Review: Trind Misty Meadows Collection
15 dec 2016 Beauty Nagels 7

Review: Trind Misty Meadows Collection

Een van de leukste dingen wanneer er een nieuw seizoen van start gaat zijn de nieuwe collecties die weer tevoorschijn komen. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dól op nagellak en zal het vrijwel niet voorkomen dat je mij zonder nagellak zal spotten. Helemaal blij ben ik dan ook met deze nieuwe kleurtjes van de Trind Misty Meadows Collection. In deze review laat ik alle kleuren aan je zien! Kijk je mee?

Als eerste: mijn nagels zijn helaas zo beschadigd dat ik het niet zag zitten om de swatches te doen op mijn eigen nagels. Ik draag wel altijd een kleurtje, maar swatchen betekent gewoon dat mijn nagels nog verder zullen uitdrogen en dit wil ik voorkomen. Vandaar dat ik ervoor heb gekozen de swatches op een nagelwiel te doen. Zo kunnen jullie alsnog duidelijk de kleuren zien. Alle swatches zijn gemaakt met twee laagjes. 

Trind Frozen Pond

Trind Frozen Pond

Trind Frozen Pond

Deze mint/blauw groene kleur is er een die ik meer zou verwachten voor een zomercollectie, maar die ik wel fantastisch vind. Deze kleur is eigenlik ook gewoon altijd mooi.

Trind Rosy Cheeks

Trind Rosy Cheeks

Trind Rosy Cheeks

Mijn favoriet en in het echt nog véél mooier dan op de swatches hierboven. Deze oudroze kleur is een nude tint met een vleugje roze, prachtig!

Trind Muddy Meadows

Trind Muddy Meadows

Trind Muddy Meadows

Deze kleur is zo mooi donker dat je op het flesje de zwarte letters van het merk niet meer ziet staan. Dit soort kleuren vind ik prachtig voor de herfst en winter, zal een prachtkleur zijn voor de kerstdagen!

Trind Holiday Class

Trind Holiday Class

Trind Holiday Class

Rood kan eigenlijk gewoon altijd vind ik. Rood is een kleur die ik zelf ook heel erg graag draag maakt niet uit welk seizoen het is. Ook deze kleur vind ik een prachtige aanwinst voor de collectie.

Trind Mesmerizing Maroon

Trind Mesmerizing Maroon

Trind Mesmerizing Maroon

Ook een donkere kleur die meer iets naar rood neigt. Zou je nog een derde laag erbij doen, wordt het nog donkerder.

Trind Stormy Weather

Trind Stormy Weather

Trind Stormy Weather

En net als je denkt dat het niet donkerder kan, zit er een kleur tussen die lijkt te neigen naar zwart. Deze laatste kleur is een zeer donkere tint blauw en perfect geschikt voor de koude winterdagen.

Trind Misty Meadows

Wat een geweldige collectie weer. Die laatste kleur heeft Sophia trouwens onlangs op de grond laten vallen. Flesje kapot, en de vloer onder de nagellak. Gelukkig ziet onze vloer er inmiddels uit alsof het nooit is gebeurd ;).

Welke kleur is jouw favoriet?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.