Milestone Cards & Winactie!
1 apr 2015 Lifestyle Mama Overige 9

Milestone Cards & Winactie!

Een paar weken terug vertelde ik jullie al over de Nijntje Mini Cards, dit keer vertel ik jullie over de Pregnancy Cards. De Mini Cards vind ik namelijk zo ontzettend leuk om voor mijn zoontje te gebruiken dat ik ze ook graag voor ons (ongeboren) dochtertje wil gebruiken. Ik mocht een setje Milestone Cards uitkiezen en koos natuurlijk voor die van Nijntje. Vandaag vertel ik je graag meer over deze leuke kaarten. En ik heb ook nog een winactie waarbij je Milestone Cards naar keuze mag uitkiezen! Klik snel verder en lees mee!

De Milestone cards zijn erg leuke en mooie vormgegeven kaarten waarmee je bepaalde gebeurtenissen van je kindje kan vastleggen. Naast dat de kaarten er mooi uitzien kan je ook de datum schrijven op de kaart en creëer je op deze manier een persoonlijke herinnering voor later. Zelf bewaar ik graag herinneringen voor later en dat wordt al helemaal leuk met deze kaarten!

Nijntje Milestone Cards

Nijntje Milestone Cards

In een pakje Milestone Cards zitten in totaal dertig kaarten. Van kaarten waarmee je het aantal weken zwangerschap kan aangeven tot aan kaarten waarmee je bepaalde gebeurtenissen kan vastleggen.

Nijntje Milestone Cards

Nijntje Milestone Cards

Naast de kaarten van Nijntje is er ook een originele set Milestone Cards verkrijgbaar, ook dit zijn vrolijk vormgegeven kaarten. Het is heel persoonlijk welke kaarten je leuk vindt. Toevallig is bij ons thuis Nijntje een favoriet en komt het helemaal goed uit dat hier ook varianten in te vinden zijn.

Nijntje Milestone Cards

Zelf begon ik een aantal weken terug met deze kaarten, ik loop er qua zwangerschap dus een aantal achter. Maar eigenlijk vind ik dit helemaal niet erg omdat er nog genoeg kaarten zoals bovenstaande in het pakje zitten waarmee we als ons kindje is geboren nog leuke foto’s kunnen maken.

Nijntje Milestone Cards

Nijntje Milestone Cards

Winactie!

Aan een van jullie mag ik in samenwerking met Hippemamashop een setje Milestone Cards naar keuze weggeven! Leuk voor je eigen zwangerschap (of kindje) maar ook ontzettend leuk om cadeau te geven! Meedoen is erg makkelijk en ik vertel je hieronder graag wat je hiervoor moet doen.

nijn

Meedoen is simpel: Regram op Instagram bovenstaande foto en gebruik #hippemamashop. Om een extra win kans te maken mag je hiernaast ook #twinkelbella gebruiken maar dit is niet verplicht. Laat in de comments achter dat je meedoet en welke kaarten je zou willen winnen. De kaarten mag je uitkiezen via deze link. De winactie loopt tot en met zondag 12 april 2015. De winnaar krijgt maandag 13 april bericht per mail. 

Succes allemaal! Doe jij ook mee?

handtekening-saskia

tb

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Miriam

  Wat heb je er weer een leuk verhaal van gemaakt met mooie foto’s Saskia! Veel plezier van de Milestone cards en hopelijk kunnen we er iemand anders ook blij mee maken :). En een heel leuk eerste setje trouwens! Liefs Miriam

 • Milou

  Oh wat zijn die kaartjes toch super leuk! Ik doe heel graag mee! Ook ik ben gek van Nijntje. Als ik mocht winnen dan zou ik graag de Milestone Pregnancy Cards Nijntje NL winnen. Succes aan iedereen die mee doet!:-) Liefs

 • Milou

  Is mijn reactie gelukt? Hij was ineens weg! haha

  • Saskia Hardeman

   Jazeker, is gelukt 🙂

 • marjon

  Zo jammer dat de kaartjes nog niet zo bekend waren toen onze dochter is geboren (4jaar geleden) en onze zoon(1 jaar geleden). Vlak daarna zag ik ze opeens overal.
  Dus mensen die meedoen aan deze leuke winactie: succes!

 • angelique

  Gaaf! Ik zou heel graag mee willen doen voor mn beste vriendin

 • Charlotte Bus

  Voor mijn volgende zwangerschap wil ik ze graag gaan gebruiken! Vind ze echt super leuk!
  De milestone pregnancy cards Nijntje.

 • Anouk

  Wat een leuke actie! Ik doe op de valreep nog even mee

 • Helma keijzer

  Ze staan hoog op de verlanglijst!! Voor zwangerschap te,laat…hallo week 26. maar voor ons kleine wondertje in juli heel welkom….

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.