Overige

Help, ik kan niet meer zonder mijn Iphone!
2 okt 2020 3

Help, ik kan niet meer zonder mijn Iphone!

Onlangs schoot het mij ineens te binnen: wat is het toch eigenlijk bizar dat wij tegenwoordig niet meer zonder telefoon kunnen. En om dan maar even voor mijzelf te spreken: vooral ik. Wanneer ik mijn telefoon even niet in de buurt heb merk ik al dat ik onrustig begin te worden haha. En dat terwijl wij jaren geleden nog geeneens konden bedenken dat wij ooit draadloos zouden gaan bellen.  Lees meer..


BOODSCHAPPENSHOPLOG en GEZOND ETEN
5 aug 2020 2

BOODSCHAPPENSHOPLOG en GEZOND ETEN

Boodschappenshoplog waarin ik laat zien wat ik koop voor een gezonde week eten. Ook vertel ik wat ik van plan ben om met de producten te bereiden. Heb je ook onze laatste weekvlog al gezien? EXTRA INFO↓↓ Ken je mijn blog ook al? Lees meer..


NIEUWE SCHOENEN EN LAATSTE WEEK VAKANTIE! WEEKVLOG #7
18 jul 2020 1

NIEUWE SCHOENEN EN LAATSTE WEEK VAKANTIE! WEEKVLOG #7

De laatste week voor de vakantie, het is een beetje chaotisch, de kinderen zitten er doorheen en ik heb van die momenten dat ik er ook echt helemaal klaar mee ben. Ben heel benieuwd hoe andere ouders dit ervaren en of dit herkenbaar is. Ook nog een shoplog plus een fijne kortingscode van 20% onderin de beschrijving.  Lees meer..


NAAR DE HUISARTS EN NIEUWE KLEDING PASSEN
21 jun 2020 1

NAAR DE HUISARTS EN NIEUWE KLEDING PASSEN

Een week die een beetje gek begon doordat ik onverwacht snel met Senna naar de huisarts moest.. Verder natuurlijk weer lekker thuis gewerkt en paste ik weer leuke kleding waarvan ik ook een kortingscode heb voor jullie! Kijk je mee? Lees meer..


Als het leven niet is wat je verwacht had
10 feb 2020 Lifestyle Mama 5

Als het leven niet is wat je verwacht had

Op zondag mag ik een verhaal delen van een lezer over een ingrijpende gebeurtenis. Dit keer het verhaal van Sanne waarin zij vertelt over hoe haar leven met huisje, boompje, beestje, totaal anders was dan dat zij verwacht had.

Heb jij ook een verhaal dat je wil delen omtrent gezondheid, zwangerschap, bevalling, familie, gezin? Heel graag! Dit kan eventueel anoniem. Voor meer info mag je mij mailen op info@twinkelbella.nl Lees meer..


Brenda: “de rust werd verstoord door een nachtmerrie”
1 feb 2020 5

Brenda: “de rust werd verstoord door een nachtmerrie”

Zo nu en dan deel ik op mijn blog verhalen van vrouwen. Dit zijn verhalen waarmee wij hopen om andere vrouwen een hart onder de riem te kunnen steken. Vaak verdrietige verhalen, maar met de hoop om anderen te kunnen helpen. Vandaag het verhaal van Brenda, waarin zij vertelt over hoe haar zwangerschap veranderde in een donderwolk. Ook na de bevalling ging het al snel weer mis. Wil jij ook jouw verhaal delen? Mail mij dan op info@twinkelbella.nl Jouw verhaal kan uiteraard ook anoniem worden gedeeld.

Er ging iets mis met mijn vlog, deze morgen online!!

Lees meer..


Zo vieren wij dit jaar Sinterklaas
5 dec 2019 4

Zo vieren wij dit jaar Sinterklaas

Het is zover.. 5 december. En dat betekent dat wij bij ons thuis weer Sinterklaas mogen gaan vieren. Ik hoorde dat er veel gezinnen zijn die dit het afgelopen weekend al gedaan hebben. Wij moeten nog beginnen en zullen twee families bij ons thuis krijgen. Én natuurlijk Sinterklaas zelf! Lees meer..


Waarom je over deze onderwerpen beter niet moet bloggen (vaccineren, dragen etc)
11 okt 2019 12

Waarom je over deze onderwerpen beter niet moet bloggen (vaccineren, dragen etc)

In de jaren dat ik blog heb ik veel geleerd. Zo weet ik inmiddels wat mijn lezers leuk vinden om te lezen, en waar ik beter maar niet over kan schrijven. Want dat laatste, dat is soms best een puntje. Met sommige onderwerpen kan je namelijk heel wat nare reacties en berichten over je heen krijgen. Ik maakte een top drie van de onderwerpen waar je beter niet over kan bloggen en deel deze met jullie! Lees meer..


Recept: Snelle Salade met Salami (succes voor de kids!)
5 sep 2019 2

Recept: Snelle Salade met Salami (succes voor de kids!)

Ken je dat, dat je op een warme en of drukke dag besluit een lekkere maaltijdsalade te maken en dat jouw oogappeltjes besluiten dat sla vies is? En dat ze dan, op een goede dag, alleen de lekkere dingetjes eruit prikken met hun vork en de sla laten liggen? Dan is dit recept echt wat voor jouw kinderen! Het is supersnel gemaakt en bevat vooral de ingredienten die de kleintjes zo graag vissen. Wij zijn er thuis gek op! De salade doet het trouwens ook goed als lunch voor op het werk. Lees meer..