Overige

ZO WAS KERST 2020
28 dec 2020 2

ZO WAS KERST 2020

Nu ik dit bericht schrijf is het zondag 27 december. Kerst 2020 ligt al achter ons. Wat een gekke kerst dit jaar. Eigenlijk voelde het helemaal niet als kerst. Althans niet zoals al die andere jaren. Hoe dan ook hebben we geprobeerd om van deze kerst het beste te maken. Zo was ons kerst 2020! Lees meer..


EN DE WINNAAR IS..
27 dec 2020 0

EN DE WINNAAR IS..

Het heeft even geduurd.. Maar het is weer tijd om een winnaar bekend te maken! Ik plaatste een winactie online waarbij er weer iets leuks gewonnen kon worden. Namelijk een speelset van PlayDoh en Doker Bibber! Hieronder maak ik de winnaar bekend! Lees meer..


EN DE WINNAAR IS…
3 dec 2020 1

EN DE WINNAAR IS…

Yes! Ik mag weer een winnaar bekend maken Vorige week plaatste ik een winactie met de Baby Born Sister, en wat een reacties mocht ik ontvangen! Wauw! Vandaag maak ik de winnaar bekend. Lees meer..


EN DE WINNAAR IS…
16 nov 2020 0

EN DE WINNAAR IS…

Onlangs plaatste ik op instagram een winactie met de Vtech Kidizoom. En wat was dit een succes! Heel erg bedankt allemaal voor het mee doen! Super leuk dat jullie zo enthousiast zijn! Wij zijn ook nog steeds super blij met deze camera Maar goed, wat jullie natuurlijk willen weten: de winnaar! Ik maak haar hieronder bekend.. Lees meer..


Help, ik kan niet meer zonder mijn Iphone!
2 okt 2020 3

Help, ik kan niet meer zonder mijn Iphone!

Onlangs schoot het mij ineens te binnen: wat is het toch eigenlijk bizar dat wij tegenwoordig niet meer zonder telefoon kunnen. En om dan maar even voor mijzelf te spreken: vooral ik. Wanneer ik mijn telefoon even niet in de buurt heb merk ik al dat ik onrustig begin te worden haha. En dat terwijl wij jaren geleden nog geeneens konden bedenken dat wij ooit draadloos zouden gaan bellen.  Lees meer..


BOODSCHAPPENSHOPLOG en GEZOND ETEN
5 aug 2020 2

BOODSCHAPPENSHOPLOG en GEZOND ETEN

Boodschappenshoplog waarin ik laat zien wat ik koop voor een gezonde week eten. Ook vertel ik wat ik van plan ben om met de producten te bereiden. Heb je ook onze laatste weekvlog al gezien? EXTRA INFO↓↓ Ken je mijn blog ook al? Lees meer..


NIEUWE SCHOENEN EN LAATSTE WEEK VAKANTIE! WEEKVLOG #7
18 jul 2020 1

NIEUWE SCHOENEN EN LAATSTE WEEK VAKANTIE! WEEKVLOG #7

De laatste week voor de vakantie, het is een beetje chaotisch, de kinderen zitten er doorheen en ik heb van die momenten dat ik er ook echt helemaal klaar mee ben. Ben heel benieuwd hoe andere ouders dit ervaren en of dit herkenbaar is. Ook nog een shoplog plus een fijne kortingscode van 20% onderin de beschrijving.  Lees meer..


NAAR DE HUISARTS EN NIEUWE KLEDING PASSEN
21 jun 2020 1

NAAR DE HUISARTS EN NIEUWE KLEDING PASSEN

Een week die een beetje gek begon doordat ik onverwacht snel met Senna naar de huisarts moest.. Verder natuurlijk weer lekker thuis gewerkt en paste ik weer leuke kleding waarvan ik ook een kortingscode heb voor jullie! Kijk je mee? Lees meer..


Als het leven niet is wat je verwacht had
10 feb 2020 Lifestyle Mama 5

Als het leven niet is wat je verwacht had

Op zondag mag ik een verhaal delen van een lezer over een ingrijpende gebeurtenis. Dit keer het verhaal van Sanne waarin zij vertelt over hoe haar leven met huisje, boompje, beestje, totaal anders was dan dat zij verwacht had.

Heb jij ook een verhaal dat je wil delen omtrent gezondheid, zwangerschap, bevalling, familie, gezin? Heel graag! Dit kan eventueel anoniem. Voor meer info mag je mij mailen op info@twinkelbella.nl Lees meer..