Review: Maybelline Color Drama #310 Berry Much
30 sep 2014 Overige 26

Review: Maybelline Color Drama #310 Berry Much

Lippenstift in de vorm van een potlood. Dat spreekt mij wel aan. Ik vind het namelijk erg fijn om alleen een lipliner geheel over mijn lippen aan te brengen, omdat dit zo goed en mooi blijft zitten. Dezelfde verwachting heb ik dan ook van deze lippotloden. Maybelline komt namelijk met iets nieuws: Maybelline Color Drama Lip Pencil. En alleen al bij het zien van de kleuren werd ik enthousiast. Want die zien er namelijk erg mooi uit! Van mijzelf mocht ik niet direct losgaan door meerdere kleuren aan te schaffen, dus kocht ik om te beginnen een kleur. Deze ga ik je vandaag graag laten zien! Kijk je mee?

Maybelline Color Drama

Maybelline

Maybelline vertelt over dit product: “De Color Drama is een zacht matte lipstick in potloodvorm met extra kleurpigmenten voor een krachtig kleurresultaat. Verkrijgbaar in negen intense kleuren. Door de kohl structuur is de Color Drama makkelijk en precies aan te brengen. Met 35% kleurpigmenten geeft deze lipstick bovendien  een intense kleur met dekkende finish.”

Maybelline Color Drama

Maybelline Color Drama Potlood

Het product ziet er exact uit als -jaja- een potlood. Dat mijn zoontje van twee steeds vraagt of hij er mee mag tekenen zegt al genoeg natuurlijk. Zoals ik eerder vertelde vind ik potloden altijd erg fijn maar er zit ook altijd een nadeel aan: de punt gaat vaak zo snel op. Dan kan je natuurlijk slijpen, maar regelmatig heb ik haast en schiet dat er bij in.

Maybelline Color Drama

Maybelline

Verder vind ik het potlood er erg mooi uitzien met haar zwarte uitstraling en witte letters. Aan het einde van het potlood zie je een ring van de kleur van het potlood, handig aangezien er negen kleuren in het assortiment zitten.

Maybelline Color Drama

Maybelline Color Drama Swatches

Over het pigment kan ik niet anders zeggen dan dat deze echt erg goed is. In een enkele veeg krijg ik deze kleur. Mooi! Het is een mooie vrij donkere bessenkleur met een matte finish.

Maybelline

Deze foto maakte ik vorige week. Ik draag de kleur erg graag, perfect voor de herfst! Wat ik fijn vind aan deze kleur is dat als je haast hebt je deze kleur prima met enkel alleen mascara kan dragen. Het ziet er dan alsnog verzorgd uit.

Maybelline Color Drama

Maybelline Color Drama #310 Berry Much

Wauw dit is wel een ontzettend fijn nieuw product. Als ik enkel kijk naar de houdbaarheid is deze alleen al perfect. Op de foto waar ik dit potlood draag had ik hem de hele ochtend al op. Hij blijft als een huis zitten en droogt niet uit. Zelf doe ik wel altijd  in de ochtend tijdens het reinigen van mijn gezicht een laagje lippenbalsem op. Ook de kleur vind ik heel erg mooi en ben ik tevreden mee. Wat ik ook fijn vind is dat de punt van het potlood niet snel slijt. Je hoeft dus niet na een paar keer gebruik de punt al te slijpen. Er zit geen puntenslijper bij dit potlood, deze kan je zelf nog aanschaffen. Voor degene die deze iets te donker vinden is er een soort zelfde met een iets lichtere kleur (pink so chic). Ik denk dat ik een nieuw verzamelproject heb gevonden, hier zou ik er wel meer van willen hebben!

Wat vind jij van dit potlood? Welke lipstick is jouw favoriet in de herfst?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Linda

  De kleur vind ik heel erg mooi, staat je ook erg goed. Dat hij ook lang blijft zitten maakt mij zeker blij 🙂

 • Inge | blogboutique

  Prachtige kleur en hij staat je zo ontzettend mooi!

 • Maaike

  Wow, lijkt me een heerlijk product! Wat een prachtige kleur ook! 😀

 • wellnewss

  Ik ben het helemaal met je eens over lippotloden. Ik gebruik ze ook vaak over mijn hele lippen en dan een lippenbalsem erover of eronder zodat ie niet zo ‘uitdroogt’. Mooie kleur heb je uitgekozen, past perfect bij de herfst!

 • Natascha

  Wat een super mooie kleur zeg! Deze had ik ook zo kunnen kopen. Je hebt me trouwens wel aan het denken gezet, misschien koop ik ook wel een keer een potlood, dat doe ik eigenlijk nooit!

 • Marloes

  Wat een mooie kleur heeft het potlood! Staat je prachtig!

 • Milou

  Echt een hele mooi kleur, zeker voor de herfst. Staat je prachtig!

 • laura

  Wauw mooi kleurtje en fijn dat het zo goed blijft zitten!

 • Teddy

  Oeh dit klinkt heel erg goed! De kleur is ook echt prachtig en inderdaad perfect voor de herfst!

 • Marion

  Ja, dit vind ik ook heel interessant! Ga ik zeker voor kijken. Ik hou van iets gekleurde lippen, maar ik ben gewoon geen lipstick fan. Yes, goede review en een superfijne tip!

 • Cheyenne

  Deze ga ik kopen, lijkt me zo fijn!

 • Maroussia

  Ik vins dit kleurtje juist zo gaaf en een lipstick in een potloodvorm vind ik wel fijn ^^ x

 • Petra

  Deze Berry tint vind ik wel heel erg mooi, en zeker heel geschikt voor het najaar….zelf draag ik niet echt bv najaars make up, maar draag ik wat ik mooi vind, maar ik moet zeggen dat ik wel steeds meer geintereseerd raak in deze tinten die toch duidelijk meer bij de natuur staan….dat de lipstick lbijft zitten als een huis, vind ik echt geweldig leuk…en dat zou voor mij echte en reden kunnen zijn om bv een iets duurder product toch aan te schaffen

 • Beautydagboek

  Deze heb ik ook! Hij is zo mooi, vooral omdat hij mat is. Ik draag hem toevallig in mijn video van vandaag :).

 • Manon

  Wat een gave kleur

 • Iris

  Oe, mooi!

 • Nathalie

  wouww erg mooie kleur

 • Loes

  Ja, daar is de mooie kleur! Erg mooie tint voor je lippen. Ik ben zelf eigenlijk geen potlood gebruiker, juist ook vanwege de punten, maar deze klinkt heel prettig in gebruik.

 • Shanti

  Wat een gave kleur voor de herfst, zo’n kleur lijkt me ook heel mooi voor de lippen!

 • Lies

  Heel erg mooi kleurtje en staat je ook erg goed! Ik heb zelf niet echt een favoriete lipstick voor in de herfst, maar ik merk wel dat ik vaak koraaltinten pak.

 • bymarlayne

  Klinkt goed!

 • Evelien

  Lijkt me een heel fijn product, ik ben hier ook erg benieuwd naar. Ik wil ‘m zelf nog gaan proberen. Mooie kleur heb je ook uitgekozen, staat je goed!

 • Michaela

  Wat een geweldig pigment! De kleur is ook helemaal mijn ding!

 • Bertine

  ik heb deze ook gekocht terwijl ik eigenlijk een andere wilde. maar zo te zien is deze ook mooi!

 • Dana

  oehhh hij is echt stunning!

 • Juliette

  Wat een mooie kleur!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.