Nagels

Tip voor moederdag: Nailbox
9 mei 2017 Beauty 4

Tip voor moederdag: Nailbox

Als ik ergens heel erg blij van word dan is het wel van mooie nagels. Ik ben ontzettend gek op nagellak en draag dan ook het liefste elke keer weer een nieuwe kleur. Ik werd dan ook enthousiast toen ik las dat Nailbox speciaal een box heeft samengesteld voor moederdag. Dit keer speciaal met alleen kleurtjes van Essie! Lees meer..


Review: Trind Boho Vibes
4 mei 2017 Beauty 11

Review: Trind Boho Vibes

Of ik een review over nagellak wil schrijven? Ja, natuurlijk! Ik ben gek op nagellak en vind het super om nieuwe lakjes te mogen testen. Over Trind heb ik al veel vaker geschreven op mijn blog en dit keer is de nieuwe lente/zomer collectie Trind Boho Vibes aan de beurt! En ik kan je vast vertellen: de kleuren zijn fantastisch! Lees meer..


Sparen bij Etos voor een Essie Goodiebag
10 mrt 2017 Beauty 6

Sparen bij Etos voor een Essie Goodiebag

Nagellak is voor mij erg belangrijk. Je zal mij dan ook bijna nooit zonder zien. En als ik het eens niet op heb, dan is dat niet voor lang. Zonder twijfel is een van mijn favoriete merken Essie. De nagellak is van Essie is gewoon prachtig mooi en blijft ook nog eens heel goed zitten. Voor iedereen die het met mij eens is heb ik heel goed nieuws! Je kan namelijk vanaf nu sparen bij Etos voor een Essie Goodiebag twv € 38,–! Lees snel verder over deze te gekke actie! Lees meer..


Review: Trind Misty Meadows Collection
15 dec 2016 Beauty 7

Review: Trind Misty Meadows Collection

Een van de leukste dingen wanneer er een nieuw seizoen van start gaat zijn de nieuwe collecties die weer tevoorschijn komen. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dól op nagellak en zal het vrijwel niet voorkomen dat je mij zonder nagellak zal spotten. Helemaal blij ben ik dan ook met deze nieuwe kleurtjes van de Trind Misty Meadows Collection. In deze review laat ik alle kleuren aan je zien! Kijk je mee? Lees meer..


Essie Zomer 2016 Viva Antigua! (álle zes de kleuren)
29 jul 2016 Beauty 22

Essie Zomer 2016 Viva Antigua! (álle zes de kleuren)

Als er een merk is met betrekking tot nagellak waar ik gróót fan van ben is het wel het super mooie merk Essie. Altijd als ik het persbericht binnen krijg van dit prachtige merk word ik blij. Want elke keer weer zijn de kleuren mooi en zou ik het liefste nooit meer iets anders dragen. Vandaag laat ik je graag alle zes de lakjes zien van de Essie zomer collectie 2016! Lees meer..


Winnen: Trind Caring Color Riviera Life (x2)
8 jul 2016 Beauty 37

Winnen: Trind Caring Color Riviera Life (x2)

Gisteren verklapte ik het al op mijn Facebook pagina en op mijn Instagram dat ik twee setjes nagellak mag gaan weggeven! Iets wat ik zelf geweldig leuk vind omdat ik dól ben op nagellak. En nóg leuker is dat de nagellak die ik mag gaan weggeven ook nog eens een van mijn favorieten is! Lees meer..


Trind Caring Color Riviera Life
21 jun 2016 Beauty 10

Trind Caring Color Riviera Life

Naast dat ik heel erg blij wordt van mijn kinderen en de zon kan ik ook héél erg blij worden van mooie kleurtjes op mijn nagels. Ik vind het dan ook echt super leuk dat ik regelmatig mooie kleurtjes opgestuurd krijg om te proberen én om aan jullie te laten zien natuurlijk! Dit keer mag ik jullie de Trind Caring Color Riviera Life laten zien! Kijk je meer naar deze heerlijke zomerse kleuren? Lees meer..


Win de Essie lente collectie!
8 apr 2016 Beauty 37

Win de Essie lente collectie!

Omdat ik vind dat moeders ook goed voor zichzelf moeten zorgen in plaats van alleen voor de kinderen, vind ik het super leuk om een winactie te hebben speciaal gericht op alle moeders (en de niet mama’s mogen uiteraard ook mee doen)! Ik mag namelijk aan een van jullie een setje met vijf nagellakjes van Essie weggeven! Lees snel verder voor de voorwaarden! Lees meer..


Essie Lente Collectie 2016 (Lounge Lover)
7 apr 2016 Beauty 22

Essie Lente Collectie 2016 (Lounge Lover)

Dat ik dol ben op de lente hoef ik natuurlijk niet meer te vertellen. En hoe fijn is het om tussen al die zonnestralen en prachtige lentejurken door ook nog eens prachtige nagellak te dragen. Ik werd in ieder geval al heel blij van de nieuwe lente collectie van Essie. Vandaag laat ik alle vijf de kleuren met bijbehorende swatches uit de Essie Lente Collectie 2016 heel graag aan je zien! Lees meer..


Raar: Furry Nails
18 mrt 2016 Beauty 16

Raar: Furry Nails

Furry Nails: her en der zag ik op verschillende blogs deze trend al voorbij komen. Een trend die wellicht een beetje vreemd is. Althans, ik vind het niet een hele geweldige trend! Lees meer..