Budget of high end?
13 mrt 2015 Beauty Make up 17

Budget of high end?

Het leuke van het lezen van verschillende blogs vind ik dat er van alles voor bij komt. Mooie budget producten maar ook hele mooie high end producten. Vandaag eens een vraag aan jullie wat jouw voorkeur heeft, gewoon omdat ik nieuwsgierig ben 🙂 Koop jij voor jezelf het liefste Budget of high end?

High End Make-up

Toen ik nog geen mama was, lekker bij mijn ouders woonde en daarmee geen vaste lasten had, ging ik vrijwel altijd voor high end. Ik moest niet denken aan bijvoorbeeld de producten van Essence en Catrice. Lekker snobistisch 😉 Het kwam bijna niet in mij op om mijn dagelijkse make-up producten ergens anders te halen dan bij de parfumerie. Afgezien van nagellak dan weer want dit kocht ik wel bij de drogist. Omdat ik een gevoelige huid heb was ik altijd bang dat goedkope producten niet goed zouden zijn voor mijn huid.

Essence en Catrice

Inmiddels weet ik beter. Essence heeft erg mooie producten in haar assortiment en zo ook Catrice. Het zijn mooie budget producten die ook nog eens zacht zijn voor mijn gevoelige huid. Sinds ik hier achter ben gekomen sta ik regelmatig te kijken bij de wat goedkopere producten. Naast dat het fijn is dat deze producten over het algemeen erg mooi kunnen zijn, is de prijs natuurlijk ook heel erg mooi meegenomen. Zeker nu we straks twee kindjes hebben en het daarom gewoon slim is om iets kritischer te zijn met bepaalde uitgaven.

Budget of high end

Dit betekent trouwens niet dat ik geen high end producten meer koop. Integendeel zelfs. Als ik een product moet aanschaffen welke ik dagelijks gebruik vind ik het geen probleem om hier meer geld voor neer te leggen. En ik kan echt wegdromen bij bijvoorbeeld het Mac Cinderella Palette. Ik zou daarom kunnen zeggen dat ik mooie mix heb in mijn stash. Er ziten pareltjes van budget producten tussen maar ook perfecte high end producten. En dat is eigenlijk iets wat ik ontzettend leuk vind zo’n mooie mix!

Nu de vraag aan jou; ga jij liever voor Budget of high end?

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties in de comments!

handtekening-saskia

Doe jij ook mee met de winactie?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Mandy

  Leuk artikel! Ikzelf heb het juist een beetje andersom gehad; eerst kocht ik alleen maar budget producten, sinds een paar jaar ook high end. Nu koop ik het allebei, ik kijk nooit echt naar het merk; als ik een product mooi vind wil ik het gewoon hebben, of het nu een duur of goedkoop merk is haha. Ik kan net zo goed verliefd worden op een catrice blush dan op een MAC blush 😉 Mijn stash is dus, net als de jouwe, ook een mooie mix!

 • me

  Ik heb eigenlijk alleen budget, niets mis mee inderdaad. Zou high end eigenlijk alleen misschien verzorging eens kopen omdat ik nieuwsgierig ben naar bepaalde produkten (maar dan moeten ze het wel laten om termen als zelfdenkende crème e.d. te gebruiken want dat zijn belachelijke claims) maar dat zal nooit gebeuren aangezien het budgettechnisch niet mogelijk is, met make up heb ik totaal geen behoefte aan high end, genoeg goede spullen bij de budgetmerken, heb ik geen high end voor nodig.

 • Minke

  Ik gebruikte vroeger bijna geen make up haha. Nu nog steeds niet veel, maar hebt wel wat liggen. Allemaal low budget omdat we eigenlijk geen geld voor hebben. Ik ben heel blij met actrice 🙂

 • Wendy (B)

  Ik ga voor beide.

 • Amy

  Leuk onderwerp Saskia! Mijn stash bestaat ook uit een mix. Vooral qua verzorging ga ik graag voor kwalitatieve producten met een hoger prijskaartje. Maar als het gaat om echte make-up kan ik net zo blij worden van een catrice Blush als een mascara van Estee Lauder. Het is echt verschillend per product waar ik voor kies.

 • Laura

  Ik prefereer een mix tussen high-end en budget! Vind sommige budget producten echt toppers, maar ik kan ook heel blij worden van high-end items. Leuk artikel!

 • Iris | Todayslipstick

  Ik kocht vroeger alleen maar budget producten en de laatste tijd koop ik meer high end, ik geef nu meer geld uit aan mooie producten!
  Liefs, Iris

 • beautifulday4makeup

  Gelijk heb je hoor.

 • Bianca

  Leuk dat je hier over schrijf! Ik gebruik producten uit allerlei prijsklasse heb (helaas?) het budget niet voor alleen maar dure producten, maar ben sinds kort ook helemaal gek op de producten van Catrice x

 • yasmina | BEINGYASMINA

  Wat leuk zo’n artikel! Het hoeft ook allemaal niet high end te zijn, ik heb een mix, soms koop ik iets duurs en soms iets goedkoops. Het is maar net waar mijn oog op valt! Moet ook inderdaad zeggen dat essence en catrice onzettend hun best doen om het de look te geven van een high end meren maar toch voor een fijne prijs! Chapeau for that!

 • Manon

  Leuke vraag. Ik woon nu nog thuis met mijn ma en heb naast mijn zorgverzekering en telefoonabbonement en benzine geen kosten dus ik zou ook veel high end producten kunnen kopen, maar zelf ben ik dol op budget producten en ik heb ook veel budget producten, want ik heb gewoon veel budget producten die harstikke goed zijn. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik niet van high end producten hou, ik koop het alleen minder

 • Jennifer

  Leuke artikel! Zelf ga ik voor beide, ligt er ook net aan of ik het leuk of mooi uit vindt zien vooral bij de nieuwe collectie.

 • Iris

  Liever budget, aangezien ik weinig make up gebruik.

 • Sanne Makeupgorgeous

  Bij mij is het eigenlijk omgekeerd. Eerst was ik enorm voor de budget producten, maar nu durf ik toch eens voor high end te gaan. Ik kan beide wel apprecieren en merk soms zelfs niet eens zo het verschil.

 • Shanti

  Ik heb echt een combinatie van budget en high-end. Ik gebruik dagelijks producten van Lancome, Bobbi Brown en mac maar ook van Catrice 🙂

 • Linda

  Ik ga ook voor een mooie mix. Het belangrijkste voor mij is dat ik het mooie en kwalitatief goede producten vind. Maar ik moet wel toegeven dat ik Essence en Catrice ook pas laat heb ontdekt!

 • José

  Leuk artikel! Zo nu en dan “trakteer” ik mijzelf op high end, maar meestal ga ik gewoon voor budget. Liefs

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.