EN DE WINNAAR IS..
27 dec 2020 Overige 0

EN DE WINNAAR IS..

Het heeft even geduurd.. Maar het is weer tijd om een winnaar bekend te maken! Ik plaatste een winactie online waarbij er weer iets leuks gewonnen kon worden. Namelijk een speelset van PlayDoh en Doker Bibber! Hieronder maak ik de winnaar bekend!

En de winnaar is..

ILONA_TK

Gefeliciteerd Ilona! Mail je mij even je gegevens op info@twinkelbella.nl

Mocht je niet gewonnen hebben: niet getreurd.. er staat weer een leuke winactie op mijn instagram account, namelijk een super leuk spel! (tweede foto in mijn feed) Doe jij ook mee?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.