Producten opgemaakt #1
1 jan 2014 Beauty Lichaamsverzorging Make up 23

Producten opgemaakt #1

Goedemorgen allemaal! Vandaag het eerste artikel van het nieuwe jaar! Gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik hoop dat jullie allemaal een fijn uiteinde hebben gehad en wens iedereen het beste toe voor het nieuwe jaar, maak er wat moois van!

Altijd weer leuk om te zien wat anderen aan producten opgemaakt hebben en wat ze er van vonden. Vandaag daarom ook op mijn blog een opgemaakt artikel. Kijk je mee naar mijn opgemaakte producten?Anatomicals Spray misty for my

Eerder heb ik over deze spray misty for me een review geschreven waarin ik vertelde dat ik het een ontzettend fijn product vond. En helaas, deze is dan ook al een tijdje op. Super jammer dat deze voor zover ik weet niet in de winkel verkrijgbaar.

Zou ik deze opnieuw kopen? Ja, alhoewel ik het product liever in de winkel zou kopen dan online.

Honeymania

Sinds ik de honeymania lijn heb ontdekt ben ik er verliefd op. Ik gebruik de scrub, douchegel en bodybutter uit deze lijn. Alhoewel de bodybutter nu dan helaas op is. Nouja geeft een reden om nu een nieuwe van 200 ml te kopen 🙂

Zou ik deze opnieuw kopen? Jazeker, de grootste pot die ze hebben.

avene creme

Een tijdje terug kreeg ik van een vriendinnetje twee proeftubbetjes van Avene. En wat is deze crème geweldig zeg! Als ik last heb van een droge huid is het enige wat ik hoef te doen deze crème op te smeren. Trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. De perfecte crème!

Zou ik deze opnieuw kopen? Ja! Alleen moet ik eerst de dagcreme opmaken die ik nog in huis heb. Daarna wil ik dolgraag deze creme!

Tea Tree olie

Tea Tree olie om rode vlekjes in mijn gezicht mee aan te stippen. Werkt als een speer en is helaas op. Heb er nu een van de Tuinen maar volgens mij werkte deze veel beter.

Zou ik deze opnieuw kopen? Als die van de Tuinen op is wil ik deze zeker opnieuw kopen.

Dior lipgloss

Van dit product vind ik het vreselijk dat het op is. Oooh wat is dit een heerlijk subtiele lipgloss. De foto is niet zo duidelijk maar het is er een van Dior.

Zou ik deze opnieuw kopen? Omdat ik nog zo veel aan lipsticks en lipgloss heb liggen, nu even niet. Maar vast ga ik deze nog een keer kopen!

Nivea Pure & Natural

En tot slot de Tonic van Nivea Pure & Natural. Fijne tonic, review staat klaar en zal nog volgen.

Zou ik deze opnieuw kopen? Jep er is al een nieuwe in gebruik.

Welk product heb jij als laatst opgemaakt?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via Facebook, Bloglovin en/of twitter?

Reacties

 • Janie

  Ik vind dit zo’n leuk onderwerp! Echter gooi ik lege verpakkingen altijd automatisch weg… In de toekomst wil ik ook blogjes over opgemaakte producten gaan maken.

 • Suzanne

  Hmm, de honing bodybutter van TBS is echt heerlijk. Ik geniet elke dag van deze heerlijke geur op mijn lichaam. Jum! Ik volg je nu via Bloglovin’.
  Liefs, Suzanne.

 • Mademoiselle SophistiquĂ©

  ik heb echt nog nooit een lipgloss opgemaakt.. maar die van dior zijn inderdaad wel erg fijn! je hebt me ook erg benieuwd gemaakt naar de creme van avene

 • Martina

  Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt!

 • Geertje

  Happy New Year!!!
  Leuk onderwerp.
  Niveau pure en natural heb ik ook, echt super fijn!
  TeaTree olie gebruiken wij altijd van Chi. Is ook heel fijn. Wel duur.

 • Robin

  ik ben heel erg benieuwd naar die Avene crème!

 • Femke

  die body butter van de body shop ga ik echt eens kopen, lijkt me geweldig 🙂

  liefs,
  Femke

  p.s: nog een gelukkig 2014 toegewenst!

 • Chiara

  Mooie producten zeg! Die lipgloss van Dior <3. Gelukkig nieuw jaaar!

 • Sara

  De Dior lipgloss lijkt me echt geweldig, ik zou hem later ook zeker opnieuw kopen !!

 • Laura

  Leuke dingen heb je opgemaakt! Vooral de tee tree olie lijkt me fijn

 • Beautydagboek

  Een heel gelukkig nieuwjaar! De Avene lijkt me ook erg lekker voor een droge huid 🙂

 • Iris - TBM

  Mooie producten heb je opgemaakt! Echt tof dat je die hele body butter opgemaakt hebt!

 • Lotje

  Mooie producten! Gelukkig nieuwjaar xoxo

 • Lisa's Beautybabbels

  Mooie producten opgemaakt! Die Dior lipgloss..ooh wat jammer dat die op is!

 • Nicky

  Fijne producten. Ik wens jou en jouw gezin het allerbeste voor 2014!

 • Aurelie

  Er zitten hele leuke producten tussen! Die scrub van TBS lijkt me heerlijk. Ik gebruik ook een dagcrème van Avène en ik ben er echt heel tevreden over. Hij doet prima zijn werk en mijn gezicht ziet er goed uit voor de tijd van het jaar. (normaal heb ik elke winter last van een super droge huid met heel veel schilfertjes)

 • Beautyjuf

  Wauw, je hebt een lipgloss opgemaakt…Knap 🙂

 • Luuke

  Leuk artikel! De bodybutter lijkt me ook heel fijn.

 • Kimberly

  Die honeymania geur is zo ontzettend lekker! Ik heb hem nog nooit gehad maar zou hem wel heel graag willen hebben. Ik ben al dol op de body butters en deze geur ontbreekt echt nog in mijn stash (vind ik tenminste, vriendlief niet haha)

 • JosĂ©

  Wat een mooie producten heb je opgemaakt!

 • Linda

  Ik ben ook verliefd geworden op de Honey Mania body Butter, ik vind hem ook als handcreme erg fijn en hij voedt mijn huid super goed. Die ga ik dus ook zeker nog aanschaffen!
  Ook ben ik erg benieuwd naar de Tea tree oil, ik heb bijna de gehele lijn en deze ontbreekt nog!

 • Summer

  Ik ben heel erg benieuwd naar die body butter, ik heb er al zo veel goeds over gehoord!

 • Manon

  lijken me fijne producten!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.