De Merk Fan Tag: Mommy Style
17 mrt 2015 Mama Overige 8

De Merk Fan Tag: Mommy Style

Onlangs heeft Tamara mij getagd voor een super leuke tag: de merk fan tag. Deze tag is helemaal in het teken van mama’s. Ik vulde de vragen met veel plezier in en vertel onder andere over waar ik het liefst onze kinderkleding koop en wat ons favoriete speelgoed is!  Ooh en vergeet niet om even een kijkje te nemen op Tamara haar blog! Lees je mee met deze leuke tag?

Zwitsal of Dermocare

Allebei niet. Toen ik zwanger was van Senna kocht ik ongeveer alles van het merk Zwitsal. Tot dat ik erachter kwam dat het de huid uitdroogt (sls/sles). Toen ging alles er weer uit en maakte plaats voor Weleda. Van Dermocare kocht ik een tijdje terug snoetenpoetsers voor de baby, omdat ze in zo’n leuke roze Peppa Big verpakking zaten. Toen ik naar de ingredienten keek werd ik al helemaal niet blij, bijna nog erger dan bij Zwitsal! Wel een hele slimme marketing truc om een je producten Dermocare te noemen. Zo ga je er van uit dat het wel goed zit. Voor Senna gebruiken we vrijwel alles van Weleda (uitgezonderd van een badje met Kneipp Nature Kids) en voor de baby wil ik alles aanschaffen van Naif.

Pampers of Kruidvat

Voor Senna gebruikte ik toen hij net was geboren tot ongeveer een jaar oud alleen maar pampers. Totdat ik eens luiers van het Kruidvat probeerde en erachter kwam dat deze ook heel erg goed zijn! Sindsdien kocht ik altijd luiers van het Kruidvat.

Chinees wokrestaurant of Mac Donalds

Doe mij dan maar de Mc Donalds hoor. Eigenlijk hoor ik dit als verantwoorde moeder helemaal niet lekker te vinden maar ik vind het wel erg lekker. En ideaal om met kindjes naar toe te gaan. In een wokrestaurant zou ik niet zo snel graag zitten omdat mijn zoontje niet zo lang stil kan zitten.

Studio 100 of Disney Junior

Disney Junior is groot favoriet bij ons thuis. Senna vindt het heel erg leuk en kijkt er graag naar. Zelf vind ik stiekem Prinses Sophia super leuk om te kijken 😉

Lego of Playmobil

Zonder twijfel Lego! Wij zijn groot fan van Lego en hebben best een aardige verzameling. Senna kan zich er uren mee vermaken en vindt het ontzettend leuk. Playmobil hebben we ook maar dat is wat minder in trek omdat Senna houdt van heel veel zelf bouwen.

boodschappen

Albert Heijn of Lidl

De Lidl. Ik vind het assortiment ontzettend leuk. Vooral nu ook weer rond de pasen hebben ze zo veel lekkers te koop en zo veel keuze. Ik doe er graag mijn boodschappen.

Zara of Primark

Ik kom eigenlijk bij beiden vrij weinig. Ik zou denk ik toch kiezen voor de Zara omdat we daar weleens online hebben besteld voor Senna. de kleding die zij voor kinderen aanbieden zijn erg leuk!

Center Parcs of Club Med

Club Med heb ik nog nooit van gehoord. Center Parcs vind ik zelf super leuk alleen Vincent vindt het echt vreselijk en wil er niet graag naartoe.

Haba of V-tech

Ook Haba ken ik niet dus ga ik maar voor V-tech 🙂

Action of Pippoos

Ik ga weleens naar de Action maar koop daar vrijwel geen speelgoed meer omdat het vaak snel kapot gaat. Alleen bijvoorbeeld klei van Playdoh neem ik mee als ik het daar zie liggen.

Stokke of Koelstra

Stokke! Wij hebben de wandelwagen van Stokke en de Tripp Trapp stoel. Ik vind het een erg fijn en praktisch merk.

Milestone Mini Cards Nijntje Editie

Nijntje of Woezel en Pip

Nijntje natuurlijk. Komt vast omdat ik toen ik klein was al gek was op Nijntje. Ik blijf het leuk vinden.

Z8 of Tjilmad

De kleding van Z8 vind ik betaalbaar en erg leuk. Senna heeft er ook aardig wat kleding van gehad en dat is heel goed bevallen.

babykleding

Hema of Zeeman

Hema! De Hema vind ik steeds fijner om naartoe te gaan. Het aanbod wordt groter, uitgebreider en veel leuker. De Zeeman vind ik niets mis mee, maar vrijwel alle kleding die ik daar eens heb gekocht wordt lelijk na het wassen.

Lief! of Koeka

Ik vind allebei wel erg leuk maar als ik kijk naar wat wij in huis hebben is dit zeker Lief! Vooral toen Senna net geboren was kocht ik voor honderden euro’s aan kleertjes van dit merk voor hem.

Erg leuk om deze tag ingevuld te hebben. Hierbij tag ik alle mama’s die het leuk vinden om deze tag ook in te gaan vullen!

Wat kies jij? Albert Heijn of Lidl?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Liset

  Wat een leuke tag! Ik doe helemaal niet vaak een tag, maar dit is super om te lezen. Wij gaan ook nr de Lidl, het assortiment is nu wel extra lekker! Heb je de crème bruleé al gespot? Die is zooo lekker :).

 • Carlijn

  Droogt Zwitsal de huid uit ja? Jammer, kan die geur niet weerstaan… Goede tip van de Kruidvat-luiers, dat merk je vast in je portemonnee! Heb dat shirtje van de Hema trouwens ook gekocht voor één van m’n meisje, met die katten en ‘Hello’. Super cute 🙂

 • marjon

  Heb de tag al een paar keer voorbij zien komen. Merk dat er bepaalde keuzes zijn die veel mama’s / vrouwen hetzelfde kiezen. Grappig!

 • Linda

  Een erg leuke en grappige tag! Zo heb ik nooit geweten dat zwitsal de huid uitdroogt en lijkt het mij heerlijk om voor een kleine te shoppen bij de Zara. Al ben ik ook verrast door het steeds ruimer wordende assortiment bij de Primark!

 • alexa

  heel erg leuk om dit eens te lezen! Ook een originele tag die ik niet zo vaak voorbij zie komen! Vind zwitsal heerlijk alleen jammer van het effect.

 • Tamara

  Leuk om ook jouw antwoorden te zien! Eb grappig dat we bij veel dingen hetzelfde antwoord hebben! Haha!

  Lief dat je me getagd hebt!

  X

 • Iris

  De Lidl heeft inderdaad leuke ‘extra’ spullen. Wel raar dat Zwitsal niet echt geweldig is, gelukkig ruikt het wel superlekker.

 • Manon

  Oh ik had geen idee dat zwitsal de huid uitdroogt jeetje! Leuke tag !:)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.