Overige

WEEKVLOG: LEGO OPRUIMEN en NAAR DE BIEB
13 jan 2019 5

WEEKVLOG: LEGO OPRUIMEN en NAAR DE BIEB

Een dag later dan normaal, maar hierbij een nieuwe weekvlog! Wij zijn natuurlijk een weekend weg, en ik had even niet helemaal goed ingeschat dat ik op deze manier minder tijd zou hebben voor editten. Hoe dan ook: de kerstvakantie is voorbij en dat betekent weer het normale ritme. Ik ruim heel veel lego op van mijn zoon en laat jullie zien hoe een normale week er bij ons uit ziet!  Kijk je mee?  Lees meer..


Weekvlog: Prive omstandigheden
13 okt 2018 2

Weeklog: Prive omstandigheden

Hoi! Een nieuwe weekvlog staat er voor jullie klaar Maak ik gelijk even van de gelegenheid gebruik om jullie te bedanken voor alle lieve berichtjes die jullie achter laten. Dat waardeer ik ontzettend Lees meer..


Bevalling Susanne: “Pijnbestrijding gaat niet meer lukken”
30 sep 2018 3

Bevalling Susanne: “Pijnbestrijding gaat niet meer lukken”

Elke zondag mag ik een persoonlijk verhaal van een lezer delen met jullie. Dit keer het verhaal van Susanne waarin zin ons uitgebreid vertelt over de bevalling van haar tweede zoontje Noud.

Heb jij ook een verhaal dat je wil delen omtrent gezondheid, zwangerschap, bevalling, familie, gezin? Heel graag! Dit kan eventueel anoniem. Voor meer info mag je mij mailen op info@twinkelbella.nl Lees meer..


En de winnaar van de Magische Koets is..
7 jun 2017 2

En de winnaar van de Magische Koets is..

Jaa lieve mensen, het is dan eindelijk zo ver dat ik de winnaar van de magische koets bekend mag gaan maken. Wat was het weer leuk om zo’n fantastische winactie voor jullie te mogen organiseren! Ik zal jullie niet heel erg lang in spanning gaan houden maar ik ga jullie gewoon maar vertellen wie de gelukkige winnaar is! Lees meer..


Weekvlog: Naar de kapper en nieuwe collega
27 mei 2017 15

Weeklog: Naar de kapper en nieuwe collega

Hoi! Op zaterdag staat er altijd een weekvlog voor jullie klaar. Dus ook vandaag! Misschien dat jullie gemerkt hebben dat mijn vlogs wat langer zijn geworden. Naar aanleiding van mijn eerdere vraag over wat jullie anders zouden willen zien in mijn vlogs is dit zo gekomen. Ik film eigenlijk veel meer wat wij doen en daarmee worden de vlogs ook veel langer! Ik ben heel benieuwd hoe jullie dit vinden! Lees meer..