Welcome To My Life! Moeilijke eters en supermama
11 sep 2017 Lifestyle 12

Welcome To My Life Moeilijke eters en supermama

Er staat weer een gloednieuw weekoverzicht voor jullie klaar waarin ik jullie weer uitgebreid meeneem in onze afgelopen week. De scholen zijn al (lang) weer begonnen, Sophia is naar de peuterspeelzaal, en dit betekent voor deze mama dat zij weer volop aan het werk is voor de blog. Heerlijk! Ik krijg ook echt weer energie van al jullie leuke berichtjes en de werkzaamheden die ik mag doen. Maar goed, nu eerst naar afgelopen week! Kijk je mee?

Maandag doet Sophia hier op de foto iets dat zij eigenlijk niet mag (namelijk zitten aan de medailles van haar papa) maar ik vind haar haren zo mooi! Ik deed haar vaak een knotje in, maar vind staartjes toch ook heel leuk!

Op deze dag in de ochtend zijn de kindjes lekker op school en de peuterspeelzaal en werk ik een lijstje af met dingen die ik moet doen. Onder andere het schoonmaken van de slaapkamer en het versturen van mail!

In de middag als ik Senna op haal loopt Sophia met zijn tas. Zo aandoenlijk. Vincent is deze week klimmen in Italie, wat betekent dat ik alleen ben met de kinderen. Best pittig, vooral omdat ze papa missen, en Sophia te jong is om het te begrijpen.

Hoi dinsdag! Ik ben nog niet geheel tevreden maar ben wel blij met de kilo’s die ik afgevallen ben! Het zijn er niet super veel, maar ik ben wel meer tevreden. Zouden jullie het leuk vinden als ik hier apart nog eens iets over vertel? Bijvoorbeeld hoeveel kilo ik kwijt ben en hoe het intermittent fasting gaat? Laat het mij weten!

Sophia huilt elke keer wanneer ik haar wegbreng naar de peuterspeelzaal. Alleen wanneer ik haar kom halen is ze toch heel erg blij! Zo zoet en leuk. Toen ik haar deze dag ging halen had ze lekker geplakt en liet ze mij dit zรณ trots zien!

In de avond maak ik lekkere zelfgemaakte pizza. Heel lekker, ik wil ze eigenlijk nooit meer kant en klaar kopen, dit is veel lekkerder (ook al vindt Senna van niet).

Omdat ik alleen ben met de kindjes, strijk ik elke avond de kleding alvast en leg ik alles klaar. Voor Senna hang ik het over de verwarming in de badkamer. Ik voel mij echt een supermama door dit te doen haha!

Mijn dagboeken bestaan best veel uit Sophia. Maar met haar breng ik dan ook de meeste dagen door op het moment. Ik neem haar woensdag mee naar de Action en wilde alleen schoonmaakmiddel halen. Uiteindelijk haalde ik heel erg veel en heb ik ook al een shoplog opgenomen die aanstaande woensdag online komt (en eerder op mijn youtube kanaal, volg mij daar om niets te missen).

Wat ik misschien nog wel het lastigst vindt wanneer ik alleen ben met de kindjes, is het eten. Ik heb er wel vaker over geschreven dat mijn kinderen geen makkelijke eters zijn, laat staan wanneer Vincent weg is. Om het mijzelf ook niet te moeilijk te maken ben ik dan ook wat makkelijker dan normaal. Zoals deze dag eten wij kip, patat en appelmoes. Aankomende week eten wij wel weer wat extra groenten en tussendoor krijgen ze meer dan voldoende fruit (want dat eten ze wel goed).

Deze dag komt er ook een video online waarin ik samen met Senna toetjes proef. Vanaf nu weer elke woensdag een video online! Heb jij deze video (toetjes proeven) al gezien?

Donderdag doen Sophia en ik boodschappen bij de Aldi (lees ook: Aldi Shoplog). Het is nieuw dat ze niet meer in het zitje wil zitten, maar in de kar zelf.

Oh en ik weersta deze ijsjes! Misschien een volgende keer ๐Ÿ™‚

In de avond gaan we met een vriendin naar het pannenkoekenhuis. Heel gezellig!

Vrijdag het normale riedeltje. Senna naar school. Sophia en ik kruipen lekker op de bank en doen niet zoveel. In de middag gaan we naar mijn zus. Ik bekijk daar de nieuwe folder van Ikea (die iedereen al kent behalve ik) en zie dit schilderij! Die wil ik voor de kamer van Senna!

Senna speelt met mijn neefje computerspelletjes. En ik hang een beetje rond. In de avond blijven wij er ook eten

Vichy Idealia lijn

Doe jij al mee met de Vichy winactie? Kijk snel voor meer info en de voorwaarden

Zaterdag hebben we een pyamadag. Vincent komt in de avond thuis en ik maak in de ochtend hachee zodat het lekker lang kan inkoken. Dat is ongeveer het enige dat ik fijn vindt aan herfst: het eten zoals hachee en stampotten.

Zondag heb ik een hele rustige dag. In de ochtend slaap ik uit (Vincent zorgt voor de kids) en in de middag slaap ik alweer. Even energie opdoen voor de nieuwe week! Eind van de middag nemen we de kindjes mee voor het eten van pizza. Dat vinden ze zo lekker! Vin en ik nemen een pizza carpaccio en de kindjes een pizza salami.

Meer zien van ons? Afgelopen dinsdag nam ik een 24 uur vlog op. Ik laat je hierin zien hoe een dag met mij en de kindjes eruit ziet en wat onze normale bezigheden zijn.

Dit was het weer voor deze week! Bedankt voor het meekijken maar weer en heel graag tot volgende week!

Zijn bij jou de normale werkzaamheden/bezigheden ook weer allemaal begonnen?

Reacties

 • Karin

  Een drukke maar gezellige week! Wij waren een weekje op Texel dus het was allemaal anders dan anders. Benieuwd naar je Action shoplog (en herkenbaar: je gaat erheen voor 1 ding en komt thuis met 10 ๐Ÿ˜‚)
  Onlangs geplaatst door Karin: ‘Mijn Zwangerschapsdagboek’ – Maan Amsterdam via Mini & Momo

  • Saskia Hardeman

   Oh heerlijk Texel! Alhoewel je daar vast wel de nodige regenbuien hebt gehad, hoop ik dat je het er fijn hebt gehad!

 • Jessica

  Leuke week. Heel herkenbaar dat je het lastig vind om alleen te zijn met avondeten. Ik ben 9 van de 10 keer alleen met twee kindjes (11mnd en 3 jaar) in de avond. Het grootste stress moment voor mij. vanaf 5 uur tot half 8 is het grootste stress moment. En ik ben altijd blij als ik dan zit om half 9 en dat de kindjes voldaan en fris in bed liggen.

  • Saskia Hardeman

   Wat fijn om te lezen dat ik hierin niet de enige ben! Vincent is ook vaak na het eten pas thuis en ik vraag hem daarom ook vaak om alsjeblieft op tijd te zijn omdat ik het echt vreselijk vind.

 • Sylvia

  Wat een fijne week. Hier ook heel herkenbaar dat het pittig is met een kindje(s) alleen. Wat dat betreft ben ik inderdaad ook wat makkelijker haha. Heerlijk uienhachee!! Hutspotjes ed wij hier ook gewoon in Lanzarote hoor (ondanks dat het zo warm is..) het is gewoon veel te lekker om zolang te moeten missen
  Onlangs geplaatst door Sylvia: About last week.. #36

  • Saskia Hardeman

   Ooh heerlijk hutspot en wat leuk dat je dat gewoon lekker blijft eten ๐Ÿ™‚

 • Frank

  Poeh, hier is het ook allemaal weer begonnen en dan juist nu is het druk op het werk en moet ik veel overwerken. Achja ook dat komt goed ๐Ÿ˜‚
  Onlangs geplaatst door Frank: Zwangerschaps Update: Op de helft

  • Saskia Hardeman

   Haha ja, het begint dan allemaal ook gelijk echt heel goed he ๐Ÿ™‚ Succes!

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Topper ben je, in je eentje alles regelen. Waar is Vincent klimmen?
  Onlangs geplaatst door Mathiske -gelukineenrompertje-: Floor| Shoplog voor Baby Kruijssen

 • zebrazonderstrepen

  hier doen ze ook vaak moeilijk over het eten hoor! heel herkenbaar
  Onlangs geplaatst door zebrazonderstrepen: En daarom moet je vandaag een boswandeling maken

  • Saskia Hardeman

   Haha gelukkig niet de enige hier. Sophia eet nog best goed, maar Senna niet.. zucht ๐Ÿ˜‰

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv