Review: NAÏF Quality Baby Care
20 feb 2015 Beauty Lichaamsverzorging 5

Review: NAÏF Quality Baby Care

Eerder schreef ik al eens dat ik de verzorging voor mijn kindjes belangrijk vind. Gevoelige huidjes hebben nou eenmaal net wat meer liefde en aandacht nodig. Nu er een baby op komst is ben ik aan het oriënteren op welke producten ik voor haar wil aanschaffen. Van het merk NAÏF ontving ik een aantal producten welke ik vandaag met jullie ga bespreken. Kijk je mee naar mijn review?

Baby Verzorging

Toen de twee vrienden Sjoerd en Jochem hoorden dat ze vader werden ging er een wereld van baby verzorging voor hen open. Wat daarbij opviel is dat kwaliteit soms ver te zoeken was. Dat moest anders. Naif werd opgericht met als hoofddoel: geen irriterende en schadelijke stoffen, maar milde ingrediënten. Producten zonder onnodige toevoegingen, alleen het allerbeste. NAÏF belooft het volgende:

 • Dermatologisch getest
 • PH-huid neutraal
 • Hypo-allergeen / allergeenvrije parfum
 • Vrij van chemische conserveringsmiddelen
 • Geen PEG, SLS/ SLES, Phenoxyethanol,
  Parabenen, Minerale Olie of andere mogelijk schadelijke ingrediënten
 • Mild en speciaal voor baby’s geformuleerd

NAÏF Quality Baby Care

Zachte producten voor de huid

Het allerbeste is natuurlijk ook wat ik mijn kindje wil meegeven. Producten die zacht zijn voor de huid en niet zorgen voor irritatie. En een lekkere geur is natuurlijk ook prettig. Het eerste wat mij aan dit merk opviel is de vormgeving van de producten. Dit sprak mij namelijk ontzettend aan; clean en daarnaast door de leuke tekeningetjes ook weer schattig. Een mooie uitstraling die ik straks graag in de babykamer van mijn dochtertje zou zien.

NAÏF Quality Baby Care

 

NAÏF Quality Baby Care Shampoo (€9.95)

This is no ordinary Shampoo, you must understand

It will make your baby the fairest in the land

So feel the love and massage gently in their hair

Carefully rinse end handle with flair

Deze shampoo belooft de haartjes van je kindje schoon te maken en daarnaast om niet te prikken in de oogjes. Deze shampoo heeft een voedende werking en maakt het haar zacht en glanzend.

Ingrediënten

Aqua,Coco-Glucoside,Sodium Coco-Sulfate,Cocamidopropyl Betaine,Glycerin, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Chloride, Parfum, Sodium HydroxideNAÏF Quality Baby Care

Mijn ervaring

De geur! Dat is wat mij als eerste opviel. Deze is zo lekker zacht en heeft ook iets heel liefs in zich. Naast de geur viel mij op niet veel nodig te hebben om de haren van mijn zoontje goed te kunnen wassen. De shampoo voelt zacht aan en reinigt de haartjes op een zachte manier. De shampoo schuimt lekker en bij het uitspoelen prikt het niet in de oogjes. Zowel door mij als door mijn zoontje Senna is deze shampoo helemaal goedgekeurd!

 

NAÏF Quality Baby Care

NAÏF Quality Baby Care Cleansing Wash Gel & Softening Body Lotion

Naast dat ik de shampoo mocht uitproberen ontving ik ook een mini cleansing wash gel en een mini softening body lotion. Ideaal om zo eens uit te proberen. Vooral naar de bodylotion was ik erg nieuwsgierig aangezien Senna op zijn armen last heeft van droge plekjes. Voor hem is het daarom belangrijk dat een bodylotion zijn huid zacht maakt en de huid niet irriteert.

NAÏF Wash Gel

De NAÏF Wash Gel is gemaakt op basis van een zeepvrije formule. Het beschermlaagje van de huid zal intact blijven door de milde reiniger. Ook deze wash gel prikt niet in de ogen.

Ingrediënten

Aqua,Coco-Glucoside,Sodium Coco-Sulfate,Cocamidopropyl Betaine,Glycerin, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Hydroxide

Mijn ervaring

Een echt lekker schuimbadje heb ik hier niet mee kunnen maken, maar dat geeft ook niet omdat wij vaker producten gebruiken die niet schuimen. Voor wassen is deze gel zacht en fijn in gebruik. Op een milde manier kan ik hier het huidje van Senna mee reinigen.

NAÏF

 

NAÏF Body Lotion

De bodylotion is geschikt voor dagelijks gebruik en speciaal ontwikkeld voor de dunne en gevoelige huid. Door een bijzondere combinatie van unieke ingredienten zorgt deze bodylotion voor perfecte hydratatie.

Ingrediënten

Aqua, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Glycerin, Methylpropanediol, Gossypium Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Parfum, Xanthan Gum, Sucrose Laurate, Alcohol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil,Bisabolol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Mijn ervaring

Body lotion is altijd een spannend iets omdat de huid van mijn zoontje niet goed tegen alle producten kan. Op bepaalde merken reageert hij bijvoorbeeld met rode vlekken of een nog drogere huid. Wederom vind ik de geur weer erg lekker en de lotion smeert gemakkelijk uit. Het trekt snel in en het mooiste is dat het huid van mijn zoontje zacht aanvoelt en geen enkele vorm van irritatie vertoont.

NAÏF Quality Baby Care

NAÏF Quality Baby Care

Wat is NAÏF een leuk merk en wat jammer dat ik het niet eerder ontdekt heb! Zoal je waarschijnlijk heb kunnen lezen ben ik enthousiast over de geur! Deze is zo ontzettend lekker en ik denk dat dit de perfecte geur is voor een lief en zacht babyhuidje. Het belangrijkste waar ik op let tijdens het testen van Baby producten is hoe de huid reageert. Gelukkig is er bij alle producten geen irritatie opgetreden en kunnen we de producten fijn gebruiken. De verpakkingen van de producten vind ik erg mooi en clean. de tekeningen en de quotes die de verpakkingen bevatten geven net dat beetje extra en passen in het geheel. Wij hebben alvast besloten dat dezeproducten van NAÏF gaan worden voor onze baby!

Voor meer informatie over NAÏF Quality Baby Care klik hier.

Ken jij dit merk al?

handtekening-saskia

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review, dit beïnvloedt mijn mening niet. 

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

 

Reacties

 • Liset - Beautydagboek

  Wat een fijne producten! Dit zou ook echt wat voor mijn kindjes zijn, ik ben er voor om zo min mogelijk ‘troep’ in kinderverzorging te hebben. Mag ik vragen hoe de prijzen liggen en waar ik het kan kopen?

  • Saskia Hardeman

   Hoi Liset, dat is een goede 😉 De shampoo is 9,95. De producten zijn te koop via de webshop van Naif (link heb ik zojuist onderaan geplaatst).

 • beautifulday4makeup

  Wat een mooi merk met een prachtige visie

 • Nienke

  Wat een fijne verpakkingen dit, en de inhoud moet ook top zijn! Ik zou ze zo voor mezelf kopen haha. Al zou mijn vriend misschien schrikken als hij dit in de badkamer ziet staan 😉

 • Iris

  Het ziet er zo lief uit! Het idee erachter is ook goed en fijn dat het de beloftes waarmaakt.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.