Swatch: Maybelline Wine Shimmer
14 nov 2013 Beauty Nagels 17

Swatch: Maybelline Wine Shimmer

Vandaag weer eens tijd voor een lakje. Een lakje wat op zich niet heel bijzonder is maar welke mij wel fascineert daar alle glittertjes die er in zitten. Kijk je mee?

Maybelline Wine Shimmer

Dit lakje had ik al een hele tijd, alleen nog niet eerder gebruikt. Dat werd eens tijd, dus van de week droeg ik deze nagellak. Sowieso heb ik een zwak voor alles dat glittert  en deze lak sprak mij daarom ook erg aan. Zoals je kunt zien is het een wijnrode kleur met diverse kleuren glitters. Door de beweging van het licht verandert de kleur van de glitters weer. Ik kan zo dus heel lang bewegen met mijn vingers om te bekijken welke kleuren er allemaal te voorschijn komen 😉

Om mijn nagels te voorzien van een mooie kleur heb ik twee laagjes nodig. Dit had ik eigenlijk niet verwacht omdat het eerste laagje nogal doorschijnend leek. De kleur is vrij simpel maar ik vind de glitters erin een erg leuk detail.

Maybelline Wine Shimmer

In mijn ogen een perfect lakje voor de herfst, een mooie rode kleur met glitters die het helemaal afmaken. Op het moment van het maken van de foto draag ik de lak al vier dagen. Het ziet er nog prima uit en blijft dus goed zitten!

Maybelline New York Color Show is te koop bij diverse drogisterijen in een flesje van 7 ml voor een bedrag van 3,99

Welke kleur draag jij vandaag op je nagels?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via Facebook, Bloglovin en/of twitter?

Reacties

 • WeHeartFit

  Ik vind het een leuk kleurtje alleen hij lijkt toch wat lichter dan in het flesje? Wel een fijn prijsje zeg!

  • Saskia Hardeman

   De foto’s heb ik expres in het licht gemaakt anders waren de glittertjes niet goed zichtbaar 😀 Binnen is de kleur weer iets donkerder.

 • Lies

  Heel erg mooi kleurtje en vind de glitters erin ook zo leuk. Voor mij is het weer tijd om een nieuw kleurtje erop te doen, want ik draag op dit moment een afgebladderde groene kleur haha.

 • Kirsty

  Oooh wauw deze vind ik echt supermooi!

 • Maxime

  Mooi kleurtje, erg leuk met die glittertjes er in!

 • Mama van Jenthe (Kelly)

  Ik ben nu niks op m’n nagels maar meestal hele lichte kleurtjes, neutraal of een keer roze.

 • Suzanne

  Ik heb een doorzichtige nagellak met zilveren glitters. Is van NYC en blijft best lang zitten. Het gaat er bij mij normaal zo snel af..

 • Mandy

  Gave kleur!

 • Vanessa

  Mooi lakje is dit!

 • Nina

  Mooi lakje!

 • Beautydagboek

  Heel erg leuk voor de feestdagen! Toevallig heb ik net mijn nagellak eraf gehaald 🙂

 • NailTalk

  Was benieuwd naar dit lakje! Hij is mooier dan ik had gedacht!

 • Maartje

  Ik heb je genomineerd voor de Liebster award!

  x

 • Kelly

  Mooie lak!

 • Iris -The Beauty Magazine

  Ziet er erg mooi uit! En zo te zien gaat hij lang mee

 • Beautyjuf

  Ik had de kleur iets donkerder verwacht…Ik draag vandaag een nagellak van Inglot: grijs-zwart met een piepkleine paarse en groene shimmer. Aankomend weekend komt er een artikel online over de ze nagellak.

 • Ellen

  Ik heb die nagellak ook, prachtige kleur!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv