Overige

WAT ZIT ER IN MIJN TOILETTAS?
10 jul 2019 1

WAT ZIT ER IN MIJN TOILETTAS?

Ik laat zien welke gezichtsverzorging ik gebruik, en welke producten er met mij mee gaan op vakantie. Ik laat zowel de verzorging als make-up producten zien die ik graag gebruik. Kijk je mee? Lees meer..


WEEKVLOG: Narcose voor Soof en ons avondeten
11 mei 2019 2

WEEKVLOG: Narcose voor Soof en ons avondeten

Altijd weer even wennen na de vakantie. Ik merk vooral dat ik qua eten echt weer moet wennen en het weer tijd is om daar op te letten. Sophia moest onder narcose voor een kleine ingreep en ik laat weer zien wat wij de avonden eten. Lees meer..


KAN DE VAKANTIE NIET DOORGAAN?!
20 apr 2019 1

KAN DE VAKANTIE NIET DOORGAAN?!

Een spannende week met voorbereidingen voor onze persreis/vakantie naar Venetië! Er kwam namelijk een kleine tegenslag wat voor flink veel stress zorgde. Nu ik dit schrijf weet ik ook niet helemaal of alles goed is gekomen. Maar hopelijk wel! Kijk je mee? Lees meer..


WEEKVLOG: DAT VIEL EVEN TEGEN
13 apr 2019 3

WEEKVLOG: DAT VIEL EVEN TEGEN

Extra lange vlog dit keer. Ik ontving een aantal leuke pakketjes en laat nieuwe kleding zien (links in de beschrijving). Ook was het lekker weer en speelden we buiten.Kijk je mee? Vergeet je niet te abbonneren op mijn youtube kanaal (zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s). Lees meer..


Foto’s: Kijkje in onze week
18 mrt 2019 2

Foto’s: Kijkje in onze week

Hoi! Het is al twee weken geleden dat ik een fotodagboek plaatste. Dus hierbij weer een! Ik merk dat ik vaak door de dag heen vergeet om foto’s te nemen. Daarnaast vlog ik natuurlijk ook, en voelt het soms een beetje dubbelop. Maar goed, ik zal de random foto’s met jullie delen van onze afgelopen week. Kijk je mee? Lees meer..