Welcome To My Life! Super trots en vraag aan jullie!!
18 sep 2017 Lifestyle Welcome To My Life! 7

Welcome To My Life Super trots en vraag aan jullie!!

Welkom weer bij een heel nieuw overzicht van onze afgelopen week! Een week van vooral heel erg veel regen, een leuk event én natuurlijk het feit dat onze dochter voor het eerst in haar grote meisjes peuter bed sliep (mijlpaal!).

Het is voor mij even wennen hoor dat ik in de ochtend op maandag helemaal vrij ben. Van mijzelf moet ik eerst een lijstje afwerken en als ik op tijd klaar ben mag ik een aflevering Switched at Birth kijken. Ik ben inmiddels al in seizoen 5, wow!

Sophia neemt het er in de middag lekker van en slaapt de hele middag door tot (bijna) aan het eten toe. Ik heb daarom tijd om lekker met Senna wat te bouwen. Hij geeft mijn trouwens altijd de “rot-klusjes”. Zoals: zoek dat iniminie kleine rode lego blokje met een gat. Tjah, delegeren kan hij wel 😉

Dinsdag is ongeveer hetzelfde als maandag. Ik doe in de ochtend de hoognodige dingen zoals schoonmaken en wassen en in de middag zijn de kindjes er weer. Senna gaat natuurlijk wel de middag naar school en als hij weer thuis is werken we samen nog even aan een mega kleurplaat.

Jeej, papa thuis! Worden jullie kinderen daar ook altijd zo onwijs enthousiast van?

Woensdag even een rustige ochtend. Op zo’n ochtend mag van mij ook best de tv aan. Sophia speelt tussendoor ook gewoon lekker en zo komen wij de ochtend wel door.

In de middag liggen Senna en ik onder een kleedje op de bank en drinken we thee. Ik ben niet meer zo dol op Blond Amsterdam als dat ik was, maar ik word er nog wel onwijs vrolijk van (en ik blijf het ook gewoon lekker kopen ;)).

Wat een plensbuien ook he! Wanneer ik Senna ophaal van school trek ik deze onwijs foute laarzen aan. Vincent vindt het afschuwelijk, maar ik vind ze juist heel erg leuk omdat ze zo fout zijn

Tijd om nagels te lakken en voor een Reese’s. Deze kocht ik bij de Action. De shoplog die ik hiervan opnam kan je via volgende link bekijken: Action Shoplog.

stokke sleepi

Donderdag moet ik een klein meisje wakker maken die voor het eerst in haar eigen bed sliep! Wat een mijlpaal zeg. Ik ben nu écht de kleine kinderen ontgroeid. Van Stokke kregen wij dit fantastische Sleepi bed, en ik vind dit bed nog leuker en handiger dan ik dacht! Bovendien slaapt Sophia er echt heerlijk in. Ja, ik ben heel trots!

Vraag aan jullie: wat doen jullie trouwens met de oude bedjes? Geef je die weg of zet je het op marktplaats? Ik twijfel zelf nog wat ik er mee zal doen!

Deze dag gaan Sophia en ik naar de opening van C&A in Arnhem en hebben we een hele leuke ochtend. Wanneer wij thuis zijn eet ik snel een lekker broodje en kijk ik: jaja, Switched at Birth! Sophia die is zo moe van de reis dat ze lekker de hele middag slaapt.

Deze hele dag nam ik de camera mee en maakte ik bovenstaande vlog! Heb jij deze al gezien? In deze vlog neme ik jullie mee naar de opening van de nieuwe C&A in Arnhem en heb ik een leuke shoplog!

Vrijdag maak ik geen foto’s behalve van dit bordje eten van Sophia. Wij eten namelijk rijst met gegrilde groenten. Super simpel maar wel heel erg lekker. Deze week hield ik elke dag bij wat wij aten en dit ga ik aankomende week in een artikel met jullie delen!

Zaterdag viert een lief vriendinnetje van mij haar verjaardag en houdt zij een High Tea. Het is echt zó leuk, gezellig en lekker. Echt een leuk idee.

Zondag staat de hele dag in het teken van spelen. Ik slaap in de ochtend lekker uit. De laatste tijd voel ik mij steeds totaal niet fit alsof ik tegen een klein griepje aan zit te hikken. In de middag gaat het weer wat beter en speel ik met de kindjes. Ook maak ik het washok helemaal schoon (niet de planning maar gewoon heel impulsief haha).

Bedankt weer voor het lezen lieve allemaal. Aankomende week wordt ook een beetje een spannende week, maar daar vertel ik jullie later wel weer meer over! Ik wens jullie veel zon toe deze week en tot volgende week maar weer, veel liefs!

Hoe oud was jij zelf, of hoe oud was jouw kindje bij de overstap naar een groter bed?

Reacties

 • Marloes

  Sophie was nog best klein toen ze naar een groter bed ging. Ze was net geen twee, maar ik was in verwachting van Fenne en we vonden het zonde om een extra bed te kopen voor een half jaar 🙊 als Fenne straks klaar is voor een groter bed gaan wij het bedje op marktplaats zetten tenzij iemand in onze omgeving het kan gebruiken.
  Onlangs geplaatst door Marloes: Dromenvangers: Je eigen online magazine

 • Sylvia

  Zoë sliep met een jaar al in een eenpersoonsbed.. (Wel met een bedhekje ervoor) kon niet anders met de verhuizing. Oude bedje gewoon via marktplaats verkocht. Je laarzen vind ik ook fout maar wel leuk haha. Heerlijke week gewenst!
  Onlangs geplaatst door Sylvia: About last week..#37

 • Anouk

  Hier sliep de oudste met net 2 jaar in een groot bed (kwam net zo uit, omdat kleine broer toen de wieg was ontgroeid). De jongste was bijna 2 toen hij overging. Hij had altijd slaapproblemen, tot hij naar een groot bed overging. Raar maar waar.

 • Gerdi

  Hier ging zoonlief met 2 jaar over naar een groot bed.. hij besloot eruit te klimmen, dus toen toch maar snel overgegaan! Het oude bedje staat achter de schuine wand op zolder, wie weet komt er ooit nog een kleintje en anders bewaren we hem voor later!
  Onlangs geplaatst door Gerdi: Nieuw | Mijn week in een notendop! | Marianne trapt af

 • Hilde

  Het Sleepi bed oogt heel klein, hoelang zou ze daarin kunnen liggen? En waarom niet gelijk in een groter ledikant?

  • Saskia Hardeman

   Het bed kan uitgebreid worden, en wij hebben die uitbreiding ook. Alleen ik vind het dan gelijk zo groot, voor mijn zoon hebben wij ook eerst een peuter bed gedaan. Voor ons is deze tussenmaat nu gewoon fijn en goed zodat ze kan wennen.

 • Baukje van der Wal

  Leuk om te lezen! Ook de combi van je weekoverzicht en dagvlog.
  Hier ook tzelfde met het Blond servies. Iedereen weet ook dat ik t heb en dus krijg ik t ook steeds weer cadeau ;).

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.