Winnen: Vichy Idéalia (3x)
8 sep 2017 Beauty 72

Winnen: Vichy Idéalia (3x)

Lieve dames, ik mag weer iets heel erg leuks weggeven! In samenwerking met het mooie Vichy heb ik vandaag een hele leuke winactie. Kijk snel verder om te zien wat de winactie precies inhoudt en de voorwaarden!

vichy Serum

Vichy Idealia lijn

Vichy Idéalia Dagcreme, Nachtcreme en Serum

Sinds ongeveer twee weken ben ik bovenstaande producten aan het testen. Mochten jullie geïnteresseerd zijn in een van de producten: laat het mij weten! Ik kan al wel vertellen dat dit mijn eerste kennismaking is met de gezichtsverzorging van Vichy en dat ik het tot nu toe erg fijn vindt! De producten hebben een lekkere fruitige geur (daar houd ik van!), zijn niet vettig, en mijn huid reageert er goed op. Vooral het serum ben ik heel enthousiast over!

Vichy Dag en Nacht creme

Winactie!

Aan drie van mijn lieve volgers mag ik in samenwerking met Vichy, een Vichy Dag of Nachtcreme weggeven. Om mee te doen met de winactie mag je mij volgen op een onderstaand kanaal naar keuze. Alles dat je volgt zorgt ervoor dat je één keer meedoet met de loting. Volg je mij bijvoorbeeld op twee kanalen, dan doe je twee keer mee. Bij drie kanalen drie keer, etcetera. Door op onderstaande icoontjes te klikken ga je gemakkelijk naar het kanaal van je keuze. Deze winactie loopt tot en met maandag 18 september 2017. De winnaar wordt daarna zo snel mogelijk bekend gemaakt.

 

Vergeet niet om onder aan dit artikel in de comments even te laten weten dat je mee doet, en of je de dag of nachtcreme zou willen winnen. Succes allemaal

Reacties

 • Rachel

  Ik doe graag mee met de winactie! Een beetje goede gezichtsversorging met slapeloze nachten is altijd meegenomen!

 • Carina

  Wat een leuke actie! Heb een keer de tester hier van genruikt en vind het een heerlijke crème! Ik doe graag mee om de dagcrème te winnen!

 • Rinske reuvers

  Ohhhhh wat lijkt me dit fijn. Heb al verschillende producten geprobeerd maar toch blijft mijn huid vettig als ik er iets op smeer. Ben heel benieuwd hoe dit werkt. Zou graag de dagcreme proberen.
  Groetjes Rinske

  • Saskia Hardeman

   Oh wat vervelend als je huid vettig blijft. Dat vind ik altijd zo vervelend wanneer ik dit zelf heb bij een creme. Heb je van jezelf ook een vette huid? Bij deze heb ik het trouwens gelukkig niet dat de huid vettig blijft.

 • Manon

  Ik doe graag mee! Over 6/7 weken ga ik bevallen en ik vrees dat ik dan wel een goede dagcreme kan gebruiken! Haha. Aangezien ik er nu geen een in mijn kastje heb staan, zou het super zijn om te winnen.
  Ik
  Volg je op fb, instagram en yt.

 • Yvonne Drenth

  Van familie hoor ik goede verhalen over Vichy! Ik heb er zelf nog geen ervaring mee, maar ben er inmiddels wel enorm benieuwd naar geworden. Vooral naar de nachtcrème, omdat `s nachts je huid verzorgen erg goed schijnt te zijn en ik dat nog niet doe. Daar maak ik dan ook graag kans op! 😉 Bedankt ook dat we er kans op kùnnen maken! 😀

  Oh ennuh.. uiteraard volgde ik je al op alle genoemde kanalen!

 • marina

  Deze producten lijken mij heel goed voor mijn ouder wordende huid. Ik loop tegen de 50. En smeer vaak dag en nachtcrèmes. Ik zou deze ook wel eens willen proberen! Ik doe zeker mee! Ik volg je al. Behalve Twitter. Dat heb ik niet😄

 • Annet

  Ik doe héél erg graag mee.

 • Isa

  De dagcreme zou ik graag willen proberen! Ik denk dat die heel goed van pas gaat komen, met een tweede baby op komst 😉

 • Karlijn

  In doe graag mee 😃. Nog altijd ben ik zoekende naar een voor mij goede dag/nachtcrème. Maar ik heb de juiste nog niet gevonden. De dag of nachtcrème van Vichy zou ik daarom graag eens willen testen.

 • Marian Zw

  Ik loot heel graag mee voor een nachtcreme. Wordt nu vaak wakker met een droog trekkerig gevoel Heb wel eens een proefje gehad bij de apotheek. Die was toen ook erg fijn. Ik volg je via alle aangegeven kanalen.

  • Saskia Hardeman

   Oh wat vervelend! Dan zal een goede nachtcreme denk ik ook zeker een uitkomst kunnen zijn!

 • Marian B

  Ik ben bezig met mijn allereerste potje dagcrème van Vichy. Een andere dan die je weg gaat geven, maar deze is ook erg fijn. Maar helaas is mijn potje binnenkort leeg …. Een nieuwe dagcrème van dit merk is zeker welkom. Ik volg je op Bloglovin en Youtube.

 • Patricia

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee met de winactie. Ik ga dan voor een nachtcreme. Ik ben nog op zoek naar een goede. Ik duim. 😙
  Onlangs geplaatst door Patricia: Review: Body Butter van Kruidvat | kokosoil en olive-Macademia

 • Anna

  IK doe graag mee

  Ik volg via facebook: An Na

 • Maud

  Ik doe heel graag mee voor de dagcreme! <3
  Onlangs geplaatst door Maud: All inclusive: waarom het niks voor ons is en we er toch voor kiezen..

 • Kristel

  Super leuk hier maak ik graag kans op. vooral nu ik slapeloze nachten heb van de dikke buik en over 2 weken van de kleine dame 🙂

  • Saskia Hardeman

   Twee weken al! Dan is het aftellen echt begonnen voor je, heel veel succes met de laatste loodjes!

 • Kim

  Oeh lekkerrrrrr ik heb laatst hier een proefmonstertje van gehad. Echt heel fijn! Ik ga voor de dagcreme!

 • Caroline wolff

  Ik volg je op twitter en instagram.

  Wil graag kans maken op de nachtcrème. Eigenlijk gebruik ik nu alleen dagcreme voor overdag en in de nacht. Misschien wel interssant om mezelf te verdiepen in goede nachtcrème.
  Groetjes Caroline86_ instagram

 • Haia

  Graag de nachtcrème. Super leuk. (Woon in belgie dus weet niet of ik mag meedoen)

 • Andressa

  Yes!! Ik doe mee… toen ik het woordje fruitig las was ik om!! Ik hou van producten die fijn zijn om mee te werken maar mijn neus wil ook wel wat ;)!! #nuheelhardduimen

 • Cora van der Bijl

  Ow heerlijk ik loot graag mee

 • Gitte Brouwer

  Ik doe graag mee voor de dagcrème, en ben ook wel heel benieuwd naar een review! Vichy is toch hyperallergeen? Of vergis ik me nu? Ik ben al een tijdje opzoek naar een dagcreme waar mijn huid goed op gaat reageren!

  • Saskia Hardeman

   Yep, het is hypoallergeen. Ik heb zelf best een lastige huid, en deze reageert goed op deze producten.

 • Johanneke Aalbers

  Heerlijke producten van VIchy maar deze ken ik nog niet. Ik doe graag mee, leuk! Fijn om jezelf even te kunnen verwennen met iets als prettige dagcreme.

 • Kim

  Ik doe graag mee voor de nachtcrème. Tot nu toe heb ik nog geen crème gevonden waar mijn huid goed op reageert. Deze heb ik nog niet geprobeerd dus ik ben erg benieuwd.

 • Tessa

  Ik doe graag mee!
  Een nachtcreme zou super zijn.
  Ik ben heel benieuwd.

 • Lisette Kleiweg

  Heerlijk voor de winter, ik doe heel graag mee met de winactie ! Ik volg je al op Bloglovin ,FB ,Instagram en YouTube 🙂

  • Lisette Kleiweg

   Ik heb een voorkeur voor de dagcreme 😅☺️

 • Rianna

  Ik ben zo’n fan van deze dag & nachtcrème! Ze staan hier ook in de badkamer en mijn huid is mooier en beter dan ooit. Het potje dagcreme is bijna op (ruim een half jaar mee gedaan) Dus zou dolgraag een nieuw potje winnen!!fingers crossed!

  • Saskia Hardeman

   Oh een half jaar! Wat goed zeg. Ik vind het ook fijn dat het lekker zuinig in gebruik is, ik heb steeds maar een klein beetje nodig.

 • V Willemse

  Oh ik doe heel graag mee voor de dag creme. Ik ben zo benieuwd naar deze lijn. Ik ben wel bekend met Vichy maar nu mijn huid aan het veranderen is (gewoon ouder word dus haha) vind ik het moeilijk om de juiste creme hiervoor te vinden.

 • Henrieke Hommersom

  Ik doe graag mee voor de dagcreme, met vijf lootjes. 😉
  Wat zien die potjes er trouwens mooi uit, geweldig kleurtje!

  • Saskia Hardeman

   Ja mooi he! Ze staan ook echt prachtig op de wastafel, alleen dat vind ik al heel erg leuk hihi.

 • Floor

  Leuke actie. Ik volg je op instagram, helaas heb ik geen andere kanalen (fb etc..). Ik zou graag de dagcreme willen winnen!

 • Thirza

  Ik doe graag mee met de winactie, ben erg benieuwd naar de nachtcreme. Ik volg je op Insta en ben geabonneerd op je Youtube kanaal.

 • Hilde VE

  Fijn, ik maak graag een kansje op de nachtcrème. Ik volg je op alle kanalen!

 • Heidie

  Heel graag probeer ik de nachtcrème uit. Ik koop altijd Vichy producten voor mijn schoonmoeder (verjaardag of kerst) maar ik ben nu op een leeftijd dat ik zelf ook wel wat betere verzorgingsproducten kan gebruiken.

 • jacqueline de Waal

  Wauw wat een prachtige actie om zulke top producten te verloten ik doe heel graag mee!
  Een heerlijk product heeft mijn gezicht zo nodig!

 • Annelies van Hurne

  Ik ben niet zo van de crème omdat mijn huid er vettig van word. Deze heb ik nog niet geprobeerd. ik volg je op 3 kanalen..

 • Irene Niec

  Heel graag maak ik kans op de fijne dagcreme
  Ik volg je op Facebook, Bloglovin en YouTube
  Groetjes Irene

 • Denise

  Echt super leuk!
  Ik doe niet voor mezelf mee maar voor mijn moeder!
  Ze heeft laatst een tester ontvangen van Idéalia en ze vond hem toen zo fijn.
  Ik volg je via Twitter, Bloglovin en YouTube. (:

 • Anna Berends

  Leuke winactie Saskia! Voor mijn huid is jaren geleden ooit Vichy aangeraden, sindsdien altijd gebruikt en nooit een probleem mee gehad. Bij de apotheek laatst een proefmonstertje van deze dagcreme meegekregen en wat een heerlijke geur! Vele malen lekkerder dan de doorsnee Vichy crèmes. Toen ik de prijs zag, heb ik ‘m maar laten liggen tot volgende maand….. als alle rekeningen en verplichtingen betaald zijn 😉
  Jouw winactie komt dus als geroepen!
  Dag of nachtcreme maakt voor mij niet uit, ben sowieso erg blij met de diepe verzorging van Vichy.

 • LH

  Ik doe graag mee voor de dagcreme (bloglovin, youtube en twitter)

 • Anita te Gussinklo

  Gooi mij maar 5x in de hoed, volg je op alle kanalen.
  Mocht ik winnen dan maak ik graag kans op de dagcreme.

 • Anja

  Leuke actie, mijn voorkeur gaat uit naar de nachtcreme.
  4 kansen … ik ga duimen 🙂

 • Barbara

  Lijkt me heerlijk, ik hou ook van niet te vettig en kan een goede creme goed gebruiken! Ik ga duimen

 • Jan

  Goed verzorgt de dag door met behulp van deze geweldige dagcrème.

 • An V

  Ik vind een goede gezichtsverzorging belangrijk en hoor altijd positieve geluiden over Vichy.
  Zou het heel graag zelf ondervinden. Ik ben erg benieuwd naar de dagcrème

 • Fenny

  Oeehhhhhh lijkt me een heerlijke crème!

  Groetjes Fenny

 • Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee, ik doe mee voor de nachtcremé.

 • Margret

  Ik doe heel graag mee voor de nachtcrème.

 • Willy Krings

  Vichy is een fantastisch merk. Ik kom geregeld bij de apotheek en dan neem ik dikwijls iets uit het Vichy-schap mee. Ik doe graag mee voor de dagcreme!

 • Nicole Jansen Rave

  Ik doe mee voor de nacht crème. Ik ben erg benieuwd hoe mijn huid er op reageert.

 • Maria

  Ik wil graag de nachtcreme winnen want mijn eigen potje is bijna op en zat ik er aan te denken om eens wat nieuws te proberen.

 • Carmen

  Lieve Saskia,
  Zo blij altijd om weer nieuwe posts op je blog te kunnen lezen. Ik kan er veel van mezelf uit halen, veel herkenbaarheid en ik vind dat je het super goed doet!
  Mocht ik tussen al deze dames een klein kansje maken dan ga ik voor de Vichy nachtcreme, lijkt me een fantastische rijke creme.
  Liefs, Carmen

 • melissa

  Wat een superleuke actie zeg. Ik doe heel graag mee; ik ben gek op Vichy. Ik doe graag mee voor de dagcreme en ik volg via BL / IG / Youtube en FB. Liefs melissa

 • lisa

  ik doe graag mee voor de nachtcreme!

 • sunny

  Vichy heeft ontzettend fijne producten, ik zou dan ook graag de dagcreme willen proberen !

 • Silvia Swart

  Ik doe heel graag mee. Ik heb nog niet echt een juiste dag of nacht crème kunnen vinden die ik prettig vind en ben erg nieuwschierig naar deze

 • Suzan

  Ik doe heel graag mee en ik ga voor dagcrème! Ik ben heel erg benieuwd naar deze product van Vichy.

 • Iris

  Ik zou de dagcreme willen winnen

 • Linda Raaijmakers

  ik doe heel graag mee voor de nachtcrème 😀 en ik volg je via alle social media:
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: lindaenbjorn
  Instagram: lindaenbjorn
  Bloglovin: lindaraaijmakers
  YouTube: lindaenbjorn
  Groetjes Linda

 • Amber

  Ik waag ook maar een gokje, want producten van Vichy zijn eigenlijk altijd goed! Ik heb veel testers en monstertjes van het merk door de jaren heen ontvangen bij de aankoop van bijvoorbeeld een luchtje en ken het merk daardoor. Nooit fullsize producten gekocht omdat het toch wel aan de prijs is. Ik zou gaan voor de nachtcrème, ben er erg benieuwd naar.

  Ik volg je trouwens al een aantal jaren op instagram 🙂

 • Dino Neutel

  ik doe 2x mee 🙂

 • Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor nachtcremé, ben erg benieuwd naar deze nachtcremé.
  Groetjes Anneliese

 • Maaike tH

  Wat leuk zeg! Ik zou heel graag de dagcrème willen winnen, omdat ik een hele gevoelige huid heb en het lijkt me een fijn merk!

 • kempenaers

  doe graag mee voor de nachtcreme, heb ook meegedaan op Facebook, instagram en bloglovin

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv