Mijn beauty firsts
12 jun 2016 Beauty Make up 11

Mijn beauty firsts

Bij Carlijn op haar blog zag ik een heel leuk artikel: dat ging namelijk over haar beauty firsts. Eerder heb ik al eens verteld over mijn kennismaking met de beautywereld in het artikel mijn beauty verhaal maar het leek mij leuk om ook deze vragen te beantwoorden. Hier komen ze!

Mijn beauty firsts

Wat is je eerste make-up herinnering?

Dat is toch wel dat ik de make-up van mijn moeder eens aan het uitproberen was. Ik vond dat heel intressant. En dan vooral om mij op te maken en om te kijken hoe lang het duurde dat iemand het zag dat ik iets droeg. Vaak zag niemand iets en dan was ik helemaal teleurgesteld haha.

Wat is je eerste gekochte make-up product?

Dat moeten producten geweest zijn van collection 2000 en miss sporty. Dat waren twee merken bij het Kruidvat en ik snuffelde regelmatig tussen de producten. Heel leuk vond ik dat, en het was lekker goedkoop. Vooral vond ik het leuk om samen met vriendinnetjes wat te kopen en het samen uit te proberen.

Wat is je eerste herinnering aan huidverzorging?

Mijn eerste herinnering aan huidverzorging is die van Nivea. Ik had een potje dag en nachtcreme en smeerde dit elke keer braaf. Oh nu ik dit zo schrijf herinner ik mij dat ik weleens in de zomer gewoon crème uit het Nivea blik gebruikte, mijn gezicht werd dan weer een stuk zachter.

Wat is je eerste eigen huidverzorgingsproduct?

Nivea, oil of olaz was iets dat mijn moeder veel gebruikte en wat ik daarom ook wel een fijn merk vond. Toen ik ouder werd wisselde ik iets meer af met producten. Toch is het bij mij niet iets geweest wat altijd mijn interesse had. Pas toen ik acne kreeg ben ik er iets meer op gaan letten en gebruik ik bijvoorbeeld veel natuurlijke verzorgingsproducten omdat die voor mij persoonlijk een positieve werking hebben op mijn acne huid.Dior Pore Minimizer

Wat is je eerste luxe product?

Dat moet iets van Dior geweest zijn. Ik ben nog steeds dól op dat merk en dat ben ik altijd al geweest. Chanel vind ik ook heel mooi en fijn maar mijn favoriet is en blijft Dior. Ik heb daar ook heel wat spulletjes van en het eerste dat ik van dit merk kocht is een oogschaduwpalette.

Wat is je eerste parfum?

Oilily! Ik weet niet hoe en wat, maar ik weet wel dat ik dit parfum heel lang gehad heb en dat ik de geur echt heel lekker vond. parfum

En je eerste echte luxe parfum?

Tjah daar vraag je mij iets. Dat weet ik eigenlijk helemaal niet meer zo goed. Ik denk Gucci, een rode flacon en de geur was zo heerlijk zeepachtig. Ik had er ook een bodylotion van, heerlijk.

Wat is je eerste beauty miskoop?

Ik heb heel erg veel miskopen gedaan. Ik ben zo iemand die alles wil uitproberen en het gewoon heel leuk vindt om nieuwe producten te ontdekken. Mijn miskopen zijn vaak te donkere kleuren lipstick of huidverzorging die heel irriterend werkt en waar ik uitslag van krijg.

Wat is je eerste beautyblunder?

Ik zal ongetwijfeld heel wat beautyblunders hebben gemaakt. Ik weet zeker dat ik vast wel eens te veel foundation heb gebruikt. Of dat ik te veel mascara droeg dat er spinnen poten ontstonden. Achja 🙂 Ik hoop dat je het leuk vond om wat te lezen over de eerste producten die ik kocht! Mocht je het leuk vinden om de vragen over te nemen vergeet dan niet om Carlijn hier even bij te vermelden, zij heeft de vragen bedacht.

Wat is jouw beauty miskoop?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Lisanne

  Oh deze vind ik ook wel leuk wie weet neem ik hem een keertje over. Wat heb jij een mooi tafeltje voor je geurtjes staan. Leuk om te zien dat we wel een beetje van dezelfde geuren houden. Die Ralph lauren die erop staat heb ik al een tijd niet meer gehad!

 • MARIJKE

  Mijn eerste beauty items waren ook van miss sporty haha. zo herkenbaar. Leuk artikel!

 • Karen

  Nivea en Miss Sporty, die zijn voor mij beiden heel herkenbaar. Ik smeerde vroeger altijd gewoon met Nivea.

 • Nesrin

  Leuk om te lezen. Mijn eerste echte aankoop was mascara ik weet alleen niet van welk merk dit was.

 • Marsha

  Wat een leuke tag heb je ingevuld. Ik kende deze nog niet. -x-

 • Sanne Makeupgorgeous

  Super leuke tag! Deze kende ik nog niet. Je hebt hem erg tof ingevuld.

 • Iris

  Ik kan me geen echte beauty miskoop van mezelf herinneren. Hetgeen dat er het meest in de buurt van komt, is een blush die eigenlijk iets te warm is voor mijn ondertoon, maar dat valt mee.

 • Carlijn

  Hee wat leuk dat je deze hebt beantwoord! Had ‘m niet eens als tag bedoeld dus des te leuker dat je het hebt overgenomen! Haha Miss Sporty, het favoriete merk van iedereen uit de jaren 80 🙂

 • Leonie

  Wat leuk om te lezen! Volgens mij was mijn eerste make-up product van Yves Rocher; omdat mijn moeder daar altijd haar spulletjes bestelde…

 • Yvonne

  Miss sporty en collection 2000, ken ik nog wel ja. Als ik die nu nog zou kopen zou ik het vast niks meer vinden 🙂

 • Hilde

  Leuk om te lezen! Collection 2000, haha, inderdaad had ik ook. Ook Oilily geurtjes en adidas. LouLou van Cacharel had ik ook. Grappig dat ik nu bij mijn dochters het allemaal zie terugkomen. Het begin met make-up etc. Geweldig!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.