Tip! Gratis naam graveren in Stokke Tripp Trapp
21 feb 2017 Mama 1

Tip! Gratis naam graveren in Stokke Tripp Trapp

Al eerder heb ik al eens geschreven over de Stokke Tripp Trapp stoel. Het is een stoel die in ons gezin niet is weg te denken. Mijn zoontje zit er heel graag en goed op, en zelfs Vincent en ik kunnen er gemakkelijk aan zitten.

Stokke Tripp Trapp Stoel Personaliseren

Misschien dat je er al eens over gehoord of gelezen hebt: deze stoel kan je helemaal laten personaliseren door er de naam van je kindje in te laten graveren. Wanneer je geen naam wilt laten graveren kan je er ook voor kiezen om de stoel op een andere manier te personaliseren: bijvoorbeeld door het droomberoep van je kindje te laten graveren!

Sophia

Hoe werkt het?

De naam van je kindje, of iets anders naar keuze, wordt in de rugleuning van de Stokke Tripp Trapp stoel gegraveerd. Via de website van Stokke kan je deze keuze bij je bestelling aangeven. Wanneer de stoel is gegraveerd kan deze niet worden geretourneerd.

Gratis naam graveren in Stokke Tripp Trapp Stoel

Ga jij dit jaar naar de Negen Maanden Beurs én heb je een Stokke Tripp Trapp Stoel? Dan heb ik iets heel erg leuks voor je! Wanneer je de rugleuning mee neemt naar de beurs kan je deze daar ter plekke en gratis laten graveren! Het is zo gebeurd en een ontzettend leuke toevoeging aan de Stokke Tripp Trapp Stoel!

Ga jij naar de Negen Maanden Beurs?

Meer lezen over Stokke? Lees ook over de Stokke Steps stoel, over de Stokke Mycarrier of over de Stokke Xplory True Black!

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.