The Body Shop: Honey Mania (+Win!)
15 nov 2013 Beauty Lichaamsverzorging 39

The Body Shop: Honey Mania (+Win!)

Een merk moet wel van heel goede huize komen wil het mijn liefde voor de doucheproducten van Weleda kunnen verslaan. Ik kan je vertellen dat The Body Shop wel heel nauw concurreert, zeker met de nieuwe lijn: Honeymania! Klik je verder en lees je mee?

Honing, tjah ik gebruik het voor in mijn thee, maar verder ben ik er niet ontzettend dol op. En de geur van honing, nee die spreekt mij niet bijzonder aan. Toch was ik heel nieuwsgierig naar de nieuwe Honeymania lijn. Het komt namelijk niet vaak voor dat ik een lijn uit The Body Shop niets vind.

Honey Mania

Toen er in de glossybox van de maand oktober een lippenbalsem uit deze lijn bijzat was ik zo ontzettend verrast door de geur. Vanaf het eerste moment dat ik de geur rook van deze lijn ben ik echt smoorverliefd! Wooow! Ik rook geen honing maar bloemen! Heerlijke bloemetjes fris in de zomerzon! Dat de producten naar bloemen ruikt kan wel kloppen. De producten zijn namelijk gemaakt van de nectar van duizenden wilde bloemen! Ooooh aint it nice?!

Honey mania

Hoppa op naar de webshop van The Body Shop. Daar bestelde ik een cadeauset uit deze lijn, nog een lippenbalsem en twee extra flessen douchegel. En ooh wat heb ik nu toch een spijt dat ik eau de toilette niet heb besteld! Helaas, maar niet getreurd, in de ochtend smeer ik mij gewoon helemaal in met de bodybutter en kan ik genieten van de geur.

Als ik dan toch een heel erg klein kritisch puntje moet geven zal dit zijn dat ik de geur een echte zomergeur vind. In het najaar denk ik zelf vaker aan wat zwaardere geuren. Maar aan de andere kant heeft het wel weer iets om in de winter de geur van bloemen met je mee te dragen. Om een lang verhaal kort te maken: Ik ben dol op de Honeymania lijn van The Body Shop!

Honey Mania

Winwinwin!

Omdat ik zelf een aantal bodybutters heb ingeslagen uit deze honeymania lijn, geef ik een mini bodybutter (50ml) weg aan een van jullie! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is mij te volgen via Bloglovin en bij de comments laten weten dat je mee doet! Deze winactie loopt tot maandag 25 november. De winnaar krijgt op dinsdag 26 november per mail bericht.

Ken jij de Honey Mania producten al?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al viaΒ Facebook,Β Bloglovin en/ofΒ twitter?

 

Reacties

 • Lizet

  Super leuk! Ik zou wel weer mee willen doen, maar ik heb net een winactie van je gewonnen. Heb er net nog een post over online gezet! πŸ™‚

  • Saskia Hardeman

   Iedereen mag mee doen! Dus jij ook πŸ˜€

 • WeHeartFit

  Wat leuk, ik ben erg benieuwd naar de geur dus ik doe graag mee!

 • DQ

  O lekker! Ik doe mee πŸ™‚ X

 • Nikki

  Wat leuk ik doe mee! Ik volg je al:)

 • Myrthe

  Hoi!
  Leuke winactie!
  Zelf heb ik nog niks van deze lijn, maar ik ben erg benieuwd!
  Ik volg je blog al een tijdje op bloglovin en lees je blog met veel plezier.
  Ik doe mee met de winactie!!!!
  Groetjes Myrthe

 • Kirsty

  Wat een supergave winactie! Ik sla hem dit keer even over, maar wens iedereen veel succes!

 • Beautydagboek

  Dit lijkt me echt een heerlijke lijn! Leuk dat je een winactie houdt, maar ik heb voorlopig even genoeg butters dus ik sla even over. Succes iedereen!

 • Suzanne

  Ook ik doe mee πŸ˜€

 • Nina

  Leuk zeg! Ik doe mee πŸ™‚

 • Natasja

  Ik wil heeeeel graag winnen! Ik volgde je al op Twitter (beautyflame2013) en op BlogLovin’ (beautyflamenatasja.nl) en volg je nu ook op Facebook πŸ™‚ Ik bezoek je site iedere dag (je staat ook nog eens bij mijn favorieten) (ja, klinkt als slijmen, maar wil heel graag winnen en het is nog waar ook nog :))

  • Saskia Hardeman

   Haha wat een leuk berichtje. Als de winactie is afgelopen gooi ik alle namen in de fruitmachine, dus heb er zelf geen invloed op. Maar vind je bericht super om te lezen!

   • Natasja

    Is ook logisch dat je de namen in de fruitmachine gooit, doe ik zelf ook met een winactie! Maar op deze manier wilde ik gewoon zeggen: keep on bloggin’ πŸ™‚

    • Saskia Hardeman

     Heel lief, dankjewel!

 • Simone

  Ooeeh, lekker! Ik volg je al op Bloglovin’ en ik doe heel graag mee!

 • Laura

  Wat leuk! Ik doe graag mee, volgde je al op bloglovin xo

 • Vanessa

  Lijken me heerlijke producten! Ik doe heel graag mee om de body butter te winnen πŸ™‚ ik volgde je al op Bloglovin en heb je artikel geliked. Spannend!

 • Elke

  De geur is niet echt mijn ding, dus ik ik laat liever iemand winnen dat de geur wel heerlijk vind. πŸ˜‰

 • Romina

  Ik doe zeker mee! Leuk! πŸ˜€

 • Beautyding

  Leuk! Ik heb al veel goeds gehoord over deze collectie dus ik zou graag mee willen doen!

 • Kelly

  Lijkt me een fijne lijn! De winactie sla ik over.

 • Allissa

  Heerlijk! Ik doe mee πŸ˜€
  en inderdaad, dit is niet echt een zomergeur maar toch altijd fijn voor de afwisseling.

 • Shannon Bronder

  Ik doe zeker mee ! Ik wilde super graag een mini bodybutter voor in mijn tas maar die was bij ons uitverkocht en telkens als ik terug ga zijn ze er niet. Dit vind ik erg jammer maar gelukkig is er nu wel een manier om aan de mini bodybutter te komen. Echt super leuk !

 • I scream beauty

  Lijkt me heerlijk! Wij doen dan ook graag mee!!

 • Jana Vmh

  Ik ben dol op TBS πŸ™‚ Ik doe dus heel graag mee!

 • Madeleine

  Ik doe mee πŸ˜€

 • me

  Ik doe graag mee, lijkt me een heerlijke geur.

 • Kaylani

  Leuk! Ik doe graag mee πŸ™‚

  β™₯

 • Kim

  Leuke winactie! Ik doe graag mee πŸ™‚ Ben heel benieuwd naar deze lijn van TBS!

 • Eef

  Super leuke winactie! Ik doe meeeee!

 • Lisa's Beautybabbels

  Ooh wat leuk, ik doe mee! Ik heb net de scrub uit deze lijn gehaald, dus de bodybutter kan ik erg goed gebruiken! Leuk om matchende producten te hebben natuurlijk πŸ™‚

 • Linsey

  Wat leuk dat je deze weggeeft! Ik heb de lijn vorige week al uitgebreid bekeken bij The body shop, maar aangezien ik er was voor een cadeautje voor mijn vriendin heb ik hem toch maar laten staan. Deze lijkt me echt heerlijk voor het najaar, ik doe dus mee! Ik volg je op bloglovin. Liefs, Linsey

 • Linda

  Ik zie dat ik nog mee kan doen.. Yes!
  Ik ben dol op de producten van The Body Shop, en wat verrast het mij dat het bloemig ruikt in plaats van honing,. Ik heb het product eigenlijk om die reden wat links laten liggen hihi.. Overbodig dus, en een beetje dom! πŸ™‚

 • Yasmin

  Hier ben ik nou echt heel benieuwd! Ik doe mee en ga je volgen. Was ik toch al van plan want je schrijft erg leuk πŸ™‚

 • Gwen

  I’m in! Ben benieuwd!

 • zoe

  ik doe mee!
  ik volgde je al op bloglovin

 • Loes

  Leuk, je hebt bij deze een nieuwe volger aan mij op Bloglovin! Lijkt me een lekker geurtje πŸ™‚ En ik doe dus mee haha

 • Kim / Vintage & Beauty

  Leuke actie! Ben heel benieuwd of dit wat voor mij is πŸ™‚

 • Marloes

  Ik doe mee! Ben erg benieuwd naar deze, vind de aardbeien zΓ³ ontzettend lekker hihi

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.