiten ook al zo koud worden? Ik heb al lekker weer een dikke winterjas en sjaal aan als ik naar buiten ga. Oooh ik mis de zomer! Alhoewel ik de herfst steeds meer begin te waarderen. Het is gewoon zo gezellig en knus in huis met al die kaarsjes. Bijna is het alweer 5 december en kerst, dat zijn de tijden dat we gezellig knus samen met familie zijn. We zijn natuurlijk wel vaker samen maar deze dagen hebben toch iets extra’s.

Voor mij is dit de laatste week dat ik nog rustig aan kan doen. Volgende week mag ik weer heerlijk aan het werk! Heb er heel veel zin in om weer lekker onder de mensen te zijn! Deze week hebben we dan ook niet heel veel gepland staan afgezien van een etentje met mijn zus en koffie drinken met vriendinnetjes. Fijne week lieve allemaal!

Hoe was jouw week?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via Facebook, Bloglovin en/of twitter?

Reacties

 • DQ

  Leuke foto’s! En ben benieuwd naar de flensjes 😉 X

 • linda

  Leuk om zo te zien hoe je week was. Mijn broertje had de buikgriep ook te pakken, een virus waar je goed ziek van word. Hoop dat Senna weer helemaal opgeknapt is.
  Gefeliciteerd met je 100 volgers, wat een mooie en snelle mijlpaal 😀
  Wens je een fijne week!

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel! Jij ook een fijne week!

 • I scream beauty

  Leuke foto’s! Wij wonen vlakbij Denekamp! 🙂

  • Saskia Hardeman

   Aah wat leuk! Zullen we ruilen van huis? 😉

 • Selena

  Ahh leuk om te zien allemaal!

 • Aranka

  Waarom heb ik die kruidvat bon niet gezien?! Huilen!

  • Saskia Hardeman

   Aah balen! Misschien krijg je hem nog?

 • Kirsty

  Leuke foto’s! Heb net gelunched en krijg nu alweer honger van die flensjes, dus ben heel benieuwd wat daar precies inzit!

 • Simone

  Ik ga woensdagavond precies hetzelfde doen, haha!

 • Vanessa

  Leuk om te zien!

 • Lies

  Hele leuke foto’s! Ik ben nu ook wel heel erg benieuwd naar het speciale ingrediënt van de flensjes want het ziet er erg lekker uit. Ook een erg leuke actie van de Kruidvat, maar helaas zal ik hem over moeten slaan met mijn no-buy haha. Ook van harte gefeliciteerd met het behalen van de 100 volgers!

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel! En super knap dat je no buy zo goed gaat!

 • Maaike

  Ben benieuwd naar je geheimen ingredient 😉 en ja brrrr tis echt al heel koud!
  X

 • Kim

  Leuke foto’s! Haha, al die stickers op de deur 🙂

 • Iris - The Beauty Magazine

  Leuke foto’s!!

 • Beautydagboek

  Leuk, ik heb zaterdag ook de schoentjes van de kids gezet. En er zat warempel de volgende ochtend ook nog wat in, hihi. Fijn dat je weer aan het werk kunt, is wel fijn om iedereen weer te zien!

 • Birte

  Heel leuke foto’s. Senna is superschattig!

 • Gwen

  Hier ook buikgrieperig 🙁 Ben heel benieuwd naar je flensjes trouwens! 🙂

 • Whitney

  Leuk joh! Is Senna al weer beter? Heb je trouwens snel gedaan 100 volgers! Wat is je recept daarvoor hihi?

 • Anoeska

  Leuke foto’s!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.