Stokke Xplory True Black
8 mrt 2016 Lifestyle 23

Stokke Xplory True Black

Wat jullie inmiddels wel zullen weten is dat ik een echt buitenmens ben. Ik maak graag wandelingen en ben gewoon heel graag buiten. Als je net zoals ik kleine kinderen hebt, is een goede kinderwagen een must have. Ik heb vroeger toen ik eens aan het oppassen was weleens met een slechte kinderwagen gelopen, dat is echt niet aan te raden, wij gaan daarom voor kwaliteit!

Stokke Xplory

Toen ik vijf jaar geleden zwanger was van mijn zoontje traden Vincent en ik de wondere wereld binnen van alle mooie babyspullen. Het heeft niet lang geduurd voordat wij ons oog lieten vallen op het merk Stokke. Het design is precies dat bij ons past en spreekt ons erg aan. Wij kochten destijds de Stokke Xplory en waren er onwijs blij mee. Dat wij er blij mee waren kon je dan ook wel zien door de stof die iets vaal is geworden en er niet meer zo mooi uitziet als dat hij was. Maar goed, hij is dan ook wel heel intensief gebruikt, en ik kan bijna niet anders dan alleen maar positief zijn over deze wagen.

Stokke Xplory

Stokke Xplory True Black

Toen ik van Stokke een wagen mocht uitkiezen wist ik direct dat wij weer graag een Stokke Xplory wilden hebben. In onze ogen geen mooiere wagen en daarnaast is het gebruiksgemak gewoon heel fijn. Toen Stokke een True Black versie had uitgebracht kon ik al helemaal mijn geluk niet op; wat een onwijs gave wagen! Het werd dus de Stokke Xplory True Black en ik kan niet anders zeggen dan dat ik de wagen onwijs fotogeniek vind.

Stokke Xplory True Black

Design Kinderwagen

Grappig detail is trouwens dat toen wij vier jaar geleden met de Stokke Xplory liepen, deze wagen nog vrij nieuw en bijzonder was. Hoe veel opmerkingen wij niet hebben gekregen over die wagen. Nu wij met Sophia weer met een Stokke over straat lopen merk ik dat deze wagen niet meer gezien wordt als spaceshuttle, maar als een mooie design kinderwagen.

Inmiddels hebben wij de wagen een paar weken in gebruik en zijn wij er heel erg blij mee. Zoals ik al zei is de wagen niet alleen ontzettend mooi, maar ook heel praktisch en fijn. Onze Sophia zit er echt in als een prinses, en dat is het natuurlijk het belangrijkste 😉

Ik ben inmiddels bezig met een uitgebreide review van deze Stokke Xplory True Black, die kunnen jullie dus binnenkort nog hier op mijn blog verwachten! Lees ook mijn review over de Stokke Tripp Trapp Stoel en de Stokke Mycarrier 3in1 draagzak.

Wat vind jij van deze Stokke Xplory True Black? Waar let jij op bij de aanschaf van een kinderwagen?

Fotografie: Wilbert Pecht

Reacties

 • sabrin

  Wauw, lekker stijlvol! Het belangrijkste bij een kinderwagen is dat hij vlot rijdt & vooral makkelijk op te bergen dus compact.

 • demallemolenmoeder

  Ik vind het een prachtige kinderwagen. Zelf vind ik een goede kinderwagen ook erg belangrijk. Nu ik een dochter heb vind ik het nog belangrijker.

  Trouwens, prachtige foto’s!

 • Simone

  Lijkt me een hele praktische wagen omdat hij zo hoog is. En wat een belachelijk mooie foto’s zijn dit weer Saskia! 😉

 • Wilmaaa

  Knapperd en die leren broek staat super! & die wagen is ook prachtig haha!

 • MARIJKE

  Je schrijft dat de wagen fotogeniek is. Maar heb jij jezelf wel gezien achter die wagen.. Wat zie je er goed uit zeg! Prachtige foto’s.

 • Leonie

  Wauuw, wat een prachtfoto’s! Ik vind de wagen erg stoer, tof! Toch zijn wij verliefd geworden op de Joolz..!

 • Mathiske's mama blog

  Wat een gave wagen! Ik wilde zo graag een stokke xplory. Het zijn hele mooie foto’s geworden!

 • Angela - Mama met passie

  Wauw wat een gave foto’s! En die broek staat je onwijs goed, waar heb je die vandaag, ik zoek al tijden zo’n broek namelijk haha. En die wagen ziet er heel stoer uit en fijn zo hoog!

  • Saskia Hardeman

   Haha. Deze broek heb ik echt jaren geleden in een winkel gekocht voor 8 euro omdat er een lusje kapot was haha. Weet geeneens meer hoe die winkel heette, maar heb wel heel veel plezier gehad van deze broek 🙂

   • Angela - Mama met passie

    Haha dan ga ik gewoon nog even verder zoeken 😉 Heerlijk he van die koopjes die jaren later nog steeds als gegoten zitten en zeker na een zwangerschap!

 • Nathalie

  Wat een mooie foto’s! Stoere wagen hoor!

 • Fenna

  Wat zie je er goed uit!
  Ik weet nooit zo goed wat ik van deze wagen moet vinden, moet wel zeggen dat ik de wagen met zwart frame een stuk mooier vind dan de gewone versie.
  Ben benieuwd naar de review!

 • Judith

  Een hele mooie wagen, maar Wow die vrouw erachter!! Echt mooi hoor! Waar heb je die broek vandaan? Heel sexy.

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel 🙂 Ooit eens gekocht in het dorp, maar geen idee meer waar precies 🙂

 • Vlijtig Liesje

  Ik vind het een hele stoere look!

 • Sandra

  Wat een prachtige foto’s zeg, wauw! En de wagen ziet er inderdaad erg mooi uit!

 • Jeske

  Wat een te gekke foto’s! Ben heel benieuwd naar de review.

 • Yvonne

  Wat een stoere broek! Super stijlvolle foto’s. Volgens mij een ideale kinderwagen! Lekker hoog.

 • alexa

  wat een mooie buggy is dit! wat een mooie vrouw loopt er ook achter de buggy!

 • heidi

  Wat leuk om te zien.
  Mooie foto’s meid.

 • Bertine

  wat een prachtige wagen met een prachtige mama erachter<3

 • Mama van Dijk

  Wauw je bent ook wel een prachtige mama! Die wagen past precies in het plaatje:)!

 • Manon

  Wat een onzettend gave foto’s! De broek staat je echt geweldig! De stokke xplory vind ik erg mooi qua design, maar het inklappen vonden wij niet prettig en hij paste amper in onze vorige auto (peugeot 206).

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.