Overige

WEEKVLOG: Narcose voor Soof en ons avondeten
11 mei 2019 2

WEEKVLOG: Narcose voor Soof en ons avondeten

Altijd weer even wennen na de vakantie. Ik merk vooral dat ik qua eten echt weer moet wennen en het weer tijd is om daar op te letten. Sophia moest onder narcose voor een kleine ingreep en ik laat weer zien wat wij de avonden eten. Lees meer..


KAN DE VAKANTIE NIET DOORGAAN?!
20 apr 2019 1

KAN DE VAKANTIE NIET DOORGAAN?!

Een spannende week met voorbereidingen voor onze persreis/vakantie naar Venetië! Er kwam namelijk een kleine tegenslag wat voor flink veel stress zorgde. Nu ik dit schrijf weet ik ook niet helemaal of alles goed is gekomen. Maar hopelijk wel! Kijk je mee? Lees meer..


WEEKVLOG: DAT VIEL EVEN TEGEN
13 apr 2019 3

WEEKVLOG: DAT VIEL EVEN TEGEN

Extra lange vlog dit keer. Ik ontving een aantal leuke pakketjes en laat nieuwe kleding zien (links in de beschrijving). Ook was het lekker weer en speelden we buiten.Kijk je mee? Vergeet je niet te abbonneren op mijn youtube kanaal (zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s). Lees meer..


Foto’s: Kijkje in onze week
18 mrt 2019 2

Foto’s: Kijkje in onze week

Hoi! Het is al twee weken geleden dat ik een fotodagboek plaatste. Dus hierbij weer een! Ik merk dat ik vaak door de dag heen vergeet om foto’s te nemen. Daarnaast vlog ik natuurlijk ook, en voelt het soms een beetje dubbelop. Maar goed, ik zal de random foto’s met jullie delen van onze afgelopen week. Kijk je mee? Lees meer..


Als het leven niet is wat je verwacht had
3 feb 2019 Lifestyle Mama 4

Als het leven niet is wat je verwacht had

Op zondag mag ik een verhaal delen van een lezer over een ingrijpende gebeurtenis. Dit keer het verhaal van Sanne waarin zij vertelt over hoe haar leven met huisje, boompje, beestje, totaal anders was dan dat zij verwacht had.

Heb jij ook een verhaal dat je wil delen omtrent gezondheid, zwangerschap, bevalling, familie, gezin? Heel graag! Dit kan eventueel anoniem. Voor meer info mag je mij mailen op info@twinkelbella.nl Lees meer..


WEEKVLOG: LEGO OPRUIMEN en NAAR DE BIEB
13 jan 2019 5

WEEKVLOG: LEGO OPRUIMEN en NAAR DE BIEB

Een dag later dan normaal, maar hierbij een nieuwe weekvlog! Wij zijn natuurlijk een weekend weg, en ik had even niet helemaal goed ingeschat dat ik op deze manier minder tijd zou hebben voor editten. Hoe dan ook: de kerstvakantie is voorbij en dat betekent weer het normale ritme. Ik ruim heel veel lego op van mijn zoon en laat jullie zien hoe een normale week er bij ons uit ziet!  Kijk je mee?  Lees meer..


Weekvlog: Prive omstandigheden
13 okt 2018 2

Weeklog: Prive omstandigheden

Hoi! Een nieuwe weekvlog staat er voor jullie klaar Maak ik gelijk even van de gelegenheid gebruik om jullie te bedanken voor alle lieve berichtjes die jullie achter laten. Dat waardeer ik ontzettend Lees meer..