Swatch: Essence Super Heroes #06 The Awesome
23 jan 2014 Beauty Nagels 22

Swatch: Essence Super Heroes #06 The Awesome

De nieuwe collectie SuperHeroes staat al in de schappen waaronder een aantal lakjes waar ik erg nieuwsgierig naar was. Ik nam er een aantal mee en laat je vandaag graag deze mooie paarse glitterlak zien!Zodra een lakje glitters bevat kan ik het al moeilijk laten staan. Deze lak sprong mij daarom ook gelijk in het oog. De SuperHeroes collectie bestaat uit zes verschillende lakjes met allemaal hun eigen “specialiteit”. Zo is er bijvoorbeeld een Holo lak, een Sand lak en een thermo lak.

Essence Superheroes

Bij het aanbrengen van de eerste laag was de lak zo transparant dat ik mij niet kon voorstellen dat deze lak mijn nagel zou gaan bedekken. Bij de tweede laag dacht ik dit nog steeds, en bij de derde laag was de dekking nog niet optimaal maar wel ok. Op de foto’s draag ik drie laagjes.

Essence Superheroes

Alhoewel de lak moeilijk dekkend is, vind ik het resultaat wel heel erg mooi!Het paars lijkt iets gel achtig en er zitten verschillende groottes aan glitters in. Omdat de lak gel achtig is is het niet heel opvallend en mooi draagbaar! Voor mijn werk let ik altijd op dat mijn nagels niet te heftig zijn, deze lak vind ik dan ook prima te doen en geeft net dat extra.

Essence Superheroes

De lak blijft ook nog eens goed zitten. Op de dag dat ik dit artikel schrijf heb ik de lak al drie dagen op en nog geen enkele teken van een chip, whoeii!

Essence Superheroes

Conclusie

Mooie lak welke ik zeker vaker zal dragen. De houdbaarheid is goed en ik vind de kleur in combinatie met de glitters gewoon erg leuk! Wel jammer dat er drie laagjes nodig zijn, maar voorruit bij deze lak mag dat best.

De SuperHeroes lakjes zijn tijdelijk te koop bij het Kruidvat en kosten €1.99 voor een flesje van 8 ml.

Heb jij iets uit de Superheroes Collectie?

handtekening-saskia

Doe jij ook mee aan de winactie waarmee je een lipstick naar keuze kan winnen?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

Reacties

 • DQ

  Leuk lakje! X

 • Linda

  Leuk en vrolijk lakje!

 • Tjuly

  Prachtig!

 • Jana Vmh

  Jammer van de moeilijke dekking maar het eindresultaat mag er zijn! Mooi lakje 🙂

 • Marloes

  Erg leuk lakje zeg! Wel jammer van de dekking!

 • Kirsten

  Mooie nagellak! Inderdaad jammer dat er veel lagen nagellak nodig zijn voor een goede dekking, er zou misschien ook een laag roze/paarse nagellak onder kunnen. Maar met drie lagen ziet het er eigenlijk ook heel mooi uit! 😀 X

 • Vanessa

  Jammer van de dekking! Ik vind het er nochtans mooi uitzien.

 • kissyfur

  hijs mooi!

 • Romy

  Leuk lakje!

  Liefs Romy

 • Lincey

  Ziet er leuk uit! Helaas hou ik niet zo van glitternagellak.
  Ik heb niks uit die serie :(.
  Liefs, Lincey

 • Nicole

  Leuk kleurtje!
  Alleen 3 laagjes? Dat is dan al niks voor mij…

 • I scream beauty

  Best een mooi lakje! Ik heb alleen de nagellakremover gekocht.

 • Beautydagboek

  Geweldig dat hij zo lang blijft zitten, ik heb al bij de eerste dag altijd chips. Maar dat ligt eerder aan mijn nagels denk ik 🙂

 • Kirsty

  Ondanks de dekking vind ik dit toch wel een erg leuk lakje! 😀

 • Luuke

  ziet er mooi uit!

 • Lotje

  Dit is echt een leuk lakje! Ik heb deze ook x

 • Kimberly

  Altijd jammer als een lakje veel laagjes nodig heeft maar ik vind hem wel heel erg mooi! Die glitters zijn leuk, dat maakt elk lakje mooier hihi

 • EdgyElisa

  Oehhh super mooi!

 • Sharon

  Leuk lakje!

 • nikita

  Echt een leuk lakje ik heb nog niet zo eentje in mijn stash

 • Femke

  Jammer van de dekking maar het ziet er leuk uit!

 • Lyana

  Mooi lakje!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.