Persoonlijk: Welcome To My life! (week 23)
9 jun 2014 Lifestyle 13

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 23)

Goedemorgen! Hoe gaat het met jullie? Lekker kunnen genieten van de zon? Wij wel! We hebben heerlijk zonnige blije dagen gehad. Kijk je meer naar mijn afgelopen week?

kapper

Senna zijn haar groeit zo mega snel dat we na drie weken geleden bij de kapper te zijn geweest alweer moesten! En Senna vindt het zo leuk in de auto!

koek

Na de kapper gingen we een koekje eten bij de hema!

butler tray

Deze butler tray kocht ik bij de Action maar er is nog een discussie over of het mag blijven. Vincent vindt dat er genoeg prullen in huis staan 😀

foto4

Deze schattige mini zonnebrillen kochten we voor Senna. Ze zijn zo stoer!!

sas

Eind van de week regende het behoorlijk. Voordeel: Ik kon mijn spijkerjasje weer aan!

foto

Dit ziet er misschien niet zo lekker uit maar is wel super lekker! Het is een soort van ijsje alleen dan geen ijs maar botercreme, mjum!

buurtzorg

Van het weekend mocht ik werken en ik zag er een beetje tegenop omdat het zo warm was maar het was heerlijk om te fietsen door de wijk! Lekker fris, zo wil ik altijd wel werken. Omdat ik het zo fijn vond maakte ik een fiets selfie 😀 Yeah.

win

Doe jij ook mee met de winactie?

Zo. Aankomende week wordt het erg mooi weer. Hoera! Ik kijk er al helemaal naar uit en heb er veel zin in! Donderdag ga ik naar een event en de rest van de week mag ik een paar diensten werken. Hoe was jouw week? Ga je aankomende week leuke dingen doen?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Francesca Vonk

  Ziet eruit als een geslaagde week! Mijn week was prima, veel klussen en voorbereiden voor Vico zijn kamer. Verder genoten van het weer. Wat ziet de wereld er toch vrolijk uit met een zonnetje erbij!

 • Sophie

  Ah wat lief, naar de kapper in die auto haha! Wij hadden vroeger bij de kapper ook zo’n leuk hoekje, haha! Ik heb niet zoveel bijzonders op de planning staan, genieten van het weer!

 • Beautydagboek

  Wat leuk dat jullie na de kapper bij de Hema een koekje gingen eten, dat vind ik zelf ook altijd zo leuk om lekker met de kids (en vriendlief) even ergens wat te eten en drinken :).

 • Martina

  Wat onwijs leuk die mini zonnebrillen! Die auto als kappersstoel is trouwens echt briljant!

 • Lonneke

  Leuke foto’s heb je gemaakt. Zo moet het voor Senna een leuk uitje zijn naar de kapper en dan in zo’n leuke stoel zitten. Ik hoop dat je nieuwe aanwinst van de Action mag blijven, ik vind hem erg leuk.

 • Vera

  Leuk weekje heb je gehad zo te zien! Wat schattig zit Senna daar in het autootje haha.

 • Jasmijn

  Leuk foto overzicht! 🙂

 • Natascha

  Die eerste foto is echt uber cute! Leuk om te zien, en wat betreft het tafeltje van de Action en de discussie met je vriend: die heb ik laatst ook gehad haha. Uiteindelijk heb ik die discussie gewonnen 😉 Pas alleen wel op met dat tafeltje, bij mij viel hij na een paar weken zomaar in elkaar. Het was geen geweldige kwaliteit. Nu is dat niet zo heel erg, maar met kindjes in je huis is het misschien wel iets om even goed in de gaten te houden:)

 • Miranda

  Leuke foto’s! Lief die auto bij de kapper, haha. Ik snap wel dat Senna dat leuk vindt:)

 • Linda

  Wat is het toch schattig om Senna met zijn nichtje te zien lopen 🙂 Het ziet e weer uit als een fijne week, en wat en toffe zonnebrillen voor meneer!

 • Amy

  Wat een leuke foto’s en gaaf zo’n stoeltje bij de kapper! Kan me voorstellen dat het dan voor kleine jongetjes niet meer erg is om naartoe te gaan 😉

 • Sanne

  Oeh.. dat hoorntje! Ik krijg er meteen trek in!

 • Sas

  wat een super leuke foto’s!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.