24 uur Vlog: Just me and the kindjes, Vincent er vandoor..
9 sep 2017 Lifestyle 5

24 uur Vlog: Just me and the kindjes, Vincent er vandoor..

Net als vorige week deze keer geen weekvlog, maar een dagvlog! Het is mij eigenlijk wel heel erg goed bevallen om een dag te vloggen. Naar aanleiding van de reacties die ik van jullie kreeg, vonden jullie het ook leuk! Heel erg bedankt voor het trouw volgen en bekijken van mijn vlogs, dit waardeer ik heel erg!

Afgelopen week was ik een week alleen met de kids. Op dinsdag pakte ik de hele dag de camera erbij en legde ik deze dag vast in een video. Ik neem jullie mee in mijn dagelijkse bezigheden zoals het huishouden en koken!

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het erg tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je als eerste op de hoogte van al mijn video’s!

DANKJEWEL WEER VOOR HET KIJKEN EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • Joyce

  Leuke blog meis!!!
  X

 • Nancy

  Leuke blog weer. Vind zo’n dagblog inderdaad leuker dan een weekblog😬
  En wat een heerlijke kindjes toch.

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel wat lief. Ja, ik vind het super fijn, ga voorlopig even mee door denk ik 🙂

 • Anneleen

  Weer een gezellige vlog! 🙂 Kan me voorstellen dat het soms stressen is om de kindjes op tijd op school te krijgen, kindjes hebben vaak zelf tijd zat… 😉

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv