Nivea Pure & Natural Handcreme
6 dec 2013 Beauty Lichaamsverzorging 17

Nivea Pure & Natural Handcreme

Ik ben nooit zo dol op handcrème.Toch merk ik dat mijn handen wel wat extra verzorging nodig hebben. Dus ging ik op zoek en ik vond de perfecte handcrème! Jeej! Vandaag laat ik deze graag aan je zien!

Nivea Pure & Natural

Omdat ik erg tevreden ben met de reinigingsmelk uit de Pure & Natural lijn van Nivea was ik ook heel nieuwsgierig naar de handcrème. Zelf zegt Nivea over deze handcreme:”Verzorgende handcrème voor de normale tot droge huid. Deze handcrème is verrijkt met 95% natuurlijke ingrediënten, waaronder biologische Arganolie. De crème geeft de huid effectieve verzorging en geeft bovendien een heerlijk frisse geur, je handen voelen direct zacht en soepel aan. De handcrème is vrij van parabenen, kleurstoffen, siliconen en minerale oliën. Probeer ook de andere producten uit de NIVEA Pure & Natural verzorgingslijn.”

Nivea Pure & Natural

Door naar de ingrediënten. De natuurlijke ingrediënten spreken mij aan. Het product bevat wel alcohol. Dat er bio arganolie in het product zit vind ik persoonlijk heel positief! Arganolie heeft een positieve werking op de huid dus is erg welkom voor mij.

Nivea handcreme

De structuur voelt zacht aan en hier komt het beste: de handcrème trekt erg snel in! Binnen no time kan ik weer gewoon verder waar ik mee bezig was.

Nivea Handcreme

Conclusie

Eigenlijk zijn er in mijn ogen alleen maar voordelen aan deze handcrème. De geur is lekker, de crème trekt snel in de huid en er zit arganolie in dit product. Niet te vergeten dat na het smeren met deze handcrème voelen mijn handen erg zacht aan, perfect! Ik ben erg tevreden en kan deze Pure & Natural Handcreme van Nivea zeker aanraden!

Nivea Pure & Natural is te koop bij de drogist en kost € 3,99 voor een tube met 100 ml product.

Wat is jouw favoriete handcrème?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Michaela

  Mijn favoriete handcrème is van L’Occitane! Deze ziet er ook prima uit 😀

 • laura

  Lijkt me een fijne handcreme. Mijn favoriet is van yves rocher

 • Sandra (beautybysandra)

  Hij lijkt me erg fijn!

 • Marloes

  Oh deze ziet er fijn uit! Bij mij is nu de vanille handcreme van de Sabon favoriet!

 • Beautyjuf

  Dit is een heerlijke handcrème 🙂 Toch is deze nét niet voedend genoeg voor mij in de winter. Ik gebruik op dit moment Sabon. Een rijkelijke crème die heel voedend is. Mijn handen knappen er heel goed van op.

 • Tjuly

  Klinkt als een fijn product!

 • Lidewij

  Die klinkt goed zeg! Ik gebruik op dit moment een handcrème van de Action, maar ik merk dat ik echt wel wat meer verzorging kan gebruiken. Fijne review 😀

 • Nicky

  Deze gebruik ik ook en is inderdaad een fijn product.

 • Luuke

  Ik wil ook een nieuwe handcrème, misschien wordt deze het wel!

 • Kimberly

  Ik vind de handcremés van Nivea altijd heel lekker en fijn werken! Ik ben benieuwd naar deze

 • Kirsty

  Ik heb deze ook gehad! Vond hem ook heel fijn 🙂 Ik gebruik op het moment echt iets van vijf verschillende handcrèmes, heb er overal maar één liggen voor het geval dat!

 • Elke

  Deze klinkt zeker niet slecht! Ik gebruik er zelf een van avène nu die wel ok is. 🙂

 • Anoeska

  Ik gebruik nooit zoveel handcrème maar als ik er een gebruik is het die van Rituals. Deze lijkt me ook erg fijn!

 • Linda

  Het lijkt me een hele fijne handcrème. Nivea vind ik sowieso een fijn merk, jammer dat ik allergisch ben voor een van de ingrediënten..
  Dat hij snel intrekt is ook echt een plus, ik haak al snel af wanneer een handcrème vettig is én blijft.

  Ik gebruik nu zelf de handcrème van de Hema. Een erg fijne crème die heerlijk ruikt en ook goed de droge huid voedt. 🙂

 • Mama van Jenthe (Kelly)

  Je neigt toch altijd naar een favoriet. Ik heb dat met Nivea handcreme en het ruikt zo lekker!

 • DQ

  Lijkt me heel fijn. Goede review! X

 • Lisa's Beautybabbels

  Lijkt me een prima handcrème 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.