Review: Dr Fix Hands 7 Dagen Handen Wonderkuur (+ winactie!)(gesloten)
22 dec 2013 Beauty Lichaamsverzorging 38

Review: Dr Fix Hands 7 Dagen Handen Wonderkuur (+ winactie!)(gesloten)

Tot voor kort kon ik de verzorging van mijn handen nog aan met gewone handcrème. Naarmate het steeds kouder wordt merkte ik toch dat mijn handen extra verzorging nodig hadden. Mijn handen voelden droog aan en er ontstonden losse velletjes rondom de nagelriemen. Van mijn schoonmoeder kreeg ik deze handen wonder kuur. Ik ga je heel graag vertellen wat ik hier van vind!

Dr Fix Hands

Dr. Fix zegt zelf over dit product:” Deze intensieve 7 dagen kuur voor droge tot extreem droge handen, is de meest ultieme methode in handverzorging ooit. Deze ultra-moisturizing hand crème voelt aan als een zijde handschoen. De formule trekt snel en diep in je huid en kalmeert en voedt de huid direct met een lichte geur van spaanse sinaasappels.”

Dit klinkt precies zoals ik het graag hoor. Ik ben erg benieuwd wat deze wonderkuur met mijn handen zal doen!

Dr Fix Hands

Siliconen staat gelijk als eerste in de ingrediëntenlijst. Voor mijn handen vind ik dit niet heel erg maar over het algemeen vermijd ik dit wel. Verder vitamine e wat ik wel heel prettig vind. In dit product zitten geen parabenen.

dr fix hands

In de verpakking zitten zeven capsules. De bedoeling is om een week lang elke dag een capsule open te breken en je handen, nagelriemen en polsen mee in te smeren. Wat je natuurlijk ook zou kunnen doen is af en toe capsule gebruiken. Persoonlijk werkt dit voor mij ook prima.

Dr fix hands

Dr fix hands

Gedurende 7 dagen heb ik elke dag een capsule aangebroken en mijn handen, nagelriemen en polsen er mee ingesmeerd. Bij het openbreken van de capsule rook ik gelijk de geur van sinaasappels. Een lekkere frisse geur. Bij het opsmeren voelt de crème ontzettend vettig aan en vroeg ik mij af of het wel snel zou intrekken. Toch trok de substantie redelijk snel in mijn huid. Wel heel iets langer dan een normale handcrème maar toch vrij snel. Na gebruik voelen mijn handen echt zo ontzettend zacht aan! Als ik mij bedenk dat dit door de siliconen komt vind ik het iets minder, maar toch, mijn handen voelen inderdaad als zijde aan.

Conclusie

Als eerst heb ik de kuur zeven dagen lang gebruikt. Mijn handen zijn zachter en zien er inderdaad beter en verzorgd uit. Na deze kuur blijven mijn handen zacht. Wel gebruik ik zo nu en dan naast mijn gewone handcrème van Nivea een enkele capsule om mijn handen net dat beetje extra verzorging te geven. Alhoewel ik wel nog mijn twijfels heb over de siliconen die het product bevat ben ik wel tevreden en is het zeker een uitkomst voor droge handen in de winter. Op de verpakking staat de garantie dat na de kuur het resultaat 30 dagen zal blijven aanhouden. Omdat het dagelijks gebruik van handcrème in mijn routine zit kan ik hier niet goed over oordelen.

7 dagen handen wonder kuur

Winactie!

Aan twee van jullie geef ik een pakje weg met daarin 7 capsules! Zo kan je zelf uitproberen wat je van het product vindt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is mij volgen via Bloglovin. Ik zou het natuurlijk heel erg leuk vinden als je mij ook zou willen volgen via  Facebook en/of twitter, maar dit is niet verplicht. Deze winactie loopt tot en met maandag 30 december. Op dinsdag 31 december krijgen de twee winnaars per mail bericht. Laat daarom een geldig mailadres achter.

Deze 7 dagen handen wonder kuur is onder andere te koop bij de Tuinen en kost € 4,49.

Wat vind jij van siliconen in handproducten?

xoxo Saskia

 

 

Reacties

 • me

  Ik doe graag mee, ik volg je al via bloglovin, op een andere manier volgen zal niet zoveel zin hebben aangezien mijn accounts op privé staan en je dus niets kunt controleren maar wie weet is het volgen en liken op Bloglovin voldoende om een keer te winnen hahahaha

  • Saskia Hardeman

   Helemaal goed hoor!

 • Sabrina

  Ik doe ook graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb daar dit bericht geliked en ben je gaan volgen op Twitter.

  Groetjes,
  Sabrina

 • Cassilda

  Ik gebruik met deze dagen altijd een handmasker, maar ik denk dat dit stukken sneller werkt dan een half uur met handschoenen en een masker zitten. Ben heel erg benieuwd, en doe natuurlijk mee!

  Om eerlijk te zijn hou ik me totaal niet bezig met siliconen in producten, als het er in zit is het goed en zo niet; ook goed. Misschien niet heel verstandig, maar het is wel waar, haha

  Heb je gevold en geliked op bloglivin en ben je gaan volgen op facebook en twitter (avapxos).

 • Joyce

  Hey, wat bijzonder. Ook fijn dat het product wel degelijk lijkt te werken, dus ik ben erg benieuwd en doe graag mee! Mijn nagelriemen zijn altijd een drama in de kou, waardoor m’n nagels ook weer eronder lijden 🙁 Ik volg je via Bloglovin’ en op Twitter

 • I scream beauty

  Ik was erg benieuwd naar het resultaat, het klinkt als een fijn product!

 • Geertje

  Ik moet eerlijk zeggen, ik heb eigenlijk nooit last van droge handen (dus mij hoef je ook niet mee te loten)! Maar klinkt, voor mensen die het wel hebben, als n fijn product!

 • Kirsty

  Lijkt me wel heel fijn! Lief ook dat je ook een set weggeeft! Ik doe niet mee, maar wens iedereen heel veel succes! 🙂

 • Gwen

  In tegenstelling tot hoe erg ik mijn lippen soms verwaarloos, ben ik handcreme verslaafd! 🙂 En heb het ook echt nodig, want het wordt onwijs trekkerig na een paar uur. Ik doe dus mee, ben benieuwd!

 • Michaela

  Wat ziet het er interessant uit! Ik heb nog nooit eerder zo een kuur getest!

 • cuisineceline

  Oh, klinkt goed! Wel jammer van die siliconen…

 • Whitney

  Ik doe mee voor me vriend. Hij heeft in de winter altijd last van droge handen. Hoop dat ik hem kan overtuigen dat dit werkt.

 • Brilliantnails

  Hier ben ik wel nieuwsgierig naar! Had pas al een goede tip gehad die ik op mijn blog heb gezet maar deze capsules ga ik snel proberen!

 • natiza

  Ik vind het wel echt cute uit zien haha! Maar ik doe niet mee 🙂 ik wens de rest succes!

 • Mandy

  Lijkt me fijn. Ben wel benieuwd of het effect ook echt 30 dagen aanhoud. Daarom doe ik graag mee met de win actie. Wie weet kan ik daar dan wel achter komen, hihi.

 • Luuke

  Ziet er niet slecht uit! Het is alleen jammer dat er siliconen inzitten en al gelijk vooraan in de lijst! Ik zou het wel graag willen proberen, ik volg je al een tijdje via bloglovin. Moet ik nog mijn mail sturen of kom je er zo bij via de reactie :S

 • Iris - The Beauty Magazine

  Wat heerlijk! Ik denk dat dat echt heel goed en fijn voor je handen is!

 • fashionadvies

  wat een leuke verpakking ik dacht zijn pilletjes haha, lijkt me wel een heel fijn product! alleen ik heb gelukkig bijna nooit last van droge handen

 • Linda

  Hmm, ik wil het wel eens uitproberen. Over de siliconen weet ik het nog niet.. Ik volg je op bloglovin!
  Liefs.

 • Anita H.

  Ik heb verschrikkelijk droge handen. Zelfs in de zomer weleens last van kloven. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar dit middel. Jammer; afgelopen vrijdag was ik nog bij De Tuinen, maar dit product is me niet opgevallen.

  • Saskia Hardeman

   Goedemorgen Anita, ik was in de veronderstelling dat ik deze ook bij de Tuinen had gezien, maar nu ben ik ook niet meer zeker. In ieder geval weet ik dat ze wel bij verschillende reformwinkels te koop zijn, hier in Ede heb ik ze daar zien liggen.

   • Anita H.

    Ik had ook niet specifiek bij de betreffende producten gekeken. Meer in het algemeen. Dus zou heel goed kunnen hoor.

 • Janie

  Hai Saskia,

  Leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik smeer me suf in deze tijd van het jaar. Ontzettende droge handen.
  Ik volg je al enig tijd via Twitter en nu ook via bloglovin.

  Greetz Janie

 • melissa

  Heerlijke winactie 🙂 Perfect voor het gure (winter)weer. Ik volg je via Bloglovin en FB en heb de berichten daar ook geliked.

 • Jacqueline

  Nou dat wil ik echt heel graag uitproberen!

 • Ellen

  Mijn droge handjes kunnen met dit koude weer wel wat extra verzorging gebruiken. Zou dit product graag willen proberen.

 • Nina

  Ik doe graag mee! Ik ben reuze benieuwd. Door mijn werk (schoonmaakster) heb ik vreselijk zere handen altijd omdat ik niet met plastic handschoenen kan werken.
  Ik doe mee op FB, BL en TW 😉 Groetjes xxx

 • Wendy

  Ben benieuwd naar deze kuur, mijn handen kunnen in de winter wel een boost gebruiken! Ik volg je natuurlijk op bloglovin’ en heb het bericht daar geliked!

 • Ling

  Ik ben heel benieuwd naar het product. Ik volg je op de Bloglovin en like je al op de Facebook.

 • Nynke

  Ik weet niet of het erg is om silliconen in handproducten te hebben. Ik ben altijd op zoek naar handproducten. Ik heb ontzettend last van winterhanden, tot kloven aan toe…ik blijf dus smeren de hele winter.

 • Karin

  ik doe graag mee

 • Anita

  Ik denk dat mijn handen hier heel blij mee zijn!

 • Anita te Gussinklo

  Dit lijkt me een heerlijk (kuur)product.
  Mijn handen voelen soms als schuurpapier aan, en af en toe een kloofje.
  Je begrijpt dat ik graag mee wil doen.
  Ik volg je op Bloglovin en heb het artikel geliked. Op facebook en daar ook deze actie gedeeld.
  Verder volg ik je op twitter.

 • Marina

  Ben heeeeel benieuwd naar deze kuur! Ik volg je op BL en FB (wel verschillende email adressen, maar dezelfde naam :))

 • Anneliese

  Ik doe graag mee, heerlijk, ik heb met dit weer erg drogen handen.

 • Saskia Hardeman

  Bedankt allemaal voor het mee doen! De drie winnaars zijn gemaild, hiermee is de winactie gesloten. Liefs Saskia

 • Janie

  Hai Saskia,

  Ik las net via Twitter dat ik gewonnen heb! Dank! Erg blij hiermee! Ik heb je mail nog niet ontvangen. Zoals je hierboven vermeld heb, heb je winnaars al gemaild.

  Ik hoor het wel van je!

  Fijne jaarwisseling!

  xxx Janie

  • Saskia Hardeman

   Hoi Janie, ik heb indd gemaild naar je opgegeven mailadres. Mocht het mailtje niet aankomen zou je mij dan willen mailen naar info@twinkelbella.nl

   Fijne jaarwisseling!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.