Winactie & Review: Sweet Recipe Dear My Jelly Lipstick
18 jan 2014 Beauty Make up 36

Winactie & Review: Sweet Recipe Dear My Jelly Lipstick

Van de week ontving ik een pakketje met daarin een Sweet Recipe Dear My Jelly Lipstick! Ik kon niet wachten om deze lipstick uit te proberen en laat dit vandaag graag aan je zien. Ooohja je kan ook een Sweet Recipe Dear My Jelly Lipstick in een kleur naar keuze winnen!

Sweet recipe

Sweet Recipe Dear My Jelly Lips-Talk

Toen ik de verpakking zag werd ik al helemaal blij. Ziet het er niet ontzettend snoepig uit? Van de verpakking alleen al werd ik helemaal vrolijk!

etude house

Zelf vertelt Etude House over dit product:”GeΓ―nspireerd door het snoephuisje in het sprookje Hans en Grietje heeft Etude House een prachtige make up lijn ontwikkeld genaamd Sweet Recipe. Een make up lijn bestaande uit prachtige zoete verpakkingen in de vorm van de heerlijkste recepten en de mooiste kleuren die je zintuigen optimaal zullen prikkelen. De Etude House Sweet Recipe Dear My Jelly Lips Talk is een schattig vormgegeven lippenstift die je lippen zullen kleuren als een lippenstift, voeden als een lipbalm maar de uitstraling zullen geven van een lipgloss.”

sweet recipe

sweet recipe

Deze lipstick belooft:

 • Voorziet de lippen van een langdurige, intense kleur en glans
 • Beschermt, verzorgt en verzacht de lippen
 • Geeft een heerlijke geur aan de lippen
 • Verkrijgbaar in 8 verschillende smaken

sweet recipe

Verpakking en product

En dan de lipstick zelf, hoe mooi ziet de verpakking alleen er al uit! De huls ligt prettig in de hand en ook het draaisysteem werkt fijn. De kleur van de lipstick zelf springt er uit, mooi! Leuk is dat de ring om de verpakking overeenkomt met de kleur van de lipstick.

Sweet recipe

Zelf heb ik de kleur Sweet Plum Candy. Een mooie roodkleurige lipstick welke iets neigt naar oranje! In de lipstick staat een hartje met een kroontje gedrukt. Leuk detail! In totaal zitten er acht kleuren in het assortiment namelijk: Slice of Sour Lemon, Sweet Orange, Hot Pink, Sweet Plum Candy, Baby Pink, Syrupy Strawberry Candy en Grapefruit Orange.

etude house

Swatch

De swatch op bovenstaande foto was vrij moeilijk vast te leggen. De kleur is namelijk iets donkerder. Door de jelly structuur lijkt er weinig pigment te zijn, toch valt dit eenmaal op de lippen aangebracht reuze mee!

 

sweet recipe jelly lipstick

Zoals je ziet geeft de lippenstift aangebracht op de lippen een mooie kleur af! Erg mooi vind ik ook de jelly structuur. Deze is op de foto minder zichtbaar.

sweet recipe

Conclusie

Erg prettige lipstick! Mijn lippen drogen niet uit en de lipstick voelt prettig aan, ik heb niet door dat ik lipstick draag. De geur van de lipstick vind ik zelf iets weg hebben van snoep spekjes. Het is een subtiele geur dus niet heel sterk aanwezig. Ook geeft de lipstick een mooie glans af. De houdbaarheid is niet heel erg lang, na een hapje en drankje is bijstiften gewenst maar persoonlijk vind ik dit niet erg. De verpakking vind ik geweldig! Zowel het doosje als de huls, het ziet er ontzettend snoepig en lieflijk uit. Ja ik vind de lipsticks ontzettend leuk en zit er al over na te denken wat ik voor volgende kleur wil aanschaffen.

De Sweet Recipe Dear My Jelly Lipstick is te koop bij BB Cream Shop en kost € 9,70 voor een lipstick van 3,4 gram.

etude house

Winwinwin!

In samenwerking met BB Cream shop mag ik aan een van jullie een lipstick naar keuze weggeven! Om alle kleurtjes te bekijken klik hier.

Wat moet je doen?

 • Volg Twinkelbella opΒ Bloglovin en like het bericht
 • Volg Twinkelbella op Facebook

Voor extra winkansen mag je Twinkelbella natuurlijk volgen op twitter

De winactie loopt tot en met maandag 27 januari. De winnaar wordt gekozen met behulp van de fruitmachine en zal dinsdag 28 januari via de mail bericht krijgen. De winnaar mag haar keuze aan mij doorgeven, BB Creamshop zal zorgdragen voor de verzending (alleen binnen nederland).

Wat vind jij van de lipstick? En doe jij ook mee met de winactie?

xoxo Saskia

Deze Review en Winactie zijn in samenwerking met BB Cream Shop

Reacties

 • Anouk

  Super leuke lipstick!! Ik doe graag mee.

 • Beautyjuf

  Wat een gave huls! πŸ™‚ Ik vind het jelly-effect erg mooi. De kleur staat je goed. Ik wens iedereen die aan deze winactie meedoet veel succes!

 • Beautydagboek

  Ze zien er schattig uit! Ik sla even over, maar succes aan iedereen!

 • ELine

  Ik doe heel erg graag mee, ik heb alles gedaan, ook de extra dingen! Wat een dotjes en lieve kleurtjes hebben ze!

 • Marloes

  Wauw! Die verpakking ziet er super schattig uit! Ik doe graag mee πŸ™‚

 • Luuke

  Ziet er heel llef en schattig! Ik draag zelf nog geen lipstick, ik maak er andere dus wel blij mee. Succes iedereen πŸ™‚

 • Marloes

  Lijkt meer op een glos/balm. De verpakking is wel heel schattig!

 • Nynke

  Echt heel mooi. Ik doe graag mee. Fijn dat die je lippen niet uitdroogt. Ik volg je via bloglovin en FB en heb het bericht op bloglovin geliked.

 • Kirsty

  Wat een mooie lipstick zeg! Ik doe graag mee met je winactie en heb alles gedaan, ook het volgen op Twitter πŸ™‚ Ik zou supergraag de kleur Hot Pink winnen πŸ™‚

 • Deborah van den Berg

  Mooie lipstick, ik doe graag mee! Ik volg je op BL en heb het geliket, evenals de FB-pagina (allemaal onder mijn naam). Ook volg ik je nu op Twitter (@deborahkimb). Leuke winactie! πŸ™‚

 • Anita

  Hier hou ik echt van: een lipstick van mooie zoete kleuren, die niet zo zwaar op je lippen zit. En dan ook nog eens een lekker geurtje, ik ben verkocht! Daarom zou ik dolblij zijn met Etude House Sweet Recipe Dear My Jelly Lips Talk Hot Pink. Ik heb alles gedaan op twitter, facebook en bloglovin. Fijn weekend!

 • Mirne

  Supercute! ik kende ze nog niet. Doe graag mee, volg je ook op twitter.

 • Jolijn

  Leuke actie! Ik heb alle verplichte dingen gedaan β™₯
  Liefs, Jolijn.

 • Kimberly

  Ooh ik vind hem mooi! Ik kan me al precies voorstellen hoe het aanvoelt.. Ik doe mee, leuk!

 • martina

  heel veel succes allemaal! zelf sla ik over πŸ™‚

 • Kissyfur

  Haha, dacht bij de eerste foto dat het een pimp je tampon was.
  Wel een hele mooie kleur op je lippen!

 • Lincey

  Hi! Wat schattig ziet het eruit!
  Ik doe zeker mee, heb ook alles gedaan. πŸ™‚
  xXx

 • Linda

  Het zijn inderdaad snoepjes voor het oog, en de kleur is ook prachtig. Heeft wel iets weg van een gloss zo met het gelly effect, erg mooi!
  Ik doe dus ook heel graag mee πŸ™‚

 • Whitney

  Succes ladies! Ik pas dit keer.

 • k v kammen

  mooi kleurtje

 • Anne van der Meijden

  Leuk hoor πŸ˜€ doe zeker mee

 • Jouvence

  erg mooie kleur en leuk patroontje zit er in de lipstick xx

 • Loubna

  Mooie kleuren ik doe heel graag mee:)

  bloglovin+facebook; loubna yag
  twitter; hanan147

  xx

 • Nina

  Ik doe ook graag mee! xxx

 • Roos

  Wat een mooie lipstick! Fijn dat hij niet zo ‘droog’ is, dat vind ik vaak vervelend aan lipsticks. Ik wil daarom heel graag zo’n snoepje winnen, dus count me in :D!

 • melissa

  Stappen doorlopen! Ik doe mee! Ziet er al zo leuk uit; dat ik het graag wil proberen!

 • Julia...

  Leuk ik doe mee en volg je op bloglovin’, facebook en twitter. Ik vind etude house een leuk merk, ik heb de nagellakken die op ijsjes lijken.
  Deze lipstick lijkt me prachtig.

 • Micha Vermaas

  Jaaaaaaaa leuk!!! Ik waag graag een poging voor de toffe prijs!! Wat een leuk product en actie alvast bedankt voor de voorpret, die is ook al leuk mijn complimenten voor de mooie pagina en het aanbod. Op hoop van zegen dan maar.

 • rilloe94

  Super cutee winnennnnnn

 • Ling

  Ik volg je op Bloglovin en Facebook.
  Leuke actie! Afgelopen zomer heb ik Etude House bezocht in Hong Kong. Inderdaad net een snoepwinkel! De winkel alleen al heeft een groot aantrekkingskracht. Je moet gewoon naar binnen. Ik wist niet waar ik moest kijken en zoveel leuke dingen!
  Ik ben benieuwd naar deze lipstick.

 • Ceetje

  Ik heb hier toevallig afgelopen zaterdag een review van geplaatst. Maar dan de kleur syrupy strawberry candy. Zijn echt hele fijne voedende lipsticks.

 • sabine beining

  Graag doe ik mee. Je zal hem maar winnen.volg jou op bloglovin en fb.

 • Anna v.d. Berg

  Done! πŸ™‚ Leuke review en lijkt me ook een super product! πŸ™‚
  Facebook + bloglovin: Anna van den Berg
  Twitter: @AnnaMrauw

 • ling

  Hele leuke win actie! Ik ben altijd al fan geweest van etude house producten en ben echt een sucker for verpakkingen haha! De lipsticks van de sweet recipe lijn heb ik nog niet uitgeprobeerd en deze kleur is erg mooi dus ik doe graag mee! Ik volg je via bloglovin en heb de FB pagina geliked.

  liefs,
  X

 • natasja kroneman

  waanzinnig leuke winaktie, lijkt me een hele fijne lipstick, doe dus gezellig even mee
  follow en like op bloglovin
  like op facebook en
  follow natuurlijk op twitter

 • zoe

  ik doe mee!
  alles al eens gedaan
  facebook en bloglovin is zoelouwerse
  twitter is zowiezo_

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.