Winactie: Milestone Mini Cards Nijntje Editie
5 mrt 2015 Lifestyle Mama 12

Winactie: Milestone Mini Cards Nijntje Editie

Ik vind het erg leuk en belangrijk om herinneringen aan en voor mijn zoontje voor later te bewaren. Zijn eerste tekeningen en foto’s maken daar onderdeel van uit. Maar ook lieve en leuke uitspraken  bewaar ik graag. Vaak schrijf ik deze op in een schriftje maar eigenlijk is het nog veel leuker om deze uitspraken te bewaren in een mooi vormgegeven doosje met leuke en schattige kaartjes van Nijntje! Toen ik de eerste berichten las over de Milestone Mini Cards Nijntje Editie was ik direct enthousiast. Vandaag laat ik deze ontzettend lief vormgegeven kaartjes aan je zien en heb ik een super leuke winactie! Klik snel verder!

Milestone Mini Cards Nijntje Editie

De Milestone Cards kennen jullie waarschijnlijk allemaal wel. Dit zijn kaarten waarmee je de bijzondere momenten van het eerste jaar van je kindje kan vast leggen. Na het grote succes van deze kaarten kwamen er ook de Milestone mini cards. Dit zijn kleinere kaartjes waarmee je zelf uitspraken of gebeurtenissen van je kindje kan opschrijven. Deze kaartjes bewaar je in een stevig doosje en zo heb je de perfecte herinnering voor later! Ook leuk is natuurlijk om een foto van je kindje te maken samen met het kaartje met de zelfgeschreven tekst, zo creëer je een nog leukere herinnering!

Milestone Mini Cards Nijntje Editie

Mijn zoontje zit momenteel in een fase dat hij met de gekste opmerkingen en leukste vragen komt. Ongelofelijk wat er in zo’n klein hoofdje omgaat. Extra mooi om deze gedachten van hem op te schrijven en te bewaren voor later. Zeker nu hij in een fase zit dat er zo veel in zijn leven gebeurt vind ik het mooi om deze herinneringen van hem vast te leggen. Senna maakt momenteel namelijk zo veel mee: hij wordt grote broer, is overgegaan naar een groot bed en gaat na de zomervakantie al naar de kleuterschool! Ik als trotse mama leg dit graag vast om voor altijd te bewaren!

Milestone Mini Cards Nijntje Editie

Milestone Mini Cards Nijntje Editie

In een pakje Milestone Mini Cards zitten 100 kaartjes met leuke afbeeldingen van Nijntje. Er is genoeg ruimte om iets over je kindje op te schrijven en eronder kan je de datum schrijven. Ik vind de vormgeving van de Milestone Mini Cards ontzettend leuk en vrolijk. Senna werd overigens ook helemaal wild enthousiast bij het zien van de kaartjes en ik kon ze maar moeilijk bij hem vandaan houden 🙂

Milestone Mini Cards Nijntje Editie

Je hebt vast al gemerkt dat ik ontzettend enthousiast ben over deze Milestone Mini Cards Nijntje Editie. Met veel liefde en plezier leg ik gebeurtenissen en uitspraken van Senna vast voor later!

Winactie!

Aan een van jullie mag ik een setje Milestone Mini Cards Nijntje Editie weggeven! Leuk voor je eigen kindje maar ook ontzettend leuk om cadeau te geven! Hieronder vertel ik je graag wat je moet doen om kans te maken!

– Volg Twinkelbella en like dit bericht op Bloglovin

– Volg Twinkelbella op Facebook en like & share het bericht.

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je mij wil volgen op Instagram en/of twitter maar dit is niet verplicht!

De winactie loopt tot en met zondag 15 maart 2015. De winnaar krijgt maandag 16 maart per mail bericht. Zorg er daarom voor dat je een geldig emailadres achterlaat.

Deze Milestone Mini Cards zijn te koop bij De Kleine Zebra voor € 14,95,

Succes allemaal! Doe jij ook mee?

handtekening-saskia

tb

Dit artikel is tot stand gekomen met De Kleine Zebra.

 

Reacties

 • Nicole

  Ja ik doe mee!!
  Lijken me super leuke kaartjes en aangezien Fay vanaf morgen geen baby meer is denk ik dat ik ze veelvuldig ga gebruiken!!

 • Anita H.

  Wat leuk!!

 • angelique

  Wat leuk!

 • Angeline

  Wat leuk! Ik doe mee!

 • Laura

  Ah wat jammer dat het voor een deel een Facebook-actie is, dan kan ik niet mee doen 🙁 Had me erg leuk geleken voor mijn nicht! Ze is na een lang traject inmiddels alweer 20 weken zwanger en de Milestone Babycards heeft ze al van babyliefhebber-me gekregen. Succes iedereen!

 • Lifesabout

  Wat een geweldige kaarten! Normaal vind ik milestonecards voor nu niet meer zo leuk omdat er al zoveel weken en maanden voorbij zijn gegaan, maar hier kun je zelf schrijven, handig! Ik doe graag mee aan de winactie, ik heb de eerste maanden van Sarah weinig bij kunnen houden en opschrijven, dus ik haal graag de schade in. De ontwikkeling gaat nu ook zo snel dat er genoeg te schrijven valt.

 • Iris

  Wat een leuke kaartjes! Het is ook niet zo groot en onhandig als een enorm logboek.

 • Esmeralda Groenland

  Wat zijn deze leuk! Ik doe graag mee.

 • Anke Boonen

  Wauw wat zijn ze leuk!
  Ik doe graag mee met deze winactie

 • Nancy van Heck

  Ik wil ze heel graag winnen omdat mijn 8 maanden oude zoontje erg in zijn ontdekkingstijd en ontwikkelingstijd sis waardoor ik deze leuke Nijntje kaarten erg goed kan gebruiken.

 • Marit

  Wat een leuke cards,ik maak graag kans!

 • Helma keijzer

  Wauw wat zijn deze super leuk. Love nijntje! Hopelijk mag ik ze winnen…anders ga ik ze zeker kopen.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.