BOODSCHAPPENSHOPLOG en GEZOND ETEN
5 aug 2020 Overige 2

BOODSCHAPPENSHOPLOG en GEZOND ETEN

Boodschappenshoplog waarin ik laat zien wat ik koop voor een gezonde week eten. Ook vertel ik wat ik van plan ben om met de producten te bereiden. Heb je ook onze laatste weekvlog al gezien? EXTRA INFO↓↓ Ken je mijn blog ook al?

Reacties

  • Naomi

    Broccoli vind ik zó lekker! Mag van mij elke week op het menu, dus ik ben altijd blij dat het ook nog eens heel gezond is;). Die kopjes moest ik om gniffelen. Superleuke kopjes en heerlijk om zo weer wat te kunnen toevoegen aan je werkkamer.
    Onlangs geplaatst door Naomi: Vakantie als je ‘altijd vakantie hebt’

  • Tamara

    Griekse yoghurt heb ik ook altijd in huis en ik maak er van alles mee., Heerlijk inderdaad als lunch met verse vruchten, maar ik gebruik het ook voor sausjes bijvoorbeeld ipv zure room op een wrap. Of ik maak er lekker Griekse Tzatziki van om snackgroente in te dippen. Toevallig had ik vandaag wat yoghurt gemengd met kerriekruiden en wat zout en peper en toen op een broodje gedaan met gegrilde groente. Ook echt een aanrader!
    Onlangs geplaatst door Tamara: Kleding bij warm weer: zo kleed jij je het beste tijdens tropische temperaturen!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.