Review: Nivea Care Voedende Crème
8 nov 2016 Beauty Lichaamsverzorging 9

Review: Nivea Care Voedende Crème

Als er een merk is waar ik als kind zijnde mee ben opgegroeid dan is het natuurlijk wel Nivea. Iedereen kent wel het bekende blauwe nivea blik. Bij ons thuis stond er altijd een in de badkamer en wanneer het buiten koud was, werd er regelmatig mee gesmeerd voor een zachte huid. Inmiddels heeft Nivea nog veel meer fijne crèmes in haar assortiment waaronder de Nivea Care voedende crème waar ik je graag wat meer over wil vertellen. 

Deze Nivea Care Voedende Crème is speciaal ontwikkeld om de huid de juiste verzorging te bieden én om snel in de huid te trekken. Er hoeft dus niet meer gewacht te worden na het insmeren maar je kan gewoon verder gaan met wat je wil doen. Persoonlijk vind ik dit een ontzettend groot voordeel. Ik ontving dit product ter review en vertel er graag wat meer over!

nivea intensief voedend

Nivea Care Voedende Crème

Zelf vertelt Nivea over dit product:

NIVEA Care is een bijzonder voedende crème, gebaseerd op de baanbrekende wax hydrodispersie technologie. De formule bevat lichte, maar erg voedende hydrowax, die meteen op de huid smelt tijdens het aanbrengen. Resultaat: je huid is intens gevoed voor meer dan 24 uur, zonder plakkerig gevoel na te laten.

nivea

Nivea Care Voedende Crème in de test

Als een product belooft om niet plakkerig te zijn wil ik dit natuurlijk wel eens uitproberen. Het komt vaak genoeg voor dat een product belooft niet plakkerig te zijn, maar het juist het tegenovergestelde blijkt te zijn.

Ik heb de Nivea Care Voedende Crème getest en ik moet eerlijk zeggen dat ik enthousiast ben! Nu het buiten kouder is merk aan mijn huid dat deze droger wordt en gewoon wat extra verzorging nodig heeft. In een eerder artikel vertelde ik al eens dat ik niet zo trouw ben met smeren. Dit betekent dat mijn huid goed droog kan zijn. Na een enkele keer gesmeerd te hebben met deze crème was mijn huid al zichtbaar én voelbaar opgeknapt. Daarnaast viel het mij inderdaad op dat het product snel in de huid trok, erg fijn!

nivea care

Mocht je op zoek zijn naar een product voor deze herfst en aankomende winter kan ik je zeker dit product aanraden. Niet alleen omdat het goed werkt, maar ook omdat de prijs heel erg netjes is. Een pot van 200 ml kost € 6,49 en een pot van 100 ml kost € 4,49. Nivea Care Voedende Crème ligt vanaf volgende week 14 november in de winkel en is te koop bij de Albert Heijn en Etos.

Ben jij als kind ook opgegroeid met Nivea?

Reacties

 • Marloes

  Heerlijk niveau, de geur doet me altijd aan vroeger denken. Bij ons werd er ook vaak mee gesmeerd, ook voor onder de schmink want dan ging dat er makkelijker van af 😆
  Onlangs geplaatst door Marloes: Mijn 5 snelle beauty favorieten

 • Iris

  Ik ben er niet mee opgegroeid, maar ik vind de crèmes van Nivea altijd erg fijn. Snel intrekken is een belangrijk criterium voor mij, ik heb geen zin in vettige kleding. Lijkt me dus fijn spul!

 • Rebecca

  Bijna iedereen is dol op Nivea en zelf heb ik er niet zo veel mee haha. ‘Vroeger’ had iedereen wel de bekende blauwe pot, maar ik heb volgens mij echt nog nooit eentje gehad hihi. Klinkt toch wel als een goed product!

 • Irma ten Napel

  Heerlijk! Volgens mij had iedereen die potten vroeger thuis 😉
  Mooie foto’s trouwens!
  Onlangs geplaatst door Irma ten Napel: My Pinterest favorites #2 Heerlijk avondje

 • Angelique

  Met Nivea gemaild, deze Care creme is alleen bij Albert Heijn en Etos te koop.

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel voor de tip!

   • Angelique

    Graag gedaan. Bij AH is het nu 1 + 1 gratis.
    Deze nieuwe crème is echt heel fijn en ruikt erg lekker !

    • Saskia Hardeman

     Ah dat is nog eens een fijne en handige tip, dankje :D!

 • Anoniempjemeteenlangemening

  Iedereen is denk ik wel opgegroeid met de originele nivea uit het tinne blikje. Ik heb die echter voor mijn gezicht nooit zo fijn gevonden omdat ik er van begon te plakken. Toen kwam nivea met nivea Soft op de markt en nivea soft en ik zijn echt een match made in heaven. Ik vind hem echter wel soms een beetje te hydraterend en daar ga je van zweten. Dus ik dacht misschien is deze nieuwe crème wel iets tussen de oude vertrouwde en de nivea soft in. En dat is het ook!! Maar of ik dat nou zo fijn vind… ik hou het liever bij mijn nivea soft. Fijn, zit ik dan met 2 potten 🙄

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.