Welcome To My Life! Ik heb bijzonder nieuws <3
9 okt 2017 Lifestyle Welcome To My Life! 17

Welcome To My Life Ik heb bijzonder nieuws

Hoi! Wat een week. Een week waarin op persoonlijk vlak veel speelde maar waar we natuurlijk ook ongeveer een hele week feest vierden voor de verjaardag van onze lieve knappe zoon In dit dagboek laat ik jullie de traktatie voor bij Senna op school zien en heb ik heel bijzonder (baby) nieuws!

Heel eerlijk? Ik weet niet meer zo goed wat ik maandag allemaal gedaan heb. Zondag hadden wij natuurlijk de verjaardag voor Senna en maandag poetste ik daarom nog een beetje in huis. Verder was ik vooral heel erg trots op Senna die helemaal in zijn eentje zonder hulp (want ik bak er niks van;)) deze racewagen van Technisch lego in elkaar zette!

En toen was het dinsdag dan echt de verjaardag van Senna. Zes jaar al! Wauw. Vin en ik brachten de kindjes naar school en de peuterspeelzaal en maakten daarna direct de traktatie voor Senna bij hem op school klaar. Het zijn ijshoorntjes met fruit geworden! En wat was een succes!

Senna zijn eigen juf was helaas ziek maar ik was er bij met het trakteren!

In de middag kwam er een vriendin voor Senna zijn verjaardag. In de avond wilden we spareribs eten, maar deze winkel was dicht. Dus werd het een enorm vette hap. Heel af en toe op zijn tijd best lekker.

Woensdag hield ik de hele dag bij in een vlog die je hier kan terugkijken: mamavlog. Heb jij hem al gezien?

Sophia en ik gingen naar het dorp en bij het parkeren kregen wij van een vrouw dit kaartje omdat zij het niet meer nodig had. Zo lief vind ik dit soort dingen!

Naar aanleiding van dit artikel kreeg ik veel de vraag hoe de tas van Senna is geworden. Tadaaaa, dit is em!

Donderdag was het staken van de scholen. Ook Senna bleef daarom thuis en ik besloot om er een enorm rustige vakantie dag van te maken. De tv mocht lekker aan en de kinderen mochten zo lang mogelijk in de pyama’s rondlopen als ze wilden. Hier op de achtergrond zie je Senna heel erg druk bezig met zijn technisch lego.

In de middag ging Senna spelen bij mijn schoonouders. Sophia besloot niet te willen slapen en ik vond het daarom lekker om samen te gaan wandelen. Dit doet ons altijd zo goed.

Vrijdag ochtend besluit ik lekker om het huis te poetsen. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe lang jullie bezig zijn per week met het schoonmaken? Ik merk dat er hier best wel veel uren in zitten per week en ben heel benieuwd hoe anderen (mama’s) dit doen.

Ik haal Senna op bij een vriendje en terwijl ik sta te kletsen maakt Senna nog even van die mooie grasvlekken in zijn gloednieuwe broek. Aargh. Ik zou direct door naar mijn zus maar wil een broek met vlekken die er niet uit gaan niet riskeren en rijd eerst naar huis. En met geluk want de vlekken zijn er gelukkig uit! Dit inspireerde mij tot het schrijven van een artikel waarin ik vertel hoe je grasvlekken uit kleding verwijdert, ik zal deze van de week plaatsen!

Bij mijn zus maken we een fietstocht met Sophia in de bakfiets. Ze vindt het heerlijk, alleen op de terugweg gaat het regenen en dit is toch een beetje sneu. Wel heeft ze het super goed gedaan

Zaterdag gaan wij met een vriendin lekker tapa’s eten. Senna gaat ook gezellig mee en hij is zo lief! Het was heel erg gezellig.

Doen jullie trouwens al mee met de Disney On Ice winactie waarmee ik vier kaarten mag weggeven voor de show?

Zondag deed ik wat huishoudelijke taken en in de middag mocht ik naar de baby komen kijken van een van mijn allerliefste vriendinnetjes Stephanie. Jullie kennen haar waarschijnlijk ook nog wel van de gastblogs die zij zo nu en dan voor Twinkelbella schrijft! Donderdag belde Stephanie mij al om over de geboorte van Jason te vertellen, en ja hij is gewoon geboren op zijn uitgerekende dag! Zó bijzonder! En is het niet een ontzettend knap kind?! Ik ben heel trots op je Stef

Zo en dit was het weer voor deze week! Tot volgende week maar weer en veel liefs!

Om weer even terug te komen op het schoonmaken. Hoe lang ben jij bezig met het schoonmaken per week?

Reacties

 • Linda

  Ik vind het een hele leuke en originele traktatie van Senna. Heerlijk zo’n fruit ijsje. Veel beter ook dan een suiker bom 🙂 En wat is Jason een knapperd, heel bijzonder dat hij op de uitgerekende dag is geboren!

 • Kim

  Klinkt als een heerlijke week!
  En schoonmaken. Het verschilt wel een beetje per week. Momenteel ben ik er veel tijd aan kwijt (hallo nesteldrang!), maar er zijn ook dagen dat ik er bijna niets aan doe. Dit zijn voornamelijk de dagen dat ik de hele dag aan het werk ben en dan heb ik s avonds buiten de kleine dingetjes geen puf meer om het hele huis nog eens te doen.
  Onlangs geplaatst door Kim: Zwangerschapsupdate #4 – 27 weken zwanger

 • Sylvia -alovelyadventure

  Wat een heerlijke traktatie! Daar zou ik ook wel van willen snoepen. Voor wat betreft schoonmaken.. Ik denk dat ik iedere dag wel anderhalf tot twee uur schoonmaak. Denk aan keuken bijhouden, badkamer/wc, stofzuigen en dweilen, was/ophangen/strijken.. Pff wat een werk allemaal haha
  Onlangs geplaatst door Sylvia -alovelyadventure: About last week.. #40

 • Jacqueline

  Wat een geweldige traktatie zeg! En wat een heerlijk weekend. Gefeliciteerd met de geboorte van Jason! Altijd zo bijzonder weer als er een kleintje wordt geboren . Een hele fijne week weer en wij doen zeker mee met de leuke winactie!
  X Jacqueline

 • Nancy de Groot

  Een heerlijke week! Ook hier in huis gaat veel tijd in het schoonmaken zitten. Ik denk dat dit komt, doordat ik deze momenten moet verdelen over de dagen dat ik thuis ben. Met een klein mannetje, die altijd graag mee wil helpen op zijn manier, lukt het niet om in 1 keer iets aan te pakken. Daarom gaat dit in delen 😊

 • Rachel

  Wat een lekker weekje en wat heeft senna een concentratie. Je ziet hem altijd wel met iets indrukwekkends bezig zijn.
  Mijn huishouden is net als mijn werk. Onregelmatig. In een week waarin ik niet veel werk probeer ik zoveel mogelijk te doen, maar als ik het druk heb op mijn werk wordt het huishouden beperkt tot het hoognodige.
  Onlangs geplaatst door Rachel: Weekly Diary #6 – Wat gaat het snel

 • Hailey Ilani Jay

  Leuke traktaties!
  Hoeveel uur ik bezig ben? Dat is een lastige vraag hahaha. Voor Juni 2016 had ik mijn vaste poetsdagen/momenten. Dat vond ik zo fijn werken! En langzaamaan probeer ik dat weer op te bouwen. Zo had ik bijvoorbeeld; maandag de badkamer en toilet grote beurt, alle verdiepingen stoffen, stofzuigen en dweilen. Dan hoefde ik de rest van de week niet veel te doen. En 1 vaste dag in de week voor de grote klussen.
  Bijvoorbeeld zaterdag. De ene zaterdag alle ramen binnen, de andere alle ramen buiten, en dan weer een zaterdag alle deuren afsoppen. Zo werkte het prima bij mij!!

 • Simone

  Wat een leuke traktaties hebben jullie gemaakt en gefeliciteerd Stephanie!
  Onlangs geplaatst door Simone: Vlog: Even schrikken van de 20 weken echo…

 • Jessica J.

  Ohh, gefeliciteerd voor je vriendin! Wat een schattig baby’tje. En die traktatie ziet er erg lekker uit!
  Onlangs geplaatst door Jessica J.: Vers van de Pers: Lush Halloween 2017

 • margriet kuper

  Wat leuk dat je uiteindelijk idd hebt gekozen voor de traktaties die ik op instagram heb staan. En helemaal leuk dat ze in de smaak vielen… Ik snap dat heel goed natuurlijk 😉

  • Saskia Hardeman

   Ja ontzettend bedankt! Ik vond het wel een beetje spannend in die zin dat ik het sneu zou vinden voor Senna als niet iedereen het zou willen eten, maar de kindjes reageerden heel erg leuk! Was echt een succes 🙂

   • margriet kuper

    ja logisch ook dat dat even spannend is. Maar gelukkig dat het zo in de smaal viel.

 • Veronique

  Leuke week! En.. ik ga even abonneren op je kanaal! 🙂

 • M

  Hoi Saskia,ik volg jouw al lang op je kanaal.en vindt het altijd super leuk ook je schoonmaak video’s 😉Ik haal daar veel inspiratie uit ga altijd meteen aan de slag 😅Ik zelf heb een gezin met vier kinderen en ben ook altijd aan schoonmaken gemiddeld 3 uur per dag .je blog is ook super leuk ga ik ook lezen succes Saskia ,vr Gr m

  • Saskia Hardeman

   Hoihoi, wat leuk je berichtje, dankjewel!! Wauw drie uur per dag! Dat lijkt best veel maar dat is denk ik door de gehele dag heen? Misschien als ik het optel dat ik ongeveer aan de 2 a 2,5 uur kom denk ik 🙂 Veel liefs Saskia

 • M

  Hoi,klopt hoor door de dag heen.dat begint in de ochtend uurtje soms twee .middags en in de avond dan reken ik ook de was erbij en het opruimen 😅Gr liefs m

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv